Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Vannak olyan emberek akik...

Vannak olyan emberek akik érzékelik a másik dimenziót, a szellemvilágot?

Figyelt kérdés
Lehetséges-e, hogy valaki megérezze a másik dimenzió jelenlétét, ami nincs olyan messze, ott van mindenütt a jelenben, a múltban, a jövőben, bennünk, égen-földön, mindenhol. Nem látjuk, de mégis foglalkoztat bennünket, gyakori téma.
2011. nov. 22. 02:09
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
25%
ma reggel mikor felebredtem ugy tünt mintha megallt volna az idö...alltalaban 6:40kor kelek akkor ebreszt a telefonom.Elöbb ebredtem par percel..6:37 volt,gondoltam ezt a 3percet meg kihasznalom.Nem tudtam elaludni mar mert a kisbabam is fent volt mar..csak feküdtem...egy idö utan ugy ereztem hogy mar regen el kellett telnie a 3percnek...raneztem a telimre es meg mindig 6:37et mutatott..gyorsan megneztem a masik telefonomat hatha ez az ebresztös megy rosszul es azon is 6:37 volt...Fel nyolcig lassabban telt el mint maskor szokott...fura reggel volt a mai..:-)
2011. nov. 25. 15:07
 12/34 anonim ***** válasza:
0%

Ne is említsétek az 1 millió dollárt mert szétrobbanok a méregtől. 4 éve múlt, hogy jelentkeztem, és mindent meg is tárgyaltunk levélen keresztül.Ki mit vár és miképp fog lezajlani, mivel én magyar vagyok és pénzem se lett volna kiutazni hozzá. Annyira örültem, hogy akkor a nagyobbik unokám tovább fog tanulni, mert már akkor elkezdte mondani hogy semmi értelme mert túl sokba kerülne és a középiskola után inkább dolgozni fog, hogy a öccse tanuljon zenét tovább.

Egyet felejtettem el, hogy előző évben szívinfarktusom volt egy nagyon nagy idegességtől és a lélek messziről is észre veszi majd....

A kilépés gyakorlata sikerült, de a lelkem 100km ről is megérezte, hogy a szívem jobb kamrája nem mozog. Uzsgyi és visszazöttyent egy perc leteltére csak ugy ugrott a mellkasom és a sérült szívkamra.

Többször megismételtem más helyre, majd közelebbre, de egy perc és visszatért, volt mikor azt kívántam inkább halnék meg csak az unokáim megkapják azt a pénzt. De a lélek nem engedett.

Igy aztán megírtam a válaszomat hogy sajnálom lemondom a kísérleteket ne jöjjenek ide se én se utazom oda.

Milyen fura is az élet ha egy évvel előbb ülök le a számgéphez és tanulgatok rajta keresgélni, akkor hamarabb megtalálom ezt a para dijat de épp ilyen volt kitűzve Ausztriába és Indiainál is. Az amerikait választottam mert az volt a legtöbb.

Hülye dolog. egész életemben hallgattam, mert tartottam a ruszkiktól. Aztán rendszerváltás volt, de valahogy nem hallottam semmi ilyesmiről, csak a számgépen olvastam először, sajnos későn.

2011. nov. 26. 02:25
 13/34 anonim ***** válasza:
46%

A kérdezőnek válaszul. Tudod édesem az ember tulajdonképpen mindent felfog, mint valami illúziót. Azt is ami te magad vagy. Ahhoz hogy azt mondhasd én vagyok, meg kell győződnöd önmagadról is --csípj meg - mondhatjuk szinte.

Az ember főleg a gondolatait, érzelmeit érzékeli konkrétan.

Csak akkor veszel tudomást a testedről ha végig pásztázod a gondolatoddal (természetesen ha nem fáj semmid)

Csak figyelj oda haladj végig gondolatban a tenyereddel a fejedtől le egészen a lábfejedig, majd vissza, akkor érzékelni leszel képes a lélek energiádat,

Na ez a valóság tulajdonképpen ha az ember kilép a testéből. Minden átjárhatóvá válik számára. az emberi test a vaskapu a föld kérge , nincs távolság szinte és nincs IDŐ se!

Csak szivárvány fényben ragyog minden a az emberi test a fák a bokrok a levegő. Mert minden energia részecskék által létezik épül fel. Te is az asztalod is a házad fala is. Csak a valóság látszata a csoda, a kézzelfoghatósága a csoda. Amire a lélek fazon már képtelen.

De még egyszer írom- nincs dimenzió és nincs szellem világ, csak emberi fantázia az ismeretlennek megmagyarázására.

2011. nov. 26. 02:43
 14/34 anonim ***** válasza:
53%
mami...van szellemvilag...akkor miert van az hogy pici gyermekek jatszanak,beszelgetnek lathatatlan jatszotarsakkal?Az en lanyomnak is volt egy ilyen..elöször nem is foglalkoztam vele..aztan kerdeztem hogy fiu e vagy lany..azt mondta fiu.Mi van rajta?Polo es nadrag..Kerdeztem hol van?Felmutatott az ablak sarkaba a plafon fele es azt mondta ott van..de hiszen te is latod!!!1,5-2 eves volt ekkor..aztan egyre kevesebbet beszelt rola ,utoljara 4 evesen emlitte meg es azota nem..mar 10eves most.. es ez nem a fantaziajanak a szülemenye volt..
2011. nov. 26. 11:59
 15/34 anonim ***** válasza:
17%

Az élet maga a csoda az univerzumban. A Szellemvilág a képzelet szüleménye.

