Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Vannak olyan emberek akik...

Vannak olyan emberek akik érzékelik a másik dimenziót, a szellemvilágot?

Figyelt kérdés
Lehetséges-e, hogy valaki megérezze a másik dimenzió jelenlétét, ami nincs olyan messze, ott van mindenütt a jelenben, a múltban, a jövőben, bennünk, égen-földön, mindenhol. Nem látjuk, de mégis foglalkoztat bennünket, gyakori téma.
2011. nov. 22. 02:09
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

Tudod kérdező, nem egymástól független a mostani ember minden ott van a tv ben a filmekben az újságokban a számítógépen megtalálja sok kép is van hozzá és bizony ebből lehet üzletet csinálni. S persze nagyon sok boldogtalan ember is van aki, nem rossz szándékból hanem szükségből teremt egy csodálatos világot önmagának és innen onnan összeszedi akkor is ha kevesebb a fantáziája, mert az ilyen téveszmék, illúziók teszik boldoggá.

Valamikor semmiben se hittem, csak abba amit a tudomány tanított az iskolák. Bár áldoztam és vasárnap kötelező volt misére járnom, ahová egyébként egyetlen de zsidó barátnőmmel jártam, térdepeltem az ostyáért, aztán a sorvégére mentünk újra térdepeltünk ostyáért-utána átmentünk a szembelévő matinéra. Miután megtagadtam a vasárnapi ebéd előtti imát, elzavart az apám az asztaltól, ez pár hétig tartott. Aztán amikor megindokoltam miért, akkor az apám megbocsátott és azt mondta lehet hogy neked van igazad ülj le és egyél.

Szóval nem szerepelt a szókincsemben semmi misztikusi lény. Annak ellenére se, hogy egy időről időre megjelent nekem--nem hittem el hogy igaz. Sok év telt el 50 éves voltam amikor rá kellett döbbennem hogy létező energia és nem is egyedüli ami jelen van a Földünkön.

Vagy is azért mindent nem kell elvetned. Az életnek igen is van lelke amely visszatér mindig a Földnek a lelki energiájához amely által halhatatlanná válik.

Két energia határozza meg a földi Teremtő erőket a mágneses amely maga az isteni energia és az Erő energiája, amelynek köszönhetjük a megfelelő gravitációs erőt és azt hogy formásak lettünk. E két energia határozta meg a fejlettebb életnek nemiségét is a férfiben a pozitivitás van túlsúlyba a test-energia a nőiben a mágneses tudati energia ami zömmel kisugárzóbb, ez határozza meg a személyiségük közötti különbséget is.

A létezés fantasztikuma blog. --Csodálatosak és fantasztikusak, de nem valamiféle szellemvilág és nem avatkoznak bele az életbe. Amíg túlságosan nem pusztítjuk el a környezetünket és az állatvilágot erdőket,

De ha többet akarsz tudni nézz be hozzám

2011. nov. 28. 00:17
 22/34 anonim ***** válasza:

Egyikőtök azt válaszolta hogy a kislánya 10 éves és van hite.

A hit valamiben, nagyon fontos, de tudod nem tartom okos dolognak ha a gyermekek már kisebb kortól kezdve vallási szövegekkel, lényekkel isteni parancsolatokkal (parancsolat persze nem igaz) túl sokat foglalkoznak. Az élete az iskolai anyagot kell megtanulnia és az életre előre felkészíteni. Én két gyermeket nevelek 8 éve most 17 és 11 évesek. Amikor 9 éves volt a kisebbik megtanítottam imádkozni,hogy talán jót tenne arra, hogy fájdalmat át lelkileg a szülők miatt.- ő érzékenyebb.

A fantáziája hatalmas, hisz másképp nem tanulna zeneiskolában is. Még is egy pár nap után amikor behallgattam a szobájába, lerövidített, átírt imát mondott hangosan. Miért, mert azt szerette volna ha ránk vigyázz a jó Isten amíg mi alszunk -- Rám nem kell vigyáznia, nekem senki se leselkedjen a szobámba vagy az ágyam körül! Legszívesebben sose imádkoznék tudok én magamra vigyázni, és Rátok is szoktam meghallok én mindent.

Pedig hisz Istenben, de a jóságos pillangó tündérben is hisz aki a kihúzott fogacskája mellé reggelre tett oda egy-egy csokit. Tavaly, még a télapónak is írt, feladta a levelet. Pedig az korosztálya már nem hitte el.

