Ha létezik "halál utáni élet", ott találkozhatom elhunyt kiskutyámmal is? Vagy Ők máshova mennek? Ha lehet, poénostól mentes válaszokat szeretnék.
22:11
te egy hatalmas bangó vagy a javából. És írtóra buta is. Hogy állithatsz valamit amiről lilád sincs te bunkó f@szfej?
00:24
neked nem mindegy , hogy unatkozike a kérdező vagy nem?? Ha tudsz válaszolj ha meg bunkó hozzá klikk más oldalra. Ennyi te kis banális matrona.
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
Szia!
Nincs kizárva annak a lehetősége, hogy van halál utáni élet. Minden olyan dolognak a létezésében, aminek a nem létezése nincs bizonyítva értelemszerűen lehet hinni. Ha pedig egyszer valaki hisz benne, sőt elég sokan hisznek a túlvilági létben, akkor nem lehetetlen, hogy valóban létezik. Tehát tulajdonképpen találkozhatsz az elhunyt kiskutyáddal.
18L
Létezik és találkozhatsz vele, sőt azt sem kell megvárnod, hogy meghalj. Engem is annyira elkeserített, amikor a kiskutyámat elütötték, hogy mindig azon rágódtam, hogy ugyan most mi lehet szegénykémmel, de főként elalvás előtt.
Aztán egyszercsak lett egy olyan éber-álmom, mint a látomások, aztán láttam a nagyszüleimet, de csak azokat, akiket szerettem, és távolabb az ő házuktól egy végtelennek tűnő réten játszott, hancúrozott egy csapat kutya, köztük az enyém is, és több ismerős már halott kutyám. Mind ott voltak, én láttam őket, de ők nem láthattak engem.
Annyira úgy éreztem, hogy közel van a mi mostani életterünkhöz az övék, hogy még most is biztos vagyok benne, hogy az övéké a hozzánk legközelebbi dimenzió.
Ha valóban érdekel, hol a kiskutyád, este elalvás előtt gondolj rá, képzeld élethűen magad elé, és így aludj el.
Ez az agynak olyan, mint a program a számítógépnek.
Remélem megírod, ha sikerült... meg fogsz nyugodni, hogy újra látod őt élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!