Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Vajon Izraelre (=a zsidóságra)...

Vajon Izraelre (=a zsidóságra) vonatkozik-e a karma törvénye? Sok mindent megmagyarázna.

Figyelt kérdés

Karma alatt a hatás-ellenhatás; ok-okozat törvényét értem, mely a fizikai világ szintjén is hat és működik.

Esetleg Izraelnek egy karmától teljesen független, személyes istene van, aki bármit úgy befolyásol, ahogyan csak akarja?

Mi itt az igazság?

2011. okt. 6. 16:37
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
33%

Mindent megmagyaráz:

[link]

2011. okt. 9. 10:38
 12/24 anonim ***** válasza:
20%
Ok-okozat? Akkor kamu...
2011. okt. 9. 15:20
 13/24 anonim ***** válasza:

és megmagyaráznád, hogy miért?

az okozat az, hogy forr a víz. ennek az az oka, hogy melegítem. melyik része a kamu?

2011. okt. 9. 15:42
 14/24 anonim ***** válasza:
18%

Az, hogy ez alapján a tetteknek mindig következménye van. A karma szerint a jó tetteket jó dolgok követik, a rossz tetteknek meg meglesz a maga kára.

Ez a kamu.

2011. okt. 9. 18:05
 15/24 anonim ***** válasza:

"Az, hogy ez alapján a tetteknek mindig következménye van. A karma szerint a jó tetteket jó dolgok követik, a rossz tetteknek meg meglesz a maga kára.

Ez a kamu."

nem, ez nem kamu ez így van.

de szerintem te ezzel ne foglalkozz, mert nem ismered mélyrehatóan.

2011. okt. 9. 18:23
 16/24 anonim ***** válasza:
58%
De kamu. Nap mint nap találkozik az ember tökéletes ellenpéldákkal. Iszonyatosan beszűkültnek kell lenni ahhoz, hogy valaki ezt bevegye. Őszintén sajnálom, hogy te hiszel benne, de valószínűleg nem éltél még annyit (és ezt nem életkorra értem), hogy belásd az élet nem így működik.
2011. okt. 9. 21:09
 17/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat mindenkitől.

Kedves Fisz!

Ez a link nagyon érdekesnek tűnik (első ránézésre) nekem.

Nagyon sokat foglalkoztam a vallásokkal, mitológiákkal és a bibliával is és én is úgy érzem és találom, hogy nagyon sok minden sántít a biblia körül.

(akár egy furcsa, büntető ellenszellemiségnek is tűnhet, aminek az a küldetése, hogy minden értéket elpusztítson és lerontson, ami csak létezik...

furcsa ez az erőteljes, vak küldetéstudat...

"ki hát a vak, ha nem az én szolgám és ki a süket, ha nem az, akit küldék"

tényleg így van, vak és süket a szolga; talán még azt sem tudja, hogy kinek és milyen ügyet szolgál...)

2011. okt. 9. 21:57
 18/24 anonim ***** válasza:
54%
Na igen, az emberek hajlamosak csak azt észrevenni a bibliában ami szép meg ami nekik tetszik, figyelmen kívül hagyva a szaftosabb részeket..
2011. okt. 10. 11:49
 19/24 anonim ***** válasza:
69%
Uccsó tetszik. Nem csak a Bibliával vannak így az emberek:-) Ezért van olyan sok ezo hívő, hiszen a tudományos világ unalmasabb és több energia és ész , szorgalom kell a megértéséhez. Az emberek általában szeretik azt elhinni ami szerintük érdekes. A tényekkel nemigen foglalkoznak:-))
2011. okt. 11. 08:23
 20/24 anonim ***** válasza:
85%
Itt a lényeg: ezo hívő, és nem okkultista aki a dolgok mögé néz. Nézz körül itt, az itteni "ezoteria topic" egy szánalom úgy ahogy van. Plejádok meg feketeszeműek, hát komolyan halok meg a röhögéstől miattuk. De magam is okkultista vagyok, és tudom hogy mindenre lenne tudományos magyarázat csupán még fejletlen a tudományunk. A mágia tiszta fizika, energiaáramlás, akaraterő.
2011. okt. 12. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!