Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Létezik olyan, hogy "Karma"?

Létezik olyan, hogy "Karma"?

Figyelt kérdés

Ebben a hónapban már többször is találkoztam a "Karmával".

Ti hisztek benne? Tapasztalatokat, véleményeket kérek.

Köszönöm.

2011. júl. 21. 17:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%

Maximum az ember adja vissza neked a rosszat(a jót általában nem).

De ha hiszel benne akkor a tudat alattid cslekedhet olyat(pl véletlen elesel, de az a tudatalattid műve ami fölött neked nincs befolyásod)amit te csak a karmával tudsz megmagyarázni. Csakhogy az nem a karma műve mivel olyan nem létezik

2011. júl. 21. 19:51
 12/23 anonim ***** válasza:
62%

19:39-es válaszoló vagyok.

www.**.hu

Sokat segít.

** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
2011. júl. 21. 19:54
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

ugyanaz az ok-okozati törvény, ami fizikai szinten is létezik, csak ez szellemi szinten, és a jellembeli viselkedés által működő.

fizikai szinten egy ok-okozati felállás például, hogy belerúgsz egy nagyot az asztal lábába(ok), és lesz egy lila folt a lábadon(okozat).

szellemi szinte, mivel jellemről beszéltem, és ott két elehetőség van, az önző magatartás és az önzetlen, akkor ott az önzőre, vagyis a rosszra rossz visszahatás, jóra jó...de egy fontos dolog...ha valaki azért teszi a jót, hogy jó hatást kapjon vissza, az még mindig önző, tehát rossz...:)

üdv

26/F

LastOne.Left

2011. júl. 21. 20:07
 14/23 anonim ***** válasza:
86%
Szeretem a hozzászólásaidat LastOne.Left :)
2011. júl. 21. 22:44
 15/23 anonim ***** válasza:
Jó dolog lehet ez a karma dolog, főleg, ha valaki hisz benne. Személy szerint én csak szeretnék benne hinni, mert egyébként nem hiszem, hogy valóban létezne. Ez egy olyan dolog,mint az, hogy van Isten. Ha van Isten miért hagy sok ártatlan embert szenvedni..? Hiába is, a rosszakat nem mindig bünteti meg a karma. És ez nagyon is ellent mond annak "törvényének"..
2011. júl. 22. 22:43
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
A karma nem egy életre szól, hisz rengeteg körülményünk már adott a születésünkkor. Lehet csak következő (vagy előző) életedben kapod vissza...
2011. júl. 22. 22:51
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Tegnapi 22.51.Azt mondják a nálam bölcsebbek, hogy a Káli-juga korban , amiben most vagyunk, felgyorsultak az események, már nem viszed át a következőre, megsínyled már most. Személyes tapasztalataidban, ha kicsit kutakodsz ráismersz..
2011. júl. 23. 21:45
 18/23 anonim ***** válasza:
Hát... még huszonéves vagyok, de ugyanabba a problémába ütközök mindig, viszont én ezt soha nem követtem el senki ellen... ha fel is gyorsultak az események, akkor is rengeteg körülmény adott már, és vannak olyan "következmények" szerintem, amihez nagyobb mértékű környezetváltozás, élethelyzet kell...
2011. júl. 23. 22:10
 19/23 anonim ***** válasza:
0%
az az a szőrös izé ami a vécében muffog meg kapar :D?
2011. júl. 26. 14:55
 20/23 anonim ***** válasza:
84%
Adsz vagy kapsz. Ez így van. Earl Hickey majd mesél neked:D
2011. júl. 28. 11:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!