Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ez lenne a karmánk? Mielőtt...

Ez lenne a karmánk? Mielőtt elkezdtem ezen a munkahelyen dolgozni azt mondták nekem hogy az a karmánk hogy egy helyen dolgozzunk a párommal mert akkor úgy volt hogy egy helyen fogunk dolgozni de végül egy napot se dolgoztunk együtt!

Figyelt kérdés
Közben van ott egy pasi akivel már az első perctől kezdve ahogy megismertük egymást jó a viszonyunk és olyan mintha mindig is mások lettünk volna egymásnak mint a többiek! Na meg hát olyan mintha ezer éve ismernénk egymást, én teljesen beleszerettem és egyre jobban úgy érzem ő is belém de itt a probléma, mindkettőnknél kapcsolat, sőt nála gyerek is! Elég sokat vagyunk együtt és történtek dolgok is de igazából még egyikünk se vallotta be a másiknak az érzéseit de érezhető hogy mennyire szeretünk együtt lenni és néha már olyan szenvedős az egész hogy nem lehetünk együtt! Én már arra gondoltam hogy akkor vele jött ki nekem az hogy ez a karmánk hogy egy helyen dolgozzunk!
2011. ápr. 17. 16:00
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Amúgy mondjuk az se igazán megbízható ahonnan ezt hallottam, vagyis hát nem tudom mennyire lehet neki hinni!

Sokszor elég egyértelmű jeleket ad a szeretetére és én mégse akarom elhinni hogy szeret, vagy nem is tudom hogy fogalmazzak! Pont az hogy nem hiszem el magamról ezt az egészet!

És valaki írta itt a gyereket hogy őt sajnálja, távol álljon tőlem hogy szét akarjak dúlni egy családot, ilyen soha meg nem fordult a fejemben! De mióta ebben az egészben vagyok másképp látom ezeket a dolgokat és úgy érzem ahova beférkőzik egy harmadik ilyen szinten ott már rég nem okés otthon semmi sem és lehet a gyereknek is jobb már akkor ha külön vannak a szülők mintha továbbra is együtt de mondjuk ölnék egymást! Ezzel most nem azt mondom hogy biztos hogy jobb úgy a gyereknek mert nem, az az én bajom hogy próbálok mindenkit nézni ebben az egészben!

2011. ápr. 17. 20:25
 12/13 anonim ***** válasza:

Mint részvevő nem tudsz mindenkit nézni.

Az a férfiak meg hitványak, mert mindig egy nőtől függ a boldogságuk, de a nehézségek elől meg menekülnek.

Addig el lesz az új nővel amíg nála sem lesznek gondok.

Aztán meg ki tudja. Mert más kertjét locsolni egyszerűbb, mint a sarkára állni és megbeszélni a dolgokat.

Néha olyan dolgokon ment tönkre egy kapcsolat, mint a porszívózás.

Csinálj amit akarsz!

2011. ápr. 18. 13:04
 13/13 anonim ***** válasza:

Véleményt kérsz, de amit tanácsolnak, azt egyből elutasítod! Gratulálok!

Ribi tényleg nem vagy, de hogy nagyon ostoba az is tuti!

Történtek már dolgok, de nem szex meg semmi ehhez hasonló? Akkor mi? Belenéztetek egymás szemébe?:D Ne haragudj..hány éves vagy? Osztom a véleményeket, úgyis azt csinálsz amit akarsz..

2011. ápr. 21. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!