Hiszel a reinkarnációban? Ha nem, akkor miben hiszel?
első amiben nem hiszek az Isten léte.(volt pár dolog ami majdnem h életveszélyes helyzetbe hozott de olyankor mondják h ottvan velem. hát én ezt nem tapasztaltam így nem is hiszem a létét)
semmien term. feletti meg ien idézéses dolgokban sem hiszek.
reinkarnációban sem hiszek mert olyan felesleges azis.
Leirnád, hogy milyen tapasztalatod volt, ami arra vitt téged, hogy higgyél benne?
Én abban hiszek (tudom, jelenleg is 6,5 milliárd bizonyíték van rá), hogy a fogantatáskor 50-50% az anyai és az apai genetikai rész bennünk, így elég nehéz egy korábbi életnek megfelelni.
Ha pedig valami 'lelki', vagy 'szellemi' részünk korábbi kalandjáról van szó, akkor pedig ragaszkodok a Biblia erről szóló tanításához, miszerint ezen fogalmak nem valami halhatatlan és láthatatlan (test)részünket jelentik, hanem a Bibliai 'lélek' - mivel magát az embert jelenti, a maga teljességében - halandó.
Tudom, hogy a kereszténység hiszi a 'halhatatlan lélek' tanát, de nem a bibliából vették.
Persze, a Szentírás amúgy sem támogatja a reinkarnációt.
Szia!
IGEN, én hiszem, hogy van ilyen.
Ha gondolod, írhatsz privát üzenetet is, ugyanis komolyabban érdeklődöm a téma iránt.
ne, iszek sem a reinkarnációban, sem Istenben. Abban hiszek, hogy előre elrendelt sorsunk van, ami hasonlít egy fához. Bizonyos értelemben megválaszthatjuk, melyik ágára lépünk rá, de az ottani történések többé-kevésbé "adottak".
Pl. Eldönthetem, hogy este 9kor beülök az autóba vagy nem. Ha nem, akkor otthon maradok tv-zni, de ha igen, akkor eldönthetem, h bekapcsolom-e a biztonsági övet. Ha bekapcsolom, túlélem a koccanást, ami azon az "ágon" vár rám, ha nem, akkor betörik az orrom... ilyesmi. Nem tudom, mennyire érthető...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!