Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ez az èletem sok èv alatt...

Ez az èletem sok èv alatt szerencsètlen volt,többnyire keserves,ès kifejezetten büntetés jellegű,mindig rosszra forduló.Vèget èrhet ez meg ebben az èletben?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam,ha előző èletemben rosszat tettem,akkor ez a mostani,kb törlesztő èletnek nevezhető.Ès ebben az esetben soha, ameddig csak èlek,nem lesz jobb, minden rosszra fordul,rosszul alakul.

1;Vèget èrhet ez mèg ebben az èletben?

2;Lehet ez ellen tenni,vagy csak várjam a büntetést?

márc. 29. 22:46
1 2
 1/11 Grimfox ***** válasza:
58%
Véget érhet. A karma nem sors, és nem büntetés. Folyamatosan változik annak fényében, hogy milyen döntéseket hozol, és mit teszel. Azt persze senki nem állítja, hogy ez könnyű. Legalább is senki, aki őszinte.
márc. 29. 23:12
 2/11 anonim ***** válasza:
34%

Saját tapasztalom alapján nem, nem érhet véget

És ezt úgy írom hogy pont ugyanaz a helyzet velem, mint veled.

Ráadásul csak kb 29 éves koromban jöttem rá hogy mi a helyzet.

Az oké hogy sok a rossz ember a földön, de olyan nincs, hogy ennyi rengeteggel kelljen találkoznia egynek

Ez mind a karma miatt van, ami előző életekbol jön

Csak azért fogadtam el ezt az irányt, mert nem volt más magyarázat.

márc. 29. 23:38
 3/11 anonim ***** válasza:
64%

Ha nem változtatsz semmit, akkor semmi se változik.

Te irányitod az életed.

De ez nem úgy van hogy hú rosszat tettél az előző életedben akkor most szenvedsz és aztán minden jóra fordul.

A valóság az hogy évmilliárdok óta ujraszületsz és nagyon sok életben tettél rosszat, ha így érzed magad. És ne hidd hogy a következőben jobb lesz ha nem teszel semmit hogy jóra forditsd. Az embereknek általában fogalmuk sincs hogy az elméjük milyen szinten befolyásolja őket.

A sok rossz azért jön mert rossz az ember állapota. Lent van.

Én már 10 éve ezen dolgozok hogy a következő jobb legyen. És sokat javultam, de még hosszú út áll előttem. Némelyeknek könnyebb, némelyeknek nehezebb.

márc. 29. 23:40
 4/11 anonim ***** válasza:
32%
Nem biztos hogy rossz ember voltál, de rossz mintát kaphattál és félrevihettek a szülői minták, ahelyett hogy fejlődtél volna csak hitted hogy fejlődsz és letértél az útról, amiatt kaphatod a pofonokat mert legbelül te is érzed hogy nem ez a helyes irány, csak hát követni kell másokat mert nem mersz a lelked hangjára hallgatni. És mivel nyomaszt ez a félresikerült életterv, tudattalanul így bünteted magad. És valahol azt akarod elérni hogy legalább az önbüntetés által tanulj, vezekelj. Kár ezt a sorsra kenni, azt nézd meg hogy te hol hibázol. Persze az is sorsot szül. Amit pedig megcselekedtél az elől nem tudsz kitérni, le kell aratni a következményeket, ez a törvény.
márc. 30. 01:35
 5/11 anonim ***** válasza:
3 de, úgy van...
márc. 30. 05:07
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

A helyes úton járok egy ideje,de mègsem lett könnyebb, sőt nehezebb.

márc. 30. 08:35
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

1. Jó lenne ha leírnád vagy legalább írnál belőle néhányat, amit említesz.

2. A rossz nem kap büntit, a jó pedig jutalmat. Hogy ezt gondolod bünti, ez csak egy dolgot támaszt alá, hogy azt gondolod te rossz vagy, hibás vagy, stb. Ezzel kellene foglalkodnod, hogy miért érzed rossznak magad. Ez az első lépés.

3. Ne mindig külső tényezőt keressünk. Karma, sors, előző életek, stb. Bármi is volt a multban, az elmult, nincs!

márc. 30. 11:20
 8/11 anonim ***** válasza:

A rossz nem kap büntit, a jó pedig jutalmat.

Ez valóban így van, amíg nincs nagyon rossz karmád. Akkor vezekelni kell.

És ennek az ellenkezőjéről engem senki nem fog meggyőzni, mert tapasztaltam az életem során.

Maximum az lehetett volna egy pici segítség, ha egy mester 15 éves koromban odajött volna hozzam és azt mondja, hogy kishölgy, neked rengeteg rossz karmád van és még szorongóbbnak kell lenned mint amilyen eddig voltál, mert “kemény batyut kaptál”

Ezt látom sokszor leírva, videók, cikkek alatt, emberek szeretnek ezzel dobálózni és mindig összeszorul a gyomrom.

De ehelyett senki nem mondott nekem semmit, sőt, mivel kiskorom óta ki kellett zárnom sok rosszat, így pont hogy érzéketlen lettem és nem azon szorongtam hogy milyen rossz emberekkel fogok találkozni...

Csak annyit mondok, nagyon félelmetes tudni, hogy van rossz karmád és vezekelned kell

És nem, nincs mindenkinek rossz karmája. Rengeteg emberrel csak jó dolgok történnek.

márc. 30. 15:26
 9/11 A kérdező kommentje:

Nem rossznak gondolom magam, hanem lúzernek,szerencsètlennek,csúnyának,rossz helyre születettnek, rossz gènállományúnak,már 40 elmúltával lassan öregedőnek, hamarosan itt az 50.Rengeteg törtènetet tudnèk írni,egèsz kisregènyt,amikor sorozatosan rosszabb lett.Jellemző az, amikor jött valaki aki "segített",hogy aztán eláruljon.De már ezt is kopácsolásnak èrzem a mobilon,a kèrdèsem szempontjából ez nem releváns.Tudom,azt akarod kihozni 7-es,hogy nem is olyan komoly dolgok ezek.Èn meg nem fogom leírni az èlet törtènetem.

8-as

Igen fèlelmetes ez,már autóba is alig merek ülni,mondjuk nemrég hátulról belèm ütközött valaki,de nem merek munkahelyet váltani,nem merek ismerkedni,nehogy újra megalázhasson valaki.Nem tudom mi a módja ezt megszakítani,az öngyilkosság nyilván mèg rosszabb karmát eredményezne,ès persze nem áll szándékomban,csak mint menekülő út merült fel,de ezt sem lehet.Most akkor vezekelnem kell ebben az èletben,ès várni,hogy mikor leszek rákos, és ennyi,úgy tűnik.

márc. 30. 19:14
 10/11 anonim ***** válasza:
50%

Én is rettegek

És az amit mondani szoktak, hogy ha tudatos vagy akkor jobb lesz, nálam nem vált be.

Mert most már totál az vagyok, de ha közösségbe kerülök ugyanúgy folytatódik tovább az, ami eddig

Hiába vagyok tudatos és ismertem fel a rossz karmám, ha egyszer ki vagyok téve annak hogy folyton a rossz emberek köze kerülök

Ahogy azt már írtam

A beteg szülővel, ami esetemben az egyik legnagyobb probléma meg nem lehet mit kezdeni...

Amikor nagyon lent vagyok már én is felek akar az utcára kimenni.

márc. 30. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!