Ha meghalunk utána közvetlen reinkarnálódunk vagy eltelik valamennyi idő az új fizikai élet között?
Figyelt kérdés
2011. nov. 2. 13:32
11/18 anonim válasza:
Az tény, hogy nem üdülni jövünk, de miért választana magának valaki tudatosan rossz életet?
12/18 anonim válasza:
Hol tudsz több türelmet, kitartást, megbocsájtást tanulni?
13/18 anonim válasza:
Azt nem értem ,hogy aki nem halt meg az honnan tudhatna ilyeneket?
14/18 anonim válasza:
Te határozod meg mikor és hova akarsz lemenni megint.
15/18 Antimod válasza:
"Azt nem értem ,hogy aki nem halt meg az honnan tudhatna ilyeneket?"
Sokan haltak már meg, legalábbis klinikailag, aztán hozták őket vissza az életbe (de régen is volt ilyen, akkor el is temették őket, aztán rémülten ásták ki a kopogtató "feltámadottat"). Ugyanazt szokták elmesélni, a kitisztult tudatot, találkozást egykori szeretteikkel, és azt, hogy látták-hallották a saját diagnózisukat, és egy sor olyan dolgot, amit semmiképpen sem érzékelhettek volna a "haláloságyukról".
16/18 anonim válasza:
hát pl.: a Dalai Lámánál akár 3 évig is el tarthat, látom sokan szeretnének Tulkuk(tülkük) lenni :P
17/18 anonim válasza:
Magát korlátozza, aki tekintélyelvűségben hisz, mindegy kit helyez a trónra: a dalai lámát, a pápát, vagy bárkit. Isten előtt mindenki egyenlő. Nincsenek szuperhősök. Ennyire nehéz ezt elképzelni?
18/18 anonim válasza:
uccsó ez minek jött ide és hogyan?Isten előtt mindenki egyenlő--> nem kell nekem prédikálni, mivel nem érdekelnek a szarságaid TARTSD meg ezt magadnak! semmi közöd hozzá h. kire nézek fel kire nem stb. nangsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!