Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Hogy tudhatnám meg, hogy ki...

Hogy tudhatnám meg, hogy ki vagy mi voltam előző életemben?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy hülye kérdés, de engem igenis érdekel.
2011. dec. 7. 14:04
1 2
 11/12 anonim válasza:
Én azt mondom, figyeld az álmaidat is nagyon. Részemről enniyt tudok. Álmainkban nagyon sok dolgot az előző életünkből "hozunk". Ha valaminek megálmodod magad, vagy jelentésre sok-sok összefüggés van (érdemes beszerezni egy jobb álomszótárat, nekem nagyon hasznosak :) ) akkor keresgélhetsz azok között is. Nekem az álmaim teljesen tükrözik az előző életemből hozott érzéseimet, és sok történést. Mrt igen, szerintem az előző életünk nagyonis befolyásolja a mostanit. Csak tudnunk kell olvasni a jelekből :)
2011. dec. 24. 00:06
 12/12 anonim válasza:
100%

Én is részt vettem egy utaztatáson. Nem szándékosan, hanem az "utamba került", mint ahogy sok minden az ember életében, ha szüksége van rá.

Szóval tavaly nyárig valamennyire hittem a spiritualitásban, és mindenféle érzés vagy ellenérzés nélkül, semlegesen vágtam bele az utazásba. Kb másfél óra volt a bevezetéssel és a lezárással együtt, és mélységesen felszakadó érzéseket éltem át. Az elején megkérdezte az utaztató, milyen probléma kínoz, aztán abba az életembe vitt vissza, ahonnan ered ez a probléma. Tisztán láttam, éreztem mindent, ott voltam, pedig soha nem meditáltam korábban és nem igazán hittem, hogy sikerülni fog... És közben mégis hallottam a környezet zajait a valóságból... Én is voltam boldog, aztán zokogtam a felismeréstől, amire rájöttem (ez az utaztatás része, hogy az ember így képes levezetni az ott kapott sok új információt, felismerést), és meg is haltam... Nagyon-nagyon furcsa volt, utána napokig nagy-nagy nyugalmat éreztem, mert kaptam** energiát pluszban.

Az életem és a problémám nem oldódott meg, talán egy alkalom nem elég...

Mindez ingyen volt (Zala megyében), szóval ne higgyétek, hogy csak pénzéhes sarlatánok csinálnak ilyet...

És akit picit is érdekel a téma, vágjon bele, én nem bántam meg!!! Mostanában eszembe jutott, hogy újra utazni kellene...

** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
2012. júl. 24. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!