Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ezek mit jelentenek? Már...

Ezek mit jelentenek? Már nagyon kíváncsi vagyok!

Figyelt kérdés

ezt a kérdést olvastam ezen az oldalon

--> ez volt : Aki nem akar reinkarnálódni az hova adjon be kérvényt?

ez mit jelent?? reinkarnálódni ?? kérvényt benyújtani?? azt is olvastam hogy akár a polgár mesteri hivalba belehet nyújtani.

ezeket is olvastam : szamszára az 'örökké' ismétlődő élet, halál majd újjászületés körforgását jelenti. szamszára az 'örökké' ismétlődő élet ??

és még ezt is : A lipótmezei sárgaházat már megszüntették igy csak a jó Istenhez fordúlhatsz írásban.A beadványodat a Vatikánba címezd.

és még ezt is : Sehova, elég ha hangoztatod, mennyire utálod a fityeszt, és O.V. tutira elintézi, hogy sohasem születhessenek nem fityesz szavazók újra!!

fityeszt, és O.V. tutira elintézi, hogy sohasem születhessenek nem fityesz szavazók újra!! ???

létszi elmagyaráznád nekem ,hogy mit jelentenek?? én még új vagyok az ilyenekhez!

és még azt szeretném kérdezni hogy te miben hiszel? hiszel a 2012 dec.21. világ végénék vagy istenben,szellemben,ufóban vagy valami másban??

2011. nov. 18. 18:36
 1/7 anonim ***** válasza:
na most kva nagyot röhögtem xD
2011. nov. 18. 18:42
 2/7 A kérdező kommentje:
értelmes választ szeretnék !
2011. nov. 18. 18:44
 3/7 anonim ***** válasza:

reinkarnáció=újjászületés

az baromság hogy valahol kérvényt kel benyújtani hogy ne szüless ujjá eleve nem születik mindenki újra.

2011. nov. 18. 18:51
 4/7 anonim ***** válasza:

A REINKARNÁLÓDÁS: alapvetően az újjászületés.

A reinkarnáció elve szerint a test egy állandóan változó dolog. De a lélek örök.

A halál után ujjból megszületik a lelkünk egy másik testben.

Eképpen a lélek tapasztalatot gyűjt.

Hogy eljuthasson egy olyan bölcs, megértésbe a világ felé ami által megvilágosodhat.

A Megvilágosodás pedig az az állapot amikor már nincs szükség újra születésre. Amolyan felemelkedés.

Amikor a lélek megtelik fénnyel, és tökéletes egyensúlyban van.Egy bölcs emelkedett lélekállapot.

Ne zavarjon össze amiket olvastál. Valószínű hogy csupán tréfálkoztak.

Amiről itt igazából szó van az a hitvilág.

Ha szeretnél kérdezz bátran. :)

Senki sem lesz bölcs, vagy okos kérdések nélkül.

Én nem nevettelek ki.

2011. nov. 18. 19:54
 5/7 Tom Benko ***** válasza:
:) Ismét bebizonyosodott: az ezotériánál nagyobb vicc nincsen.
2011. nov. 18. 20:15
 6/7 A kérdező kommentje:
19:54 köszönöm szépen!!
2011. nov. 19. 10:01
 7/7 anonim ***** válasza:
a fityeszt a fideszre mondták O.V. pedig orbán viktor nevének a rövidítése
2011. nov. 26. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!