Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Démon, szellem vagy mi a fene?

Démon, szellem vagy mi a fene?

Figyelt kérdés

Előre leszögezném, nem hiszek a szellemekben, sem a természetfölötti dolgokban de ezt nem tudom mire vélni. soha semmi furcsa nem történt eddigi életem során velem egészen ezidáig.

Tehát : tegnapelőtt délután egyedül voltam itthon. épp a hajamat igazítottam a tükörben amikor a hátam mögött egy fekete árnyék szaladt el. ( nem lehetett semmi kintről beszűrődő fénytörés vagy hasonló ! a tetőtéri szobában voltam ahol csak 1 db picike ablak van.)

Ma reggel pedig arra keltem, hogy 3-4 cm hosszúságú karmolások vannak a hátamon és a karomon. nincs se kutya se macska, se senkim sem aki kikarmolhatott volna. nyomottnak érzem magam egész nap, holott éjjel végig aludtam.. nem tudom mi lehet ez az egész? nektek van ötletetek??

2011. márc. 2. 18:51
 1/9 anonim ***** válasza:
58%

Kétféleképpen próbálom megmagyarázni :)

Tudományos:

A fényt képzelhetted is, vagy pislantás közben a szempillád ezredmásodpercnyi kinyílását láttad. A karmok lehetnek attól, hogy alvajáró vagy, vagy egyszerűen kidörzsölted éjszaka.

Ezotéria:

Lehet, hogy egy szellem ottragadt nálatok, de az esetket tekintve nem egy barátságos lényről van szó. Ha mostanában nem nagyon idézgettetek szellemet hülyeségből, akkor hagyd békén, elmegy. Ha pedig idéztél, akkor nagy bajban vagy.

Kb ennyi :)

2011. márc. 2. 19:10
 2/9 A kérdező kommentje:

Először is köszönöm a választ ! Nem valószínű, h így ki tudtam volna dörzsölni :)

Másodjára elnézést mindenkitől, tudom, h nem ebbe a témakörbe tartozik, de sajna nem tudom törölni a kérdést, vagy csak simán áthelyezni a megfelelő helyre :) :(

2011. márc. 2. 19:18
 3/9 Eruthalion ***** válasza:

Az a helyzet a szellemlényekkel, hogy nem láthatjuk őket, mert ők is, mint mindne más, színtiszta energiából vannak, de az energiájuknak ( mint minden energiának, rezggészszámuk van )magasabb a rezgése, mint az emberi szem energiatartománya.

Itt jönnek képbe a tisztállátók, érzők. Ők képesek érzékelni ezeket a frekvenciákat, van, aki látni, hallani, vagy érezni tudja őket ( én többnyire érzem, néha látok is )

Mindenki rendelkezik evvel a képességgel, ez veleszületett képesség minden embernél, de az anyagias világ, és a világtól, emberektől megtanult dolgok miatt ezt úgy mondd, feledésbe merült, azonban, ha nem koncentrálunk az anyagi dolgokra ( itt nem a pénzt értem ) ami egyébként a nap 99,99 százalékában történik az elménkel, akkor ezek a képességek kiéleződhetnek, de az elme elcsendesítésével és a tudat szándékos kiterjesztésével is fejleszthetőek a képességek, hogy láthassuk, ami a szem számára láthatatlan, az energiaszint miatt.

Magyarán szólva, amíg a tükör előtt álldogáltál, és nem foglalkoztál a külvilággal, igenis láthattad egy pillanatra, ha valami tényleg volt ott, de ahogy a fizikai szemeddel a fizikai testet kerested, ami az árnyékot vetette, azt már nem láthattad az anyagi dolgokra és frekvenciákra szakosodott szemeddel.

A nyomott hangulat, a fáradékonyságod, arra utal, hogy negatív energiájú az entitás, ami a lakásodban van, ez feszültséget okoz, aminek következtében tovább csökken az energiasztinted.

Amiben biztos vagyok : nagyon fáradékony vagy, feszült, állandó rossz hangulatod van, teljesen elmegy a kdeved mindentől, de mindez, amikor elmész otthonról, megszűnik.

FRizikai sérülést nemigazán okoznak a szellemlények, démonok, mert nincs fizikai testük, a fizikai anyag frekvenciáján nem képesek létezni.

Aznban rengetegféleképpen tudnak ártani neked, és ak örnyezetednek.

