Csak egyszer élünk? Vagy létezik a lélekvándorlás?
Én is a menyországban hiszek, de gondolkozz logikusan
ha van lélekvándorlás akkor okkal nem emlékszel az előző életedre...
csak egyszer élünk...de örökké...az elménk, amit te lélek hívsz valószínűleg, folyamatos tapasztalásban vesz részt, s nyilván amikor elválik a most használt fizikai testtől, akkor egy másik testen át fog tapasztalni...lásd álom..ott sem az ébrenlét alatt használt testen át jutsz infóhoz. :)
mondanám, hogy ez lélekvándorlás...de valójában a lélek(elme) nem vándorol, hanem csak a megélt tapasztalat változik.
üdv
26/F
LastOne.Left
15.55. vagyok
Ajánlanám a Túléltem a halálomat c. könyvet!
Aki kíváncsi az ilyen dolgokra az olvassa el.Vagy akár más is. Nem fogjátok megbánni,nagyon tanulságos!
üdv. :)
27-es!
Nem élhette túl a halálát - illetve nem volt halott, mármint biológiai értelemben!
A klinikai halál nem a tényleges halál, ott még az agy ami az élményeket és a tapasztalatokat adja, életben van, működik.
Az csak egy könyv amit leírtak és piacra dobták.
El lehet adni szinte bármit az embereknek, főleg a hülyeséget!
Nem mondom, hogy ami a könyvben lehet nem történt meg, de az illető nem volt halott, hiszen ezeket nem tudná leírni, ha nem tudna ezen dolgokra visszaemlékezni!
Ergo az agya életben volt.
Ha az agy hal meg, na az az igazi halál.
90% a sansz arra, hogy egyszer élsz, a többi emberi kitaláció és a fantázia szüleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!