Hisztek az élet előtti életben?
Értelmetlen a kérdés, mert hogy lehetne valami saját maga előtti? Ha meg két különböző életről beszélsz, akkor nem lehet mindkettő a tied, mert az életed révén válasz azzá aki vagy. Vagyis egy élethez egy személyiség kifejlődése és megsemmisülése tartozik.
Aki meg a dns-sel példálózott: Lehet, hogy nem sokan láttak eddig a saját szemükkel dns láncot (inkább csak az emberek kis százaléka, de ez is nagyon sok ember), de annak egyértelműen bizonyítható a létezése. Bárkinek lehetősége van megtekinteni a saját szemével. Jah, hogy az embereket nem ez érdekli, mert ilyen marhaságokkal foglalkoznak? És a baktériumokat sem látod, mégis végig domesztoszozod a wc-csészét.
"Csak egy felvetés:
Mindenki elhiszi, hogy van például a DNS. Pedig csak kevés embernek volt alkalma arra, hogy egyet-egyet a saját két szemével megnézzen.
Akkor vajon azokban a dolgokban miért nem hiszünk, mint a halál utáni/előtti élet? Ezeket a dolgokat ugyanúgy csak kevés embernek volt alkalma megtapasztalni."
Viszont hitelesen leírták, bárki számára elérhetővé tették, többször, több irányból bizonyították a dolgokat. Kicsit olyan ez, mint az 1 kiló toll, és 1 kiló vas esete. A földön a légkör miatt a pihék máshogy esnek, lassabban, de pár fránya fizikus kiszámolta, és lám, elvégezték a holdon, és igazuk volt.
Azért hisznek többen a tudományosan alátámasztott állításokban, mint az azt nélkülözőkben, mert azok általában igazak, míg ezek nem mindig.
Már az előző életemben sem hittem (hogy van reinkarnáció).
Ez egy filozófiai kérdés. Lét és tudat - anyag és szellem. Szerintem az anyaghoz kötődik a tudat. Tehát, ha az anyag (a por) újra életre kél, feléled vele a tudat is. Ez viszont hosszabb, ebben a két sorban tömörebben nem lehet ( én nem tudom) leírni.
törpApus
Én már előző életemben sem hittem a reinkarnációban:D
De tényleg,aki itten nagyon hisz a tudományban,annak szerintem a fő szempont kutatni azt,amit még nem tud.Nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!