Vajon Izraelre (=a zsidóságra) vonatkozik-e a karma törvénye? Sok mindent megmagyarázna.
Karma alatt a hatás-ellenhatás; ok-okozat törvényét értem, mely a fizikai világ szintjén is hat és működik.
Esetleg Izraelnek egy karmától teljesen független, személyes istene van, aki bármit úgy befolyásol, ahogyan csak akarja?
Mi itt az igazság?
és megmagyaráznád, hogy miért?
az okozat az, hogy forr a víz. ennek az az oka, hogy melegítem. melyik része a kamu?
Az, hogy ez alapján a tetteknek mindig következménye van. A karma szerint a jó tetteket jó dolgok követik, a rossz tetteknek meg meglesz a maga kára.
Ez a kamu.
"Az, hogy ez alapján a tetteknek mindig következménye van. A karma szerint a jó tetteket jó dolgok követik, a rossz tetteknek meg meglesz a maga kára.
Ez a kamu."
nem, ez nem kamu ez így van.
de szerintem te ezzel ne foglalkozz, mert nem ismered mélyrehatóan.
Köszönöm a válaszokat mindenkitől.
Kedves Fisz!
Ez a link nagyon érdekesnek tűnik (első ránézésre) nekem.
Nagyon sokat foglalkoztam a vallásokkal, mitológiákkal és a bibliával is és én is úgy érzem és találom, hogy nagyon sok minden sántít a biblia körül.
(akár egy furcsa, büntető ellenszellemiségnek is tűnhet, aminek az a küldetése, hogy minden értéket elpusztítson és lerontson, ami csak létezik...
furcsa ez az erőteljes, vak küldetéstudat...
"ki hát a vak, ha nem az én szolgám és ki a süket, ha nem az, akit küldék"
tényleg így van, vak és süket a szolga; talán még azt sem tudja, hogy kinek és milyen ügyet szolgál...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!