Reinkarnáció és szellemek, hogy is van ez?
Figyelt kérdés
A kérdés pontosítása a következő: ha létezik reinkarnáció, akkor az elvileg nem a halálunk után egyből következik be? Vagyis a "szellemünk" egy új testbe lép...akkor, hogyan léteznek "kísértő" szellemek??
Remélem ez így érthető. :)
2011. jún. 22. 17:42
1/20 anonim válasza:
a halál után még nem kapsz egyből új testet...
2/20 anonim válasza:
Mivel senki sem tud nyilatkozni a halála után, sosem fogjuk megtudni az igazságot. Várhatod tovább a magyarázatokat.
3/20 anonim válasza:
Olyan ez az egész ezó mint egy mese. xD Na m1,szerintem reikarnáció létezhet,persze semmire sem emlékszünk a régi életünkből... SZELLEMEK MEG NINCSENEK!:D Vagyis lehet,hogy vannak ,de max ilyen elektromosrezgés szerűek,semmiképp sem láthatóak vagy érezhetőek.(szerintem)
4/20 A kérdező kommentje:
Én nem állítottam, hogy létezik egy is a kettő közül, csak érdekes témák és bennem felmerült ez a kérdés...egyébként a reinkarnációban én is inkább hiszek mint szellemekben, bááár vannak furcsa dolgok körülöttem
köszii a válaszokat!
2011. jún. 22. 17:57
5/20 anonim válasza:
71%-OS VAGYOK. Én főképp abban nem hiszek,hogy valaki LÁTTA a szellemet. Hiszen a lélek nem látható,tehát képtelenség lenne az egész.
6/20 anonim válasza:
Vannak kopogószellemek, akik itt maradnak, mert nem végeztek el vmi feladatot stb. Ezek addig nem reinkarnálódnak amíg el nem kerülnek innen. Pl. a halloween pogány "változata" a Samhain pont erről szól, hogy az itt ragadt szellemeket segitsük át a tulvilágra. Ezenkívül valóban nem reinkarnálódik egyből újra. Van egy bizonyos Nyárföld a pogányok hite szerint, ahol megpihennek "útközben"
7/20 anonim válasza:
Szerintem nem zárja ki a kettő egymás létezését, halál után a lélek valószínüleg nem rögtön születik le.
De abban én sem hiszek, hogy a lelkek b*szogatják az embereket. :D
8/20 anonim válasza:
A világ törvényeit mi nem írjuk, és ezen nem változtat semmi.
9/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat némiképp tisztult a kép. :)
2011. jún. 22. 22:11
10/20 anonim válasza:
Szerintem meg simán reinkarnálódhatsz szellembe is:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!