Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » állandóan Királynőként álmodom...

állandóan Királynőként álmodom, lehettem előző életemben Uralkodó?

Figyelt kérdés

Nagyon sokat álmodok azzal, hogy Királynő vagyok. Trónon ülök és szolgálók hada lesik kegyeimet. Csak intenem kell és mindent megcsinálnak nekem. Bársony ruhában vagyok és pompás bútorok vesznek körűl, díszes minden.

Mivel nagyon sokat álmodom erről és tetszik is amit látok álmomban úgy vélem Királynő voltam valaha. Az lenne a kérdésem, hogy ennek függvényében mi lehet ennek az inkarnációmnak a célja ? Talán a sok alattvalóim megjelennek ebben az életemben is ? Segítenem kell rajtuk ?

2011. febr. 17. 02:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Előző élet sok van. Egy "entitás" sokféle életet élt már. Természetesen lehettél királynő is. De nem biztos, hogy erről szól az álom. Lehet valami olyan tualjdonságod, ami királynői benned. Ez lehet pozitív, pl. nagy önbizalom, tehetség, de lehet negatív is: hatalomvágy, birtoklásvágy, anyagi javak után való vágyakozás. Természetesen az életed arra való, hogy a hibákat javítsd, a pozitív oldalt fejleszd.
2011. febr. 18. 23:34
 12/12 anonim ***** válasza:

Az álom utalhat arra is hogy félsz másokat irányítani vagy épp kifelyezetten szeretnél irányítani..De nem azt hogy neked rányítanod "KELL" és valaha irányítottál...Az álmok nagy általában az vágyak,félelmek,érzések leképezései...

Én például gyerek korom óta azt álmodom hogy a nagy semmibe zuhanok...Nah most akkor én deszantos voltam előző életemben?Nem.Talán kútba estem?Lehet de nem valószínű.Talán fosok a sötét mélységektől?Igen.Nincs tér iszonyom gond nélkül le nézek bármilyen magasságból.De ha egy nagy sötét lyukba kell lenézzek,máris a gyomrom a torkomban van függetlenül attól milyen mély...Ennyi.

magadba kell nézned...Persze nem cáfolom azt a lehetőséget hogy előző életetben irányítottál,felség voltál..

De azért ne élt bele magad abba hogy most akkor neked küldetésed ven,uralkodnod kell és az álom egy üzenet.

Inkább csak az uralkodással,irányítással kapcsolatos vágyaid vagy épp félelmeid..Minél többet foglalkozol vele,annál többet fogod álmodni szóval ezzel felesleges foglalkozni hogy hát de folyton ezt álmodom..stb..Én is napi rendszerességgel álmodtam hogy zuhanok,még végül nem foglalkoztam vele és az álom eltünt...

Egyénként viccet félre téve,gyerek koromban szintén vissza térő álmom volt hogy dinoszauruszokra vadászok.

Nah most akkor előző életemben én lehet valami dínó voltam mert ügye ember nem lehettem.Viszont ha dínó voltam,miért gépfegyverrel írtottam őket xD

Most akkor nekem dínokat kell ölnöm?Hova menjek?Hol kezdjem?Egyébként ekkoriban ment a Jurassic Park szoval ok-okozat meg is van....

2011. márc. 13. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!