állandóan Királynőként álmodom, lehettem előző életemben Uralkodó?
Nagyon sokat álmodok azzal, hogy Királynő vagyok. Trónon ülök és szolgálók hada lesik kegyeimet. Csak intenem kell és mindent megcsinálnak nekem. Bársony ruhában vagyok és pompás bútorok vesznek körűl, díszes minden.
Mivel nagyon sokat álmodom erről és tetszik is amit látok álmomban úgy vélem Királynő voltam valaha. Az lenne a kérdésem, hogy ennek függvényében mi lehet ennek az inkarnációmnak a célja ? Talán a sok alattvalóim megjelennek ebben az életemben is ? Segítenem kell rajtuk ?
Én is szoktam álmodni, hogy halál isten vagyok, akkor én most az előző életemben halál isten voltam :DDD
Én hiszek a karmikus dolgokban nem tudom, hogy hogyan lehet rájönni, hogy kik vagy mik voltunk előző életünkben....
Ha valaki tudja írja le...Amúgy meg a halál istenest csak viccből írtam még addig elmondom, ameddig valaki komolyan venné.
Lehet, hogy semmi köze az előző élethez, csak szimbólum, és ahogy az első hozzászóló írta, a mindennapi dolgaidat, érzéseidet, vágyaidat fordítja így le az agyad.
Lehet, hogy előző élet, viszont ezt itt szerintem senki nem tudja neked megmondani. De mindenkinek, aki előző életekkel foglalkozik, egy dolgot mondanék: miben segít neked, ha megtudod, hogy koldus-király-gyilkos-stb voltál, mit változtat ezen az életeden? Ha semmit, akkor kár vele foglalkozni. Attól, hogy szép álmokat gyártunk, és csodáljuk, hogy milyen jó volt akkor, attól a mostani életben semmi nem változik. Az itteni problémákra-örömökre kell fókuszálni.
Drága Beaarnadette! Az is lehet, hogy te csak egy szolgálóleány voltál a királynők mellett, és csak nagyon erősen vágytál arra, hogy egyszer te legyél a kir.nő.
Ez a vágyad testesült meg álmodban.
De az is lehet, hogy tényleg egy nagyhatalmú uralkodónő voltál, Sába királynője, vagy Cleopatra.
Ha legközelebb ilyet álmodsz, próbálj meg leereszkedni valamelyik szolgálódhoz, és kérdezgesd ki, hogy mi a szíve vágya, ki ő, mit akar, stb.
Előző életében mindenki királynő volt, vagy Napóleon, vagy fáraó, vagy híres kurtizán.
Máshogy ez el sem képzelhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!