Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Szerintetek ez a karmám? Egy...

Szerintetek ez a karmám? Egy ideje nincsenek barátaim, és párkapcsolatom sem. Ha igen, hogy kell feloldani?

Figyelt kérdés
Kb.1éve,nem találok barátokat,és kapcsolatot sem.Pedig eljárok szórakozni.Azt vettem észre,mintha kerülnének az emberek.Egy átlagos kinézetű nő vagyok,és vannak ismerőseim is,de mintha nem akarnának velem foglalkozni,épphogy köszönnek és mennek tovább.Pedig én szeretem az embereket,és próbálok barátságos lenni,mosolygok mindenkire,megkérdezem hogy vagy,de utánna már távoznak is.A kűlsőmmel nem lehet gond,csinosan öltözködök(nem kihívóan)és kultúráltan viselkedek.Mindíg csak a barátnőmmel kettesbe szórakozgatunk.Tudom hogy valami baj van velem,és lehet ez valami karmikus helyzet,de mit tegyek?
2011. szept. 16. 21:33
1 2
 11/14 valasz88 ***** válasza:
Nincsen karma. Sorry
2011. okt. 9. 23:09
 12/14 anonim ***** válasza:
Tudod kedves kérdező, ez olyasmi, mintha elmennél szórakozni, és folyton arra várnál, hogy más csináljon neked jókedvet.
2011. okt. 10. 22:43
 13/14 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy egyébként? Dolgozol, vagy még tanulsz?
2011. nov. 20. 21:52
 14/14 anonim ***** válasza:

A karma az egy hindú marhaság

Nem olyan helyre jársz, nem olyan emberekkel találkozol, és barátkozol, hogy neked megfelelő partnerrel vagy baráttal összefuthass. Vagy épp nem jársz el vagy nem vagy könnyen barátkozó típus vagy nem tudod magadra vonni a figyelmet. Vagy egyszerűen mindig olyanokkal szeretnél barátkozni akikkel nem is vagy azonos hullámhosszon kisugárzásukkal, lehet hogy nem is hozzád valók csak csalódnál bennük egy idő után. -- szóval ahhoz hogy barátot lelj vagy párkapcsolatot köthess változtatnod kell saját élet stílusodon szokásaidon. Senki és semmi se fog az öledbe pottyanni. Neked kell tenni érte.De az nem jelenti azt, hogy baj lenne veled, csak nem találkozol megfelelő emberekkel ennyi-- menj és majd keresztezi valaki az utadat és barátokra is fogsz lelni ne félj.

Bár bevallom nekem egyszer volt barátnőm, de becsapott csúnyán, utána soha nem kellett se barátnő, se barát. Mindenkivel beszélgettem jóban voltam, de senkit nem engedtem közel magamhoz-- megóvtam magam a csalódásoktól.

A sorsnak csak annyi a szerepe benne hogy minél elágazóbban jössz mész előbb-utóbb keresztezni fogod annak az életútját is aki talán épp téged keres.

Elmesélek egy élet-sztorit. Volt két fiatal az egyik egy vidéki városban élt a másik Budapesten. A fiatalember felutazott Pestre, albérletbe és dolgozni. Elment egy szórakozóhelyre ahol meglátott egy lányt, de mielőtt felkérhette volna- az váratlanul elment. Aztán hiába ment vissza a lányt többé nem látta ott. Nem érezte magát jól Pesten így haza utazott. A lány pedig még akkor férjhez ment, de a házassága nagyon rosszul sikerült el telt két év és megszökött de már pici gyerekkel együtt egy távoli városba. Munkát keresett és egy fiatal nővel megismerkedett aki segített neki eligazodni az idegen városban miközben elmesélte hogy talán férjhez megy mert megismert egy fiút akibe szerelmes, csak a fiún nem tud eligazodni két éve tart a barátságuk.Aztán eltel pár nap és arról panaszkodott a főszereplő fiatal nőnek hogy képzeld elment az a srác se szó se beszéd eltűnt.

Eltelt egy év a fiatal nő a gyermekkel ott élt és dolgozott de a férje megtalálta és vissza hurcolta Pestre erőszakkal,.. eltelt majd nem egy év megint de a helyzet nem változott, a fiatal nő megint megszökött, akkor már 3 éves kisfiával, kiment a pályaudvarra és felszállt az ország másik félebe haladó vonatra, hogy minél messzebb élhessen.

Eltelt egy esztendő az idegen városban és a fiatal nő egy véradás után betért egy étterembe, és meglátott ott egy férfit akit nagyon régen is látott és futólag ismét ebben a városban is. Oda ment az asztalához és megkérdezte szabad ez a hely szeretnék enni, de utálok egyedül és bort is szeretnék inni egy kicsit de nő létemre, csak nem kérnék.

Ez történt januárban és attól kezdve együtt maradtak. Amikor összeköltöztek a férfi emlékei között volt egy fénykép arról a pécsi nőről aki panaszkodott arról, hogy meglépett a sráca. Ő udvarolt abban a városban és ő járt évekkel előbb a táncos szórakozóhelyre is Pesten.

Később bevallotta hogy még levegőt is alig kapott amikor beléptem az étterembe, ráadásul egyenesen felé tartottam, ráadásul leültem az asztalához, ami annak idején egyébként is egy megdöbbentő dolog volt egy fiatal nőtől. Azóta eltelt 50 év és ma is úgy szeretik egymást mint az első nap amikor először beszéltek egymással ott, az asztalánál az étteremben.

Ez nem karma -- ez inkább nagyon erős emlékezések, gondolat képzés, megérzés, telepátiaszerű amikor ránézünk valakire egy ideig és szinte leképezi az ember a másik lelkét annak kisugárzását és valami erő szinte felé irányítja, keresi ismételten.

2012. jún. 27. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!