Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » A testmagasságnak van valami...

A testmagasságnak van valami jelentősége a Karmában?

Figyelt kérdés
Hogyha valaki alacsony akkor az utalhat valamire előző életből vagy bármire ami a Karmával kapcsolatos ?
2011. febr. 1. 12:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

mindennek van (:

például : ha most fiú vagy akk előző életedbe (70%) h lány voltál :D stb..:D szval ilyen ellenkező dolgok:D lehet h most hülye vagy vagy szegény leszel de a köv életedbe naon gazdag :D

2011. febr. 1. 22:21
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A testmagasságod csak ehhez a jelenlegi inkarnációdhoz köthető. Erre az életre választottad ezt a testet, mert ebben a testben tudod a jelen életed feladatát megoldani.

A karma folyamatában nem a tested vesz részt, hanem a lélekszemélyiséged. Ami se nem magas, se nem alacsony, se nem sovány, se nem kövér... mivel nincs teste. :)

A legbelső lényeged egy forma, kor és nem nélküli lélekszemélyiség, aki minden élethez más-más testet választ.

Szép estét neked!

ParlanDo

2011. febr. 1. 23:05
 13/20 anonim válasza:
90%
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Azért akadnak normális válaszadók néha. :)
2011. febr. 1. 23:26
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó kiválóan megfogalmazta.
2011. febr. 1. 23:26
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Azaz utolsó előtti, csak megelőztek. :)
2011. febr. 1. 23:27
 16/20 A kérdező kommentje:

Na még egy kérdés és köszönöm a jó választ!

De akkor miért van az,hogy szinte 2 éve küszködök magasságproblémákkal? Nem vagyok megelégedve a magasságommal és szinte még gyógyszert is akartam szedni,hogy nőjjek.

Azt értem,hogy miért nem emlékezem a döntésemre életem előtt,de miért van egy ekkora ellenszenv bennem egy olyan dologgal kapcsolatosan,amit én válaszotttam ?

2011. febr. 2. 09:59
 17/20 anonim ***** válasza:

Akkor gondolj bele azoknak a helyzetébe, akik betegen születnek, és mindjárt nem akkora probléma a magasságod. Mindenki úgy választja ki ezeket a dolgokat, hogy abból tanulni tudjon, meg kell tanulni együtt élni vele.

Van is erre egy találó mondás:

"Az élet nem arról szól, hogy várjuk a vihar elmúltát, hanem hogy megtanuljunk az esőben táncolni."

2011. febr. 2. 10:20
 18/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha neked ez ekkora probléma, akkor sem karmikus a helyzet, hanem valami olyan feladat (pl. ezt a problémát leküzdeni: megbékélni a külsőddel), ami erre az életedre vonatkozik.

Hidd el, a következő életedvben már egész másképp fogsz kinézni.

Üdv:

ParlanDo

2011. febr. 3. 00:25
 19/20 anonim ***** válasza:
ParlanDo-nak a legtöbbször igaza van úgyhogy hidd el neki.... :)
2011. febr. 15. 18:54
 20/20 anonim ***** válasza:
Köszönöm. :)
2011. febr. 16. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!