Aki öngyilkos lesz a jelenlegi életében, az is fog új életet kapni?
17:56. Úgy hozzászólni egy reinkarnációs témához, hogy azt mondod: "Csak hús, és szövetek vagyunk, nincs itt semmi lélek", akkor nincs is miről vitáznunk..
Kb olyan mintha egy űrhajós témában vitáznák, és azt mondanád: Olyan, hogy világűr nem létezik..
én már csak ilyen pofátlan vagyok, h reinkarnációs témában tagadom az egészet :D
de mondjuk én csak azt fejtettem ki, h se az öngyilkos, sem a más halállal elpatkolt nem kap új életet, csak én :D
Előttem hozzászóló LOL! XD
Szerintem senki nem kap új életet, de sem ezt sem az senki nem tudja bizonyítani, mint ahogy azt sem hogy a Biblia mesekönyv vagy sem, én rohadtul leszarom, élem ezt az életet jól, aztán lesz ami lesz. Ezt kéne jól élni, nem azon törődni mi lesz majd akkor közben meg elmegy az egész élet. Szarjátok le. :D Ha eljuttok odáig majd meglátjátok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!