Hogy tudhatnám meg, hogy ki vagy mi voltam előző életemben?
Én is részt vettem egy utaztatáson. Nem szándékosan, hanem az "utamba került", mint ahogy sok minden az ember életében, ha szüksége van rá.
Szóval tavaly nyárig valamennyire hittem a spiritualitásban, és mindenféle érzés vagy ellenérzés nélkül, semlegesen vágtam bele az utazásba. Kb másfél óra volt a bevezetéssel és a lezárással együtt, és mélységesen felszakadó érzéseket éltem át. Az elején megkérdezte az utaztató, milyen probléma kínoz, aztán abba az életembe vitt vissza, ahonnan ered ez a probléma. Tisztán láttam, éreztem mindent, ott voltam, pedig soha nem meditáltam korábban és nem igazán hittem, hogy sikerülni fog... És közben mégis hallottam a környezet zajait a valóságból... Én is voltam boldog, aztán zokogtam a felismeréstől, amire rájöttem (ez az utaztatás része, hogy az ember így képes levezetni az ott kapott sok új információt, felismerést), és meg is haltam... Nagyon-nagyon furcsa volt, utána napokig nagy-nagy nyugalmat éreztem, mert kaptam** energiát pluszban.
Az életem és a problémám nem oldódott meg, talán egy alkalom nem elég...
Mindez ingyen volt (Zala megyében), szóval ne higgyétek, hogy csak pénzéhes sarlatánok csinálnak ilyet...
És akit picit is érdekel a téma, vágjon bele, én nem bántam meg!!! Mostanában eszembe jutott, hogy újra utazni kellene...
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!