Akik jártasak a reinkarnációban, leírnátok nekem mi fog történni? Nagyon félek!
Néhány hét múlva meghalok, maximum csak 2 hónapom van hátra.
Azt szeretném tudni ,hogy mi történik velem.
Reinkarnálódom?
Lehet ,hogy egy olyan párhuzamos világba születek ahol nem 2011-et írnak hanem pl 1932-t??
A következő életem szebb lesz, jobbak lesznek az adottságaim??
Előre is köszönöm a válaszokat.
Nem, nem a kérdező vagyok, és azért írtam be ide pofátlanul a kérdést, mert félő hogyha az oldalra írnám ki, kimoderálnák.
A kérdezőnek pedig sajnos nem tudok válaszolni. Együtt érezni se nagyon, mert nem voltam/vagyok hozzá hasonló helyzetben. Egyetlen hiteles dolgot tudok csak mondani számára: Sajnálom... :(
Nagyon sajnálom, hogy így alakult... =( Hány éves Ön?
Ahogy előttem már megírták, kérdéseire csak Isten tudhatja a választ. Mindenesetre kitartás!
Nem mondom meg, mi az hogy rituális életáldozat. Nem véletlen, ha nincs róla hiteles infó a guglin.
Sőt! Eszemben se volt azt mondani neked, hogy a Gugli a barátod (az én barátom különben is a Medvesajt :))
A rituális életáldozatot megemlítettem, mert a témához kapcsolódik, de ne haragudjatok, de nem tőlem fogtok róla részleteket megtudni.
Újra fogsz születni ne félj a lélek halhatatlan!
Vágyaink alapján születünk újra ez határozza meg kik leszünk következő életünkben.Te mire vágysz a legjobban?
Isten azt fogod kapni! :)
( van egy könyv a Visszatérés ez a reinkarnáció tudományával foglakozik ajánlom figyelmedbe!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!