Létezik olyan, hogy "Karma"?
Ebben a hónapban már többször is találkoztam a "Karmával".
Ti hisztek benne? Tapasztalatokat, véleményeket kérek.
Köszönöm.
Maximum az ember adja vissza neked a rosszat(a jót általában nem).
De ha hiszel benne akkor a tudat alattid cslekedhet olyat(pl véletlen elesel, de az a tudatalattid műve ami fölött neked nincs befolyásod)amit te csak a karmával tudsz megmagyarázni. Csakhogy az nem a karma műve mivel olyan nem létezik
19:39-es válaszoló vagyok.
www.**.hu
Sokat segít.
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
ugyanaz az ok-okozati törvény, ami fizikai szinten is létezik, csak ez szellemi szinten, és a jellembeli viselkedés által működő.
fizikai szinten egy ok-okozati felállás például, hogy belerúgsz egy nagyot az asztal lábába(ok), és lesz egy lila folt a lábadon(okozat).
szellemi szinte, mivel jellemről beszéltem, és ott két elehetőség van, az önző magatartás és az önzetlen, akkor ott az önzőre, vagyis a rosszra rossz visszahatás, jóra jó...de egy fontos dolog...ha valaki azért teszi a jót, hogy jó hatást kapjon vissza, az még mindig önző, tehát rossz...:)
üdv
26/F
LastOne.Left
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!