A testmagasságnak van valami jelentősége a Karmában?
mindennek van (:
például : ha most fiú vagy akk előző életedbe (70%) h lány voltál :D stb..:D szval ilyen ellenkező dolgok:D lehet h most hülye vagy vagy szegény leszel de a köv életedbe naon gazdag :D
Szia!
A testmagasságod csak ehhez a jelenlegi inkarnációdhoz köthető. Erre az életre választottad ezt a testet, mert ebben a testben tudod a jelen életed feladatát megoldani.
A karma folyamatában nem a tested vesz részt, hanem a lélekszemélyiséged. Ami se nem magas, se nem alacsony, se nem sovány, se nem kövér... mivel nincs teste. :)
A legbelső lényeged egy forma, kor és nem nélküli lélekszemélyiség, aki minden élethez más-más testet választ.
Szép estét neked!
ParlanDo
Na még egy kérdés és köszönöm a jó választ!
De akkor miért van az,hogy szinte 2 éve küszködök magasságproblémákkal? Nem vagyok megelégedve a magasságommal és szinte még gyógyszert is akartam szedni,hogy nőjjek.
Azt értem,hogy miért nem emlékezem a döntésemre életem előtt,de miért van egy ekkora ellenszenv bennem egy olyan dologgal kapcsolatosan,amit én válaszotttam ?
Akkor gondolj bele azoknak a helyzetébe, akik betegen születnek, és mindjárt nem akkora probléma a magasságod. Mindenki úgy választja ki ezeket a dolgokat, hogy abból tanulni tudjon, meg kell tanulni együtt élni vele.
Van is erre egy találó mondás:
"Az élet nem arról szól, hogy várjuk a vihar elmúltát, hanem hogy megtanuljunk az esőben táncolni."
Szia!
Ha neked ez ekkora probléma, akkor sem karmikus a helyzet, hanem valami olyan feladat (pl. ezt a problémát leküzdeni: megbékélni a külsőddel), ami erre az életedre vonatkozik.
Hidd el, a következő életedvben már egész másképp fogsz kinézni.
Üdv:
ParlanDo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!