Ha az embernek van tudatos lelke, akkor babakorában még miért nem olyan intelligens az ember mint később?
Figyelt kérdés
2011. júl. 16. 19:40
11/15 anonim válasza:
te miből gondolod hogy a babák hülyébbek mint mi? nem tűnt fel hogy van mikor nem is téged néz hanem picit melléd, mikor csak báumulja a sarkot órákig, vagy csak simán flashel a semmin. valszeg ők sokkal többet látnak mint mi... csak ahogy nő fel, az anyja mondja neki hogy...áhh kicsim csak halucinálsz, meg nincs ott semmi, rosszul láttad.... és ráerőszakolja a kisgyerekre a hülyeséget....
Az hogy manapság ilyen gyökér 10en évesek a nevelés miatt olyanok amelyinek. Am meg egy kisgyerek agya sokkal kapósabb mint egy felnőtté.
12/15 Rita01 válasza:
itt meg kapod a választ!
13/15 homo ludensz válasza:
Ha baba korban már annyit tudnál a körülötted észlelhető "világról" akkor felesleges lenne 60-70-80 évet élned itt a földön hiszen a lélek tapasztalat útján tanul.Életfeladatokat kap és ezeket jól-rosszul megoldja a földi léte során,de ez csak úgy sikerülhet ha a test és a lélek duális lényben egyesül ennek neve Ember.
14/15 anonim válasza:
Na bocsánat,de ott megakadtam,hogy egy egy két éves gyerek egy csimpánz inteligencia szintjén van!!!Azt ugye nem tudod,hogy egy 8 hónapos gyerek zseni?Az én kisfiam nincs 2 éves,de folyékonyan beszél,verseket mond...ne haragudj,de nem bírtam szó nélkül hagyni.Muszáj voltam megvédeni a kisgyerekeket,mert egy csimpánznál jóval értelmesebbek.Okosak nagyon!!!!
15/15 anonim válasza:
Én a test lélek kapcsolatot hasonlóképpen képzelem el, mint amikor az ember vesz egy új autót, és először beleül. Messze van az ülés, nem látok a tükörbe, hol a túróba van a ködlámpa kapcsolója stb. A léleknek hozzá kell szoknia az új testhez, az új agyhoz, amíg ez nem sikerül az ember fizikálisan és szellemileg nem sokat tud tenni. A helyzetet tovább bonyolítja, hogy előző életeinkből viszonylag kevés emléklenyomatunk marad, tehát mindent újra meg kell tanulnunk. Persze amit már előző életeinkben sokszor megtanultunk, az valószínüleg könnyebben tanulható lesz az új életben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!