Tudja hogy van saját lelke, és mióta megtanítottam saját gondolatával önmagát gyógyítani, egyre ritkábban van rosszul Utoljára valamikor május körül volt rosszulléte. Holott egy héten kétszer háromszor is anginás fájdalmai voltak. Még a klinikán is feküdt a kardiológián kivizsgáláson. De lelki eredetű-- ami még a kapott pszichés gyógyszerre se múltak el.

Amióta a gondolataival a lélek energiával besugároz, azóta gyógyult egyre jobban.Most már így fegyelmezi is magát, mielőtt valahol szerepel szintetizátoron.

Semmi külső dramaturgia nincs, idegen észre sem veszi hogy gyógyítja magát.Amikor elmentünk az orvoshoz, hogy hogy érzi magát kontrollra és mitől van jobban, akkor bemutatta a doktornőnek --úgy ahogy a tv ben vagy a számgépen vagy mittudom én hol látta--mint egy hindu meditációs. Amikor eljöttünk megkérdeztem Öcsi miért úgy mutattad és soha nem tanítottam ilyesmit neked? --Ahogy tanítottad abból semmi nem látszik, igy viszont jól mutattam nem igaz tisztára olyan mint egy fellépés? Az a fontos tettszett a doktornéninek. Szóval ennyit a hitről

2011. nov. 28. 00:48
 23/34 A kérdező kommentje:

Maminak a 00:17-re :-)

Látom lehet veled beszélgetni. Nem baj ha nem értünk egyet. Igazad van abban amit a tv-ben, filmekben, újságokban " egy szebb világ " -ot próbálnak boldogtalan embereknek adni, illetve maguknak keresni. A fantázia értékes dolog, a téveszmék, illúziók viszont becsapnak ha másik ember tömi egy elesett emberbe. Biztosan te is így éreztél amikor gyerekként misére jártál, ( akkor is ha nem voltál elesett emberke )és apád ezt meg is értette.

Igazából nincs mit elvetnem. Vannak emberek akik valóban többet szeretnének tudni erről és hasonló témákról, mert számukra ismeretlen dolog, érdekesnek tartják, vagy izgalmasnak, az még rosszabb ha játszanak vele.

És vannak akik a bensőjükből indulnak a téma felé, arról beszélnek ami bennük van, és akik szintén így éreznek tudat alatt egymást keresik, hogy kibeszéljék magukat, elmondják egymásnak. Ha hozzád fordulnék, azt nem azért tenném hogy többet tudjak, hanem azért hogy meghallgassalak, megértselek, elképzeljem amiről beszélsz, nem pedig vakon elhinni mindent. Én sem várom el senkitől.

2011. nov. 28. 11:35
 24/34 anonim ***** válasza:

Tudod kérdező, -különös életem és megtapasztalásaim valamint az öngyógyítás fortélyait, elmeséltem két blogomban. Az egyiket tavaly írtam, mert rájöttem, a büdös életben se lesz pénzem könyvként megírni és kiadatni.Amit kifelejtettem, amit közvetlenül levélben kérdeztek, azokat még pluszként az idei blogba is megválaszoltam.

Tudod itt tilos ajánlani blogot, ezért rejtve teszem be. A létezés fantasztikuma arról ismerhető fel mert van hasonló című, hogy én könyvhöz híven, számozott 1..2..stb fejezetekben írtam. Igaz benne van a napi hangulatom és bírálatom is egy-egy fejezetben.

Egyébként eredetileg könyvelői végzettségem volt, aztán felálltam és ismét tanultam és lettem intenzív szakápoló, majd amikor már mindent tudtam amire kíváncsi voltam, és sok emberen segítettem, túl sokat is gyógyítottam, már rám lett veszélyes (komából hoztam vissza, több éves béna ment haza saját lábán, általában minden betegség gyorsabban gyógyult akivel foglalkoztam, úgy hogy bár a betegek tudták semmit se mondok nekik ezekről a dolgokról, de az új betegek már a folyóson vártak este, vagy a kórtermekben-- Vikike nézze meg azt a beteget romlott sokat, már az ágyból se tud kiszállni...s Ők tudták hogy amikor különös módon megmasszírozok valakit az valahogy nem igazi masszás az valami más, mert érzékelték...aztán persze az is előfordult ilyen esetnél, hogy a fenébe... csoda történt reggelre..ilyenkor különösen az egyik orvos üzente várjam meg, mert beszéde van velem... beszéde? őrjöngött! A jelentőbe ha valakit gyógyítottam éjjel, mindig beírtam hogy nem érezte jól magát a beteg és kapott egy placebot...panasza megszűnt. De ilyen abszurd eseteknél kiakadtak, hogy mit adtam a placebón kívül? Nem az volt a lényeg a beteg meggyógyult, nem, az volt a ciki, hogy egy 10 ágyas kórteremben minden beteg tudta, hogy mitől gyógyulhatott meg hirtelen...! Persze volt olyan orvos is aki bármit mondtam, bár rám csodálkozott, de elfogadta azt amit ajánlottam.

