Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mit csináljak? A bátyám egyre...

Mit csináljak? A bátyám egyre hülyébb.

Figyelt kérdés
Elkezdett hinni az ezoterikában, főleg a reinkarnációról olvas nagyon sokat, hogyan tudnám meggyőzni ,hogy hülyeség az egész?
2011. dec. 4. 13:20
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
A tudósok nem találtak semmit ami azt bizonyítaná ,hogy van lélek.
2011. dec. 4. 17:53
 22/36 anonim ***** válasza:
hát akkor se azoknak a szerencsétlen tudósoknak se neked nincs lelked.
2011. dec. 4. 17:56
 23/36 anonim ***** válasza:
Hmm, mintha az elöbb írtam volna pár személy nevét, akik elég érdekes kutatásokat végeztek...
2011. dec. 4. 17:57
 24/36 A kérdező kommentje:
Igen, az a pár kuruzsló. :D
2011. dec. 4. 18:00
 25/36 A kérdező kommentje:
Ha van reinkarnáció akkor miért növekszik folyamatosan a föld népessége?
2011. dec. 4. 18:02
 26/36 anonim ***** válasza:
nem mindenki reinkarnálódik de közben új lelkek is keletkeznek vagy hogy a francba van.
2011. dec. 4. 18:03
 27/36 anonim ***** válasza:
Én személy szerint nem hiszek a lélekben. Viszont azt nem merném így kijelenteni, mint te, hogy: nincs lélek. Egyrészt ki vagyok én (vagy te), hogy egy ilyen dolgot eldöntsek. Másrészt attól mert (még) nem bizonyították, még egyálatlán nem biztos, hogy valóban nem létezik. Talán csak nem ismerjük a megfelelő eszközöket hozzá. (Ha a kezedbe adok egy kést, vésőt, fűrészt, stb be biznyítod nekem, hogy az asztal atomokból épül fel?)
2011. dec. 4. 18:04
 28/36 anonim ***** válasza:
Na jó inkább hagyjuk. Ha bármi fogalmad lenne a reinkarnációról, nem kérdeznél ilyeneket.
2011. dec. 4. 18:05
 29/36 anonim ***** válasza:
Kuruzslók? :D Látszik nem néztél utánnuk.
2011. dec. 4. 18:07
 30/36 zeronibble ***** válasza:

Kérdező, én hiszek a lélekizében, le is írtam már nagyjából.

Győzz meg! Itt semmi tétje nincs. Jöhet privátban is. Hátha beljebb leszel valamivel!

2011. dec. 4. 18:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!