Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Lefeküdnél az előző életbeli,...

Lefeküdnél az előző életbeli, ellenkező nemű éneddel, ha vissza mehetnél az időben?

Figyelt kérdés
2012. jan. 2. 21:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Tök mindegy jól néztem -e ki vagy sem, ellenkező nemű voltam-e vagy sem, a lelkem ugyanaz volt akkor is, mint most!!
2012. jan. 4. 21:32
 12/21 anonim ***** válasza:
Simán!
2012. jan. 5. 09:48
 13/21 sasmaskara válasza:
100%
rdekes hogy senki nem gondolt arra mielőtt válaszolt, hogy ok az ellenkező nemű, de mi van ha ugyanakkor egy viziló vagy egy vizsla testében élt.Vagy egy orángután.Végül is ha szépen meg lenne borotválva meg nem harapdálna be lehetne vágni neki, aztán nem szólni senkinek, de mindezt úgy hogy ő is akarja.
2012. jan. 6. 10:29
 14/21 anonim válasza:

ma 10:29-re reagálva, eddig mindenki úgy gondolta, csak emberi testben létezhetett eddigi életeiben és szerintem is így van, hisz csak így látom értelmét a reinkarnációnak. Annak mi értelme, ha előző életedben kecske voltál most meg ember? Vagy mi értelme lenne, ha köv. életedben pókként születnél újra.

Ez az egész arról szól, hogy tanuljunk a viselkedésünkből, tetteinkből. Egy állatnak nincs öntudata, nem fogja fel, h mit tett...

2012. jan. 6. 17:28
 15/21 archon válasza:
100%
'Ha lefekszem az előző életbeli, ellenkező nemű énemmel, akkor az önkielégítés' :-) Most ezen fogok forogni egész nap, ez a hétvége is jól kezdődik :D
2012. jan. 7. 12:03
 16/21 sasmaskara válasza:

Csak válaszként az előbbire : Nem értek egyet a "Egy állatnak nincs öntudata, nem fogja fel, h mit tett..." gondolatmenettel, mert aki került már igazán közel lelkileg valamilyen állathoz, szerintem nem így gondolja, és szerintem úgy van értelme a reinkarnációnak hogy ahogy élünk és viselkedünk magunkkal és egymással(beleértve az állatokat,növényeket stb.)a következőben azt az életet kapjuk abban a testben amire méltók vagyunk, vagy amit érdemlünk.Hiszen a Föld egy nagy összefüggő élet, ahol minden kapcsolódik és függ mindentől.Így működik a körforgás, az egység, a közös óriás lélek, amibe az állatok is beletartoznak ugyanugy mint a fák és mindenmás.(kb. az ember áll az utolsó rangban a viselkedésével)

Erre próbálta felhívni az emberek figyelmét az Avatar c. film mondanivalója egy párhuzamosnak bemutatott világgal.Már akihez eljutott az üzenet...

2012. jan. 7. 13:59
 17/21 anonim válasza:
A kérdezőhöz. Most olvastam egy regényt, ami erről szól. David Safier írta, sajnos, magyarul még nem jelent meg ha jól tudom, de szerintem csak idő kérdése. A címe: Plötzlich Shakespeare. Arról szól, hogy egy nő (hipnózissal) visszakerül az előző életébe, és "beleszeret" önmagába.(ő volt Shakespeare) Nagyon jó könyv. :)
2012. jan. 7. 15:11
 18/21 anonim válasza:
Nem, mert tudom milyen perverz lenne :)))
2012. jan. 8. 11:15
 19/21 anonim válasza:
Jóhogy, a legideálisabb párkapcsi lenne, hiszen mindenki saját magával jön ki a legjobban, sőt hasonló a hasonlónak örül,a másik felét keresi!!!
2012. jan. 9. 14:30
 20/21 anonim válasza:

Rettentő érdekes felvetés; azt hiszem, bevállalnám, már csak a helyzet különlegessége miatt is.

19-eshez fűzném hozzá, hogy szerintem ez egyáltalán nincs így... az ellentétek vonzzák egymást. Az én elméletem az, hogy ha valaki egy pontosan olyan valakivel találkozna, mint ő maga, ki nem állhatná magát. Gondolj bele, hogy mennyire viselnéd el másban a saját rossz tulajdonságaidat, amikkel pontosan tisztában vagy...

Az előző élet-beli én nem pontosan önmagam lenne... csak emlékeztetne/hasonlítana. Ezért lenne sajátságos szerintem.

2012. jan. 10. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!