Az agy sok-mindenre képes, nagyon jó a szovtver, bármit úgy képes elképzelni mintha valóság lenne. Erről szól ez évezredek óta.

2011. nov. 27. 20:30
 16/34 anonim ***** válasza:
38%

Miért van az hogy a gyermeked amikor kicsi beszélget valakivel, vagy ezt azt látni vél? Nagyon egyszerű. Egyrészt a szem a látás még nem tökéletes, sokkal többet lát a fényekből, mint egy felnőtt aztán a tudat korrigál és konkretizálja a valóságot. Ha az ember kilép a lélek fazonnal akkor a valóság nem olyan ahogy mi most látjuk, hanem mint valami fényszikrázik minden a föld a tárgyak az élet a levegő is. Képzeld el hogy a fény pl. rácsapódik a ház falára a gyereked játékára, onnan visszacsapódik a gyermek szemébe. Tehát nem kizárólag a babáját fogja csak látni, hanem finom leheletnyi fénye4ket is. amire úgy gondol mint valami létezőre.

aztán te leülteted egy mese filmhez, vagy Te mesélsz neki és képeket mutatsz és az ilye halovány mindent körülvevő színes fény szikrák, amikor bekerülnek a kis fejecskéjébe a tőled már halott és memorizált gondolatot vagy képet előveszi és a fényeknek mindjárt nevük lesz. De ha semmi nincs ott akkor Ő látni vél bármit amit te magad tanítottál neki, mert a gyermeki agy még nem tudja mi a valóság és mi a fantázia. Amikor ez a két dolog különválik akkor elérte már kb a 10 éves kort de van olyan gyermek akinek még tovább tart.

Sajnos vannak felnőttek is akik viszont ilyen értelemben visszafejlődnek. Magukra kényszerítik hogy látni akarom ezt vagy azt és előbb utóbb láthat vagy csak foltokat vagy amit vizionál. Téveszméinek szereplői lesznek amit aztán itt ott hangoztat és megint sokan bedőlnek neki.

A veszélye ennek az hogy elmebajt okozhat skizofréniát, mániákus vallásos örültet aki még meghalni is képes a baromságaiért.

Szóval kicsid egy csodálatos kisbaba, mert van képzelő ereje és fantáziája, az élethez egyre inkább az szükséges.

2011. nov. 27. 22:44
 17/34 A kérdező kommentje:
Tehát nincs szellemvilág, nincs lelkünk se, UFÓ-k sincsenek, esetleg a másik dimenzió sem, és még ki tudja...egyedül a tudomány létezik, mert csak az anyagot tudja elemezni, részekre bontani, na és persze pénzt csinálni belőle. Tehát akkor intelligencia sincsen. Vannak csalók, akik ezotériával, kegytárgyakkal, gamis jósolásokkal pénzt keresnek ( tisztelet a kivételnek ), mégis millióan bedőlnek ezeknek. Hisznek benne, annyira, hogy a televíziókban is időt, helyet szánnak a működésüket. Most kkor ki hülyíti a másikat? Ki a naív? vannak emberek akik úgy érzik közel állnak az anyagtalan világhoz, sejtésük van a halál utáni létről, tudják nem is olyan közönséges az a bizonyos energia ami a mindenséget alkotja. leírják, elmondják, csak azért, hogy meghallgassák és érdekes, hogy sokan hasonlóan éreznek, pedig nem is ismerik egymást az emberek, így összebeszélni sem tudnak, egy dologról beszélnek, írnak, csak mindegyik másképp. Itt a pénznek, nyerni akarásnak semmi köze hozzá hozzá.
2011. nov. 27. 23:34
 18/34 A kérdező kommentje:
Bocsi a sok helyesírási hibáért. :-)
2011. nov. 27. 23:36
 19/34 A kérdező kommentje:

Maminak a 22:44-re!

Miért van az, hogy egy kisgyermek, mondjuk óvodás akinek már jó a látása és a mesét is ismeri, tudja, hogy történetek vannak benne,amik érdekesek, nem téveszti össze a fényt homályos rózsaszínű részecskékre, mégis tudatosul benne egy olyan felismerés, hogy mi emberek miért is vagyunk a Földön, honnan érkeztünk, és hová kerülünk. Nem mondja el senkinek, így homályosítnai ( szépíteni sem tudnak rajta mesékkel ). Le is rajzolja, úgy ahogy még fantáziából sem lehet. Később amikor egyre nagyobb lesz, felnőtté válik élete során visszajelzést kap az élettől, Bibliában olvassa vissza amit már kicsi korában felismert, tudatosult benne, ( pedig nem vallásos ). Tudja, hogy a meséknek a gyerekek fejlődésében, ( a felnőttek is szerethetik ) a fantáziának a mozifilmekben, művészetben, zenében, és a fénynek több formája is megvan a helye. Mindennek megvan a logikai helye. És egyikhez sem tartozik a szellemvilág, lélek stb. Éppen ezért van a végtelen vita róla, mert senki nem tudja fantáziában sem megmutatni, még homályosan sem.

2011. nov. 27. 23:54
 20/34 anonim ***** válasza:

Kedves mami,nekem elterö a velemenyem erröl mivel mas tapasztalataim is vannak..De vegül is nem is lenne olyan erdekes a vilag ha mindenki egy nezeten lenne!:-)

Vitatkozni nem szeretnek mert igy semmi ertelme..mindenkinek van joga hinni amiben akar...a lanyom mar 10eves egeszseges gondolkodasu es van hite amit nagyon fontosnak tartok..

2011. nov. 27. 23:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!