Igaz soha nem kérdezett rá...talán nem mert,mit is szóltak volna a többiek? 14-15 év után, visszaültem ismét könyvelni. S igyekeztem a tanultakat a tapasztalatokat felhasználni. Bár eléggé veszélyes hobbinak hódoltam, szinte az életemet tettem egyetlen lapra fel.Na de ez régen volt, ma csak át adom azt, amit tanultam amit tapasztaltam csak el kell olvasni. El kell rajta gondolkodni.

2011. nov. 29. 12:18
 25/34 anonim ***** válasza:

igen kapcsolatot lehet velük létrehozni de vigyázz nagyon veszélyes! tudod azok az amberek az óröltek akiket bántottak a szellemek és a valóság és a szellemvilág között vagy egy hártya azt a szétszakítod pl a zombis filmek nézésével akkor

az álmaidban fognak elő jönni be lehet "tapizni" a hártyát de ilyet hogy boody mary-t ne próbálj ki metr lehet hogy bajod lessz!

2012. febr. 4. 08:39
 26/34 anonim ***** válasza:

Atissska abban igazad van, hogy a holt lelkekkel foglalkozni veszélyes. De nem azért mert itt téblábolnak körülöttünk mint manapság vált divattá ezt híresztelni--jó üzleti fogás a szelleműzés-- Ha nem egy részt tiszteletlenség a holt lelkekkel szemben. Másodszor a világban nálunk is számtalan elmebeteg pszichopata hal meg naponta és attól tartok ezek a lelkek elég durvák energetikailag vagy is lassabban fogja meg őket a Föld ereje és húzza le vagy is ide oda csapódhatnak a valóságunk felett. Na már most ha valaki hívogatja a holt lelkeket tök mindegy kit, ezek meghallhatják és zsupsz valóban megjelenhetnek és akkor ne csodálkozzon senki ha ezek után valaki közülük, súlyos beteggé vagy elmebeteggé lesz több évre. Mert ártó az ilyen holtlélek belenyúlhat a testbe, az agyba irtó nagy gubancot okozva. Szóval soha ne vegyetek részt ilyesmiben. De ezek se maradhatnak egy adott helyen mert ide-oda csapódnak még hozzá fénysebességgel az egész világot átzúgva!!

A szeretteink is ha meghaltak és távol vannak tőlünk, akkor haza jöhet a lélek elköszönni, talán bocsánatkérésképpen is.

Elmesélek egy velem történt esetet amit sajnos január 4-én délután éltem át. Épp a blogomban egy politikai témát írtam. Amikor határozottan éreztem, hogy valaki megfogja a bal vállamat. Először azt hittem a férjem viccelődik-- de hátra néztem és ők a konyhában voltak.

A kéz határozottan fogott meg egy pillanatig rajta nyugodott a vállamon... az első gondolatom az volt mikor rádöbbentem, hogy a fiam halt meg... elköszöntem Tőle, megbocsátottam és azt mondtam siess, mert az út ami előtted van nagyon veszélyes. Azóta ha a telefonra pillantok eszembe jut.. várom hogy csörögjön... mert tévedtem....hisz lehetett valaki azok közül is akiket gyógyítottam.

A lélek egy csuda szerzet, semmit nem felejt és senkit nem felejt akivel személyes kapcsolatban volt élete folyamán. Pl. van egy húgom aki nem egy barátkozó--igaz nem nevelkedtünk együtt-- még is én meg-meg látogattam, ő csak egyszer, akkor is érdekből Mindig megfogadtam, hogy többet nem keresem, többé nem küldök képes lapot se szülinapra se ünnepekre--aztán még is küldtem. Ő az ország másik felébe lakik és mindig úgy volt. Azt a várost csak úgy ismerem, hogy őt látogattam meg de az utca mindjárt az elején van ahogy belépünk abba a városba.

