Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ez szerintetek elfogadható...

Ez szerintetek elfogadható bizonyíték a reinkarnáció létezésére?

Figyelt kérdés

Rengetegen részt vettek/vesznek reinkarnációs hipnózisban sokan (nem mindenki) vissza is tud emlékezni előző életére.

És amit mondtak a hipnózis alatt, azokat feljegyezték, utána kerestek és valóban írásos bizonyítékok álltak rendelkezésre .

De sokan ezt miért nem tudják elfogadni? Rengeteg tudós azt mondja hogy mivel a technika által nem bebizonyítható dolog ezért nem létezik. A mennyországról és a pokolról abszolúte semmilyen bizonyíték nincs hogy létezik mégis a tudósok sem kételkednek benne.

Én hiszek a reinkarnációban, hogy nem csak 1-szer élünk. De ha egyszerűen nagyon sok bizonyíték van rá akkor miért olyan baromi nehéz elhinni?

(a népességnövekedés meg nem jó példa, mert szvsz születhetnek új lelkek is...ezt semmi nem zárja ki)

Ti mit gondoltok? ( bunkó beszólásoktól kíméljetek!:) )

2011. aug. 16. 15:30
1 2 3
 21/30 D.Laci válasza:
84%
Hipnózis nélkül is vissza lehet emlékezni előző életekre. HA javasolhatom ne menj egy hipnotizőrhöz mivel nem tudják annyira kontrollálni az eseményeket mnt állítják. Egy korábbi kommenthez kiegészítésül: de igen szerepelt a bibliában a reinkarnáció, csak 400 körül egy zsinat után valahogy kikerült belőle. Elég nehéz úgy embereket kontrollálni, ha tudják hogy jön még egy kör a jelenlegi után. ( meg még egy és még egy...) Viszont mint ahogy sok "szakértő" szerint nincs bizonyíték arra hogy egyszer élünk, legalábbis ezt mondják, úgy arra sincs, hogy nem egyszer élünk. Sehol nem mutattak be olyan bizonyítékot ami ezt alátámasztaná, az egy életet. De olyat már itt a kommentekben is olvastunk ami pont alátámasztja a több életet.
2011. aug. 21. 16:21
 22/30 anonim válasza:
Én teljesen egyet értek veled!!! Az én környezetemben is sokan megcáfolták a reinkarnációt!!!! De amiben te hiszel az a tiéd!!!! Nem fogadják el ezt mert, nem tudják megfejteni, nem tudnak rá pontos bizonyítékot adni!!!! =)
2011. aug. 26. 10:33
 23/30 anonim ***** válasza:
81%

Nagyon sokaknak volt része halálközeli élményben. Az emberek akiket a halál beállta után újraélesztettek gyakran számolnak be arról, hogy a mennybe kerültek és Szent Péterrel találkoztak. Sőt egyesek beszéltek ezalatt másokkal a mennyben, akik meséltek a földi életükről. Miután sikeres volt az újraélesztés azoknak amiket más emberek mondtak a mennyben utánakerestek és valóban írásos bizonyítékok álltak rendelkezésre.

Én hiszem, hogy csak 1-szer élünk. De ha egyszerűen nagyon sok bizonyíték van rá akkor miért olyan baromi nehéz elhinni?

2011. szept. 12. 21:58
 24/30 A kérdező kommentje:
A reinkarnációra még mindíg több a bizonyíték.
2011. szept. 12. 22:12
 25/30 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem ezek az emlékek valahogy a DNS-ünkben vannak, nem vagyok tudós ezért nem tudom szakszerűen leírni, de valahogy úgy képzelem, mint az evolúciót, a Dns átörökíti az ember tulajdonságait, néha emlékeket is, szóval szerintem ez nem igazán előző emberi élet, hanem valakinek egy átörökített emléke, ami furcsa módon felidézhető, néha csak úgy magától előtör.
2011. szept. 12. 22:55
 26/30 anonim ***** válasza:

22:55- Olvastam erről egy sci-fi novellát, ajánlom. A címe A fellázadt harminctrillió. Ebben a történetben egy

gondolatátvevő készülékkel vizsgálnak egy halhatatlanságot okozó szérumtól kómába esett embert. Saját gondolatai nem születnek, hanem különböző korokban élő őseinek látja azokat az emlékeit amik az evolúció során revolúciós pontoknak nevezhetők és nyomot hagyott a DNS-ükben. Ezzel felfedezvén, hogy nem csak az agy raktároz információt, emlékeket, hanem maga a DNS is, ami öröklődik, és egyre fejlettebbé válik minden revolúció után.

