Mi a véleményetek, az én véleményemről?
Se menny, se pokol nem létezik.
Ahogy túlvilági élet sem.
Ha meghaltál meghaltál.
Nincs tovább.
A 2. vagyok.Én is láttam a fényt,mert egyszer majdnem meghaltam,és egy barátom halálát megálmodtam,épp aznap amikor meghalt.Ő is ragyogó fénybe sétált be.
A fény amit láttam lehet oxigénhiányos állapot miatt volt.
Nincs az az ember akinek ne lenne bűne,úgyhogy mindenkinek a pokolra kéne jutnia.
Asszem a zárt osztályon hangzott el:
" A föld egy másik világ pokla.."
Hmmm..
Bár már bő egy hét eltelt a kérdés kiírása óta, azért írok.
Szerintem a menny és a pokol is csak az egyház által kitalált baromság, amivel a naiv hívők fejét lehet traktálni. Az "ha öngyilkos leszel a pokolra jutsz" dolog is tőlük ered, amikor igen alacsony volt a népesség ezzel a jeligével akartak segíteni a felesleges kiesésen. Elretentésképp.
nem tudhatjuk mi lesz, sokan halálközeli élmények részeseként látják a fényt, megnyugvást éreznek. Nem tudni. Majd kiderül, de addig is csak a teóriák maradnak :)
Jól gondolod, szerintem se létezik pokol, se mennyország. Egy út van az ember és minden lélek számára, legyen az bűnöző, vagy szent! Egyébként ilyen, hogy a szerettünk a pokolban mi a mennyben.. érdekes :). Mert akit szeretnek az eleve nem kerülhet a pokolba vagy egy negatív dimenzióba. És hát az is kizárja ennek a lehetőségét, hogy halálunk után már kiszakadunk emberi kötelékeink alól, és másként látjuk majd azokat a lelkeket akiket itt a Földön ismertünk akik a barátaink, szeretteink voltak. Ők már odaát nem azok, csupán az érzések maradnak meg irányukba és fordítva is persze.
A lényeg, hogy a halálunk után egy számunkra teljesen ismeretlen dimenzióba kerülünk, én sem tudok erről sokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!