Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Hisztek az élet előtti életben?

Hisztek az élet előtti életben?

Figyelt kérdés
2011. febr. 18. 20:31
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
66%
Biztosra veszem, tutira, természetesnek tartom, hogy megyünk egyik életből a másikba, csak közben van egy kis pihenés és felkészülés, amit halálnak hívunk. De van aki köztes létnek hívja. Figyelj, milyen szép vers. Neked is illene a szülinapodra.: [link]
2011. febr. 18. 23:23
 12/35 anonim ***** válasza:
31%

Értelmetlen a kérdés, mert hogy lehetne valami saját maga előtti? Ha meg két különböző életről beszélsz, akkor nem lehet mindkettő a tied, mert az életed révén válasz azzá aki vagy. Vagyis egy élethez egy személyiség kifejlődése és megsemmisülése tartozik.

Aki meg a dns-sel példálózott: Lehet, hogy nem sokan láttak eddig a saját szemükkel dns láncot (inkább csak az emberek kis százaléka, de ez is nagyon sok ember), de annak egyértelműen bizonyítható a létezése. Bárkinek lehetősége van megtekinteni a saját szemével. Jah, hogy az embereket nem ez érdekli, mert ilyen marhaságokkal foglalkoznak? És a baktériumokat sem látod, mégis végig domesztoszozod a wc-csészét.

2011. febr. 18. 23:46
 13/35 anonim ***** válasza:
85%

"Csak egy felvetés:

Mindenki elhiszi, hogy van például a DNS. Pedig csak kevés embernek volt alkalma arra, hogy egyet-egyet a saját két szemével megnézzen.

Akkor vajon azokban a dolgokban miért nem hiszünk, mint a halál utáni/előtti élet? Ezeket a dolgokat ugyanúgy csak kevés embernek volt alkalma megtapasztalni."

Viszont hitelesen leírták, bárki számára elérhetővé tették, többször, több irányból bizonyították a dolgokat. Kicsit olyan ez, mint az 1 kiló toll, és 1 kiló vas esete. A földön a légkör miatt a pihék máshogy esnek, lassabban, de pár fránya fizikus kiszámolta, és lám, elvégezték a holdon, és igazuk volt.

Azért hisznek többen a tudományosan alátámasztott állításokban, mint az azt nélkülözőkben, mert azok általában igazak, míg ezek nem mindig.

2011. febr. 19. 00:51
 14/35 anonim ***** válasza:
31%
Én a tudományban hiszek! 100 évvel ezelött orvos lettem volna és úgy csapoltam volna a vért ,mint a pitsa!!
2011. febr. 19. 12:36
 15/35 anonim ***** válasza:
27%
még istenbe sem
2011. febr. 19. 18:15
 16/35 anonim válasza:
80%
Mivel Élet csak Életből keletkezhet, ezért természetes , hogy van élet előtti Élet ! AZ ÉLET ÖRÖK , az "előtt, vagy után" pedig időkategória, tehát relatív !
2011. febr. 20. 02:25
 17/35 anonim válasza:
51%

Már az előző életemben sem hittem (hogy van reinkarnáció).

Ez egy filozófiai kérdés. Lét és tudat - anyag és szellem. Szerintem az anyaghoz kötődik a tudat. Tehát, ha az anyag (a por) újra életre kél, feléled vele a tudat is. Ez viszont hosszabb, ebben a két sorban tömörebben nem lehet ( én nem tudom) leírni.

törpApus

2011. febr. 20. 09:30
 18/35 anonim ***** válasza:
100%

Én már előző életemben sem hittem a reinkarnációban:D

De tényleg,aki itten nagyon hisz a tudományban,annak szerintem a fő szempont kutatni azt,amit még nem tud.Nem?

2011. febr. 20. 10:03
 19/35 anonim válasza:
87%
Én hiszek benne ! Nem a testünk, hanem a lelkünk és szellemünk továbbélésében hiszek.
2011. febr. 20. 10:34
 20/35 anonim válasza:
90%
Igen, hiszek az élet előtti, és az élet utáni életben is :)
2011. febr. 20. 12:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!