Vagy is soha nem jártam a városban azt se tudtam van e kórház vagy nincs kórház. Miért ma se tudom rá a választ, de bármi baja, fájdalma betegsége volt, én tőle 200 km -re megéreztem. Hamarabb láttam a gyermekeit mint ő maga a szülőszobán, szinte percre akkor voltam ott, amikor kicsobbantak a gyerekei---döbbenetes

Amikor rákos lett én főzni nem tudtam, elfelejtettem tettem-e sót az ételbe vagy nem tettem ide-oda tébláboltam zavarodottan és csak az Ő neve tolakodott a tudatomba. A végén lefeküdtem a hálóba és elzúgtam a házába ott végig zúgtam... nincs .. hol lehet... a következő pillanatban egy kórház folyóson voltam szemben láttam ki van írva az ajtó fölé MŰTŐ és akkor vettem észre hogy fent vagyok mennyezet közelbe ... lepillantottam... és akkor tolták be a műtőbe... alattam... Január óta ez is eszembe jut a telefonra pillantva... de nem merem felhívni.. félek hogy Ő szólna bele...ez év lesz a 3 éve, hogy nem küldtem még üdvözlőlapot se... mert ő tulajdonképpen még azt se küldött nekem...most lenne e hónapban a születésnapja. Három éve össze rakosgattam a pénzt, hogy a két kis unokámmal 8 és 13 éves fiuk, elutazunk és meglátogatjuk, telefonon felhívtam--- de nekik nem volt alkalmas--- betonozunk a borospincében kint a szőlőben most nem alkalmas mondta majd szólok... azóta is szólogat..

Szóval ezért félek hogy ha megszólalna a telefon esetleg ő szólna bele és nem a Fiam. A gyerekeimnek még megbocsátok de a húgomnak soha...Érdekes hogy 3 éve mióta elutasított udvariatlanul több év látogatási szünet ellenére, azóta semmit nem érzek felőle, mintha a lelkem is szinte megszakított volna minden kapcsolatot vele..

Csodálatos a lélek állapot még is a valóságot még ha az olykor nehéz és fájdalmas is, de meg se közelíti. Abban a létformában nagyon hiányzik az érintés az ölelés, az illat a meleg és a hideg az emlékezés és a jövőnek előre tekintő képessége.

32.f. Tudat, tanulás, memoria, érzékszerveink.

• 31.f. A testérzésünk kifejlesztése.

• 30.f. További gyógy-praktikák masszással, energiánkkal

• 29. f. Érezni belső valónkat, lelkünk energiáit.

• 28, f. A csodálatos, és titokzatos emberi test...

• 21. f. Érzéseink rabjai vagyunk...

• 20. f. Gondolat, fantázia, emlékezés, örökletesség, személyiség

• 19. f. A két csodálatos lelkünk.

• 3.f. Az anyag, elektromos töltések és Tudat kapcsolata

• 2. fejezet. Létezni a Mindenségben

71.f.Mit kell még ismernünk a tudattal való gyógyításnál?

69.f.Gyógyulni a Lelkünk segítségével.

Egyébként ezeket a fejezeteket ajánlanám nektek van benne öngyógyítás is.- a fejezetet kell beírni a keresőbe és kijön az oldal az utolsó két fejezet az másik blomban van.

2012. febr. 9. 20:55
 27/34 anonim ***** válasza:

kedves mami átérzem a fájdalmad én is így voltam édesanyámmal .

nos én sámánista vagyok ezekről tudok . kérlek írj egy privátot egy álmodról mert álomfejtést tudok csinálni .

2012. febr. 10. 19:18
 28/34 anonim válasza:
könnyü azt mondani valamire hogy nincs mert még nem láttad vagy érezted.Szeretik azt mondani, hogy nincsenek szellemek sem más lények, de az ember miért talált volna ki már az őskorban valamit ami nincs? És ebben csak az a furcs, hogy a mai napig is őrizzük ezt a gondolatot, hogy van.És szerintem ez nem is csak gondolat.És lehet azt mondani, hogy ez hülyeség, de igen én is szoktam érezni a szellemek jelenlétét.És érdekes minden kisgyerek fél a sötétben.Vajon miért?Ők még látnak, de az évek során elfeljtenek látni és már csak azt látják amit mi láttatunk velük.De azért van aki nem felejti el vagy csak a szellemek akarják,hogy akkor és ott lássák őket.Az élet csupa titok és néha jobb is ha a titkok egyszerüen.. csak titkok maradnak...
2012. dec. 13. 19:54
 29/34 anonim ***** válasza:

Kérdezőnek a 19/ es beírásodra.