De nem csak negatív entitások léteznek, hanem - és ez nagyon is jó hír, pozitívak is, ráadásul az is jó hír, hogy általában hallgatnak a szép szóra a negatív lények is.

A legelső lépés, amit én tennék a helyedben, hogy gyújts egy gyertyát, füstölőt, kellemes hangulatú zenét ( ha kell írj és megadom az emailcímem, küldök megfelelő zenét hozzá ) és csinálj olyan meghitt hangulatot a lakásodban, amilyet csak tudsz. Ezután ürítsd ki a gondolataidat, és szólítsd őt. Nem muszály szóban, a gondolataidat is érteni fogja. A lényeg, hogy mindezt tisztelettel tedd, határozottan, de ne agresszíven, hanem merő jóindulatból, és avval a tudattal, hogy egy olyan valakivel van dolgot, aki értelmes, ésmegérti amit kérsz tőle. Ezután kérd meg, hogy ne háborgasson tovább, mert az neked nem jó, debzitosítsd róla, hogy te sem akarsz neki ártani. Mindezt olyan meghitten, szeretetből sugározd felé, amennyire csak tudod, hogy ténleg megértse, semmi dolga veled és a környezeteddel. ezután köszönd meg neki abban a tudatban, hogy megértette és felfogta a kérésedet, majd köszönj el tőle.

Mint már írtam, nem csak negatív lények léteznek a számunkra láthatatlan világban, hanem jószándékúak is, így ugyanebben a rituáléban kérj meg egy segítőt, ugyanúgy szereteből szólítsd ( ha jelen van, érezni fogod a jelenlétét, olyan harmóniát, békét és szeretetet fogsz érezni amit még karácsonkor is ritkán érez az ember )és kérd meg, hogy vigyázzon rád, és kísérje útján a távozó entitást, hogy segítse őt is, hogy lyan helyre juthasson, ahol neki is minden megfelel, és nem kell másokon élősködnie.

Ami fontos, hogy a hangulatos körülményeket a lehető legtvább fenntartsd, legalább addig, amíg a gyertya magától el nem alszik. Fontos, hogy ne fújd el, ha kíváncsi vagy rá, miért, emailben azt is leírom.

Ez a kóbor szellemek esetében működik, de erősebb entitásokkal szemben erősebb fellépés is szükséges lehet.

Az eredményt tudni fogod magadtól is :)

Remélem, segíthettem, és bocs a sok olvasnivalóért, de mivel mint írtad, nem hittél korábban az ilyesmiben, úgy kellett leírnom, hogy el tudd fogadni a választ értelmes válaszként.

Azokkal a kommentelőkkel ne foglalkozz, akik nem tudnak komolyan válaszolni a kérdésedre, mert mindig lesz valaki, aki mást lehurrogni tud csak.

2011. márc. 3. 21:22
 4/9 attila6 ***** válasza:
Talán egy lélek mely nem találja a fényt.(szellem)De sok minden lehetséges.
2011. márc. 5. 23:38
 5/9 kozy182 válasza:
szerintem lehet hogy közlendője lenne mert fontos vagy komunikálni szeretne de nyugodj meg bármilyen is megbünntetik.ugyanis szablyhoz tartozik hogy aki a szabályokat megszegi amit halál után ismertetnek akkor mindig megbüntetik.
2011. márc. 16. 03:20
 6/9 anonim ***** válasza:
lehet,hogy rosszat álmodtál,aztán megkarmoltad magad. a fekete árnyat meg lehet,hogy azért láttad,mer a tudatod alatt féltél.
2011. jún. 14. 09:51
 7/9 Rainbowling212 válasza:
hát... lehet hogy télleg akar tőled valamit, pl: lehet hogy régen elhunyt ismerős, rokon, és rajtad keresztül akar üzenni egy másik embernek, mint az internátusban a Júliának a szellemek (sorozat) lehet h ebböl megtudsz egy pár dolgot mert ez nagyon valóságos!!! nézd az INTERNÁTUSTTTT!!!!!
2011. jún. 18. 14:15
 8/9 anonim válasza:
Vagy talán zárd be az ajtót!
2011. jún. 18. 14:44
 9/9 anonim válasza:
Esetleg egy képet tudnál mutatni a karmolásokról? Úgy jobban meg tudnánk vizsgálni, és talán világos magyarázatot is adhatnánk rá.
2011. jún. 19. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!