2011. szept. 12. 23:38
 27/30 anonim ***** válasza:
89%

Most lehet, hogy hülyeséget írok, de nincs kedvem utána nézni...

Azt hiszem, Jung mondta, hogy létezik olyan, hogy kollektív tudattalan.

Tehát a hipnózis emlékei a kollektív tudattalanból is jöhetnek.

Én nem zárom ki, hogy van reinkarnáció, de ezekben a hipnózisos dolgokban nem hiszek.

Sokszor önbecsapás.

Én abban hiszek, hogyha valakinek spontán előjönnek nagyon erős emlékképek, utána megy, és kapcsolatot talál az előző életével.

Ez számomra sokkal meggyőzőbb.

2011. szept. 13. 08:27
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Akik mindig csak számon kérnek, azoknak hiába magyarázol... azt se érdemlik meg, hogy egyáltalán a legkisebb erőfeszítést is nyújtsd nekik, hogy megértesd velük a spiritualitást. Ne foglalkozzatok az ilyen emberekkel.
2011. szept. 13. 14:40
 29/30 turak91 ***** válasza:

En hiszek a lelekvandorlasba viszont a hipnozisba nem. A tudosok is tudjak hogy letezik a reinkarnacio csak nem bizonyitjak be, vagy nem mondjak ki, mert akkor megvaltoztatnak az ember hitet.

En ugy velem h az emberiseg iranyitva van fejlett "lelkek" altal akik azt akarjak h arra figyeljunk es azt csinaljunk amit ok akarnak es nem azt amit mi szeretnenk vagy amire mi lennenk kepesek.(a Biblia is egy kitalalt dolog amivel iranyittanak). Persze mindenki hisz amit akar. En egy konyvet olvastam amibe leiirja az emberi lelek sorsat s mindent ami a lelekkel es a bolygonkkal fog tortenni 2012 utan.

Csak annyit tudok mondani, hogy ha valamire valaszt keresel, elobb magadba keresd, s ha nem talalod akkor gondolatba hangosan tedd fel a kerdest elkepzelve azt, hogy mindenki hallotta az univerzumbol, s egy kis odafigyelessel megkapod a valaszt. Ez megjelenhet elotted kepben vagy hangban. Figyelem, az elso dolog amit latsz vagy hallasz, az a helyes valasz. Ami utanna jon az az agyad variacoja s az mar nem kell erdekeljen. Van amikor a valasz negativ, vagy nem az amire szamitottal s ekkor kezd az agy varialni. Az elso az igazi. Probalj meg a sajat Eneddel komunikalni s megvaltozik az eleted. Csodalatos dolgok vannak az eletben, csak sajnos kevesen tudnak rola.

Ime a konyv amit ajanlani tudok, javatokra vallik. Ha ugy erzed, hogy lefaraszt, tedd le. Nem szabad eroltetni. Udv mindenkinek.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. nov. 3. 11:49
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Az általad leírt bizonyíték elegendő. Szerintem azért foglalkoztat a mások hitetlensége, mert még nincs tapasztalatod előző életedről. (Erről legalább is nem írsz.) Más a hit, és más a tudás. Utazz vissza egy előző életedbe, s utána már Te is csak azt fogod mondani a kétkedőknek, amit Jézus a vele vitatkozni akaróknak: "Legyen neked a Te hited szerint." A legabszurdabb dolog, hogy a világon élő emberek kétharmadának el kell fogadni a reinkarnáció tényét, egyharmadának (a keresztény világnak) pedig tilos.
2011. dec. 26. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!