Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Aki öngyilkos lesz a jelenlegi...

Aki öngyilkos lesz a jelenlegi életében, az is fog új életet kapni?

Figyelt kérdés
Mi lesz ezekkel az emberekkel, az érdekelne!
2010. nov. 14. 14:27
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
100%

17:56. Úgy hozzászólni egy reinkarnációs témához, hogy azt mondod: "Csak hús, és szövetek vagyunk, nincs itt semmi lélek", akkor nincs is miről vitáznunk..

Kb olyan mintha egy űrhajós témában vitáznák, és azt mondanád: Olyan, hogy világűr nem létezik..

2010. nov. 19. 20:51
 42/44 anonim ***** válasza:
32%
Új életet mindenki kap számtalant amíg nem éri el a lelki fejlettség megfelelő fokát. Az öngyilkos ettől igen messze van. " A probléma elől futni úgyse tudsz". Ez alapigazság és megvár a következő életben is még nehezítettebb verzióban. Akinek nem sikerült az öngyilkosság és átértékeli az életét és normálisan él, annak az számít majd ahogy befejezi később az életét (nem öngyilkossággal). Ez akár kedvezőbb is lehet, mint ahonnan indult, mert akkor elvben csak megoldotta a feladatot. Hiszen ez aktuális élet akkor ér véget, mikor már nem old meg az ember abban az életében újabb feladatot.
2010. nov. 19. 22:57
 43/44 anonim ***** válasza:

én már csak ilyen pofátlan vagyok, h reinkarnációs témában tagadom az egészet :D

de mondjuk én csak azt fejtettem ki, h se az öngyilkos, sem a más halállal elpatkolt nem kap új életet, csak én :D

2010. nov. 20. 09:27
 44/44 anonim válasza:

Előttem hozzászóló LOL! XD

Szerintem senki nem kap új életet, de sem ezt sem az senki nem tudja bizonyítani, mint ahogy azt sem hogy a Biblia mesekönyv vagy sem, én rohadtul leszarom, élem ezt az életet jól, aztán lesz ami lesz. Ezt kéne jól élni, nem azon törődni mi lesz majd akkor közben meg elmegy az egész élet. Szarjátok le. :D Ha eljuttok odáig majd meglátjátok. :D

2010. dec. 3. 13:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!