Amikor gyerek voltam,pl megálltam a villamoson egy idős ember mellett-- aztán elmondtam anyámnak jó hangosan hogy a villamos másik felébe is hallották-- hogy "a bácsi elköszönt, mert megfog halmi"-- mivel az őreg tiltakozott mindenki ledöbbent és én csak erősködtem, igen is mondta! holott az öreg egy szót se szólt-- hát leszálltunk hamarabb a villamosról.

A gyermeki agy pedig olyan hogy részben még éretlen, alakulóban van, hisz tanulnia kell minden szegmensének amire beprogramozta a természet. Azt mondja a orvostudomány hogy az újszülött nem lát azonnal-- és valóban fokozatosan erősödik és tanul a szem a látóideg és a hozzátartozó memória neuron is. -- de ilyen a hallás az érzékelés, a járás az ízek szóval mindent tanulni és összhangba kell hoznia egymással csak igy alakulhat ki tökéletesen minden-- de ez fejlődés nem egyforma minden gyermeknél-- tehát hallhat, láthat töredékeket is amit a kis tudata kiegészít vagy meseként vagy abszurd gondolatokat alkotva, mert valamit félfüllel vagy félszemmel hallott tv ben vagy másoktól -és összerakja.

az hogy milyen képesség fejlődik lassan és melyek amelyik gyorsabban fejlődök az is kortól és gyermektől függ. S ebből születhetnek a elképesztő fantáziák is. az agyunk fantasztikus, kiegészíti a töredékeket is, mert a részletben látott dolgokat, nem képes másképp elraktározni.

ezért van az hogy ha felnőtteket hallgatnak ki teljesen mást látnak mint a másik olykor a fehér kocsi ami túl gyorsan elhúzott egy baleset után- ami akkor lényegtelen volt piros színnel fog a memóriába bevonulni valakinél, mert az illető fél szemmel arra figyelt fel szintén, mert az a csinos dögös nő, valami pirosból szállt ki. A szín ott maradt, bár nem volt érdekes, csak az a dögös" csaj- igy változik át a fehér kocsi, valakinek a memóriájában gyorsan elszáguldó pirossá.

A gyerekek is igy vannak lát egy fényt ami mozog, aztán félszemmel árnyékot, valamit hall a tv ből vagy foglalkoztatja az este látott mese és összerakja a memóriája.

Ha egy gyerek komolyabb dolgokra is figyel, mert olyan értelemben fejlődik gyorsabban az agy akkor eszébe juthat miért van élet a földön.

Gyerek voltam, nem volt tv még-- de volt rádió és sok-sok könyv és lexikon színes képekkel 5 éves voltam amikor tudtam olvasni- 5 éves voltam amikor kiültünk a gangra este és elmagyarázta a nevelőapám mit látunk az égen mi az amit belélegzünk.

Ma 70 éves vagyok és azóta se felejtettem el, mert annyira szinte megrágtam a levegőt, hogy hátha íze van és azóta se felejtettem el, hogy 1% a levegőben kripton, neon, és argon nemes gázok-- de ha megkérdezné valaki hogy hívták az első barátnőmet akit nagyon szerettem vagy az első "szűzies-férjemet" akivel pucéron rohangáltunk 4-5 éves kor között a lakásban, mint férj és feleség, aztán felrobbantottuk a kokszos kályhát, úgy hogy én megégtem, szóval még se emlékszem a nevükre. a nemes gázokra bezzeg igen. szóval ilyen az agy.

A lélekről és az alvó agy kapcsolatát már nem is említve.

A háború előtt és után BP. szinte tobzódott a poloskától.

Anyámék vettek egy lakást szép, jó helyen, kifestették tapétázták és bebútorozták-- addig ott aludtak-- aztán vittek oda engem is. S a poloskák szinte az egész házból rám jöttek. Kidobták a bútoromat heverőmet mert tele lett poloskával Vaságyat kaptam- amit naponta égettek benzinlámpával a lábait vizes konzerv dobozokba állították hogy ne tudjon fölmászni rám-- A szüleimet elkerülték a szobájukba ha beültem--- utánam jöttek a dögök. Minden reggel hatalmas hólyagokkal volt tele a testem arcom és piros gyulladt volt égett, fájt,

viszketett. Tél volt és mint alvajáróvá lett, kinyitottam a lakás ajtót, kimentem a gangra és ott lefeküdtem a köre aludni tovább hálóingben mezítláb.

Szerencsére a szüleim sokáig olvastak a szobájukban és benéztek hozzám alszom-e van -e poloska az ágyamon-- igy nem fagytam meg mert megtaláltak.Utána lavórok voltak vízzel az ágyam előtt, hogy abba lépjek bele és felébredjek.

Tudniillik hiába tettek bármit, a poloska éjjel és a véremre, vagy a bőröm szagára, vagy a kisugárzásomra de újra és újra előjött és lejött az emeletről is a szomszédoktól, aztán az ágyam felett a mennyezeten gyülekeztek és onnan potyogtak le rám!

2012. dec. 14. 00:38
 30/34 anonim ***** válasza:

28/ azt írtad--de az ember miért talált volna ki már az őskorban valamit ami nincs?

Mindig éltek különleges ritka képességű emberek-- ők lettek a varázslók sámánok, törzs véneinek vezetői. Ha ilyen született akkor képes volt anélkül hogy értette volna olyan dolgokat meglátni amit mások nem. A legtöbbször ami valóban igaz volt, szellemeknek vélték amelyek a holtak szellemei és elképzelték kőben fában ahol laknak és még faragtak is számukra ilyen lak-helyet, hogy védelmezze a törzset- aztán állatokba képzelték, vagy épp az élőnek a lelkét árnyéknak vélték-- ebből született az a hit hogy amikor alszunk a lélek eltávozik, hisz nincs este árnyék mindig.

az igaz hogy tapasztalhattak meg csodálatos szellemi formákat-- csak nem értették vagy rosszul értelmezték.

az ősi észak-indián törzseknél van az a szokás, hogy a halottaikat magas facölöp építményekre fektetik. Mert élhetett valamikor egy ilyen képességű varászlónak nevezett ember közöttük-- aki bár talán nem is tudta hogy lelkével elhagyni képes a testét- de megtörténhetett hogy valaki meghalt és pont akkor ilyen alkalommal, megláthatott egy hófehér vakító energia lovat a levegőben amelyik nyerített figyelmeztetőn-- mire gondolhatott? hogy az akkor meghalt ember lelkéért jött. Azóta magasra teszik a holtakat és csak 1-2 nap múlva temetik el.

holott a ló nem azért volt ott akkor, hanem csak véletlen egybeesés-- az élővilágot akarta figyelmeztetni, hogy nagy katasztrófa várható kintről a világűrből-- valószínűleg akkor, azután történhetett meg a közép Amerikában észak Amerika déli részén egy becsapódás és utána földrengés és eltűnt a víz is a szárazföldről. Sok indián meghalhatott akkor.

Az ember még sütteti a napon a hasát nyugodtan, az állatok eltűnnek arról a helyről ahol bármilyen katasztrófa várható, -- mert megérzik vagy meghallják ezeket a földi, szellemi lovaknak figyelmeztetését.

Valami hasonló képessége lehetett Mózesnek is, mert máskülönben nem közelített volna hozzá egyik energia szellemi hírnöke se-- tehát a jóslatait nem magától tudta hanem ezek a nagy szellemi hírnökök jeleztek neki és a Föld FEkete Energia szelleme.

Mert az isteni fehér szellemi energia az nem avatkozik az életbe--

Holt szellemek viszont nem ücsörögnek nem téblábolnak körülöttünk-- esetleg elköszön a szeretet embertől akitől nem tudott-- de csak megérinti-- aztán távozik.

Tehát ha valki meghal a családba akát ott élt akár messzebb akkor az első 5 percben elköszönhet-- de csak megérintheti az élőt- majd távozik.

Ezért helytel a holtak idézése- mert aki eltávozott az nem térhet vissza-- viszont számtalan pszichopata is elhalálozik és egy ideig itt kallódik a torzult lélek is-- tehát ha csak megérzi észleli az ilyen halott idézgetést-- sajnos ezek viszont árthatnak betegséget okozva-- mert belehatolhat ártón a testbe a fejbe, bárhova nincs előtte zárt ajtó se betonfal, és csak felette zúgjon el abban a térségben meghallja vagy megérzi az iylen játszadozást.

Szóval nem szabad, ne tegyétek! De az ilyen se maradhat itt, mert a föld ereje lehúzza (a földi Fekete szellemi energia)- nincs apelláta.

2012. dec. 14. 01:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!