Tartozhat-e egy lélekcsaládhoz/csoporthoz két olyan
lélek, akik soha nem voltak egy hullámhosszon- sőt,
kifejezetten taszítják egymást?
Figyelt kérdés
Lélekcsalád alatt azt a csoportot értem, akikhez visszakerül a lélek a test halála után, és akikkel együtt közösen tervezik meg következő inkarnációjukat, tapasztalatszerzés és tanulás céljából.
Rosszul tudod...nem hozzájuk kerülsz vissza valamint nem velük tervezed a földi inkarnációkat,szétszóródva vagytok..azonkívül egy lélekcsaládhoz rengeteg szintű és rangú lélektag tartozhat..Én pl. a médián keresztül is felismerem a saját alapjaimhoz tartozókat de mégsem mondanám,hogy tudatosságban egy szinten vagyok velük,sőt..
Tegyük fel van egy szárnyas oroszlán gyökércsaládod teremtés szerint (ez a lélekcsalád)..
Azonban ha más bolygóterekben szerzett tapasztalaid által jóval feljebb vagy a lélekevolúciódban,komplexebb és bölcsebb vagy mondjuk egy férfi kígyó Tanító kódokkal akkor a plusz csillagkódokat bizonyos földi inkarnációikban aktiválva egyre inkább érzékeled a különbözőségeket és a többségtől való elválasztottságot más feladatkörökkel..
Ahonnan a fizikai inkarnációk indulnak az egy 4.Dés bolygó nem egy 8.-9. dés szárnyastér...az angyali hierarchiákról nem is beszélve..Sokat gondolkodtam ezen,mert azt mondták a nagy aratás-kor elbíráltuk ki hova megy innen (részben át is jött) és aki a pozitívba megy az a saját lélekgyökérszintjére megy vissza,de az nekem olyan lenne mint egy visszalépés..őszintén nem tudom hová tartozom igen érdekes,mert pegazus-kommunikációs és egyéb kódjaim által halvány lila lövésem sincs mi leszek...ha nagy leszek..
2023. jan. 3. 17:25
2/7 anonim válasza:
1: Szóval elb@sztam mert faji kérdést csináltam belőle de akkor mégegyszer..
Tehát a duál és iker az Te magad vagy a közvetlen családtagok pedig ugyanazon a fejlettségi szinten vannak,mert ugyanazt a spirált futották be,vagyis a kérdésre a válasz NEM..Még földi viszonylatban sem inkább vonzzátok egymást..
Ez ugyanazon csillagnemzetségen belüli gyökeret-lélekesszenciát és azonos időbeli teremtést jelent..
A nemzetség az télleg egész más..
2023. jan. 3. 19:41
3/7 anonim válasza:
Nem tartozhat, mert a hullámhossz dönti el hogy mennyire van közötök spirituális értelemben egymáshoz. Ahogy az előző írja, még médián keresztül is fel lehet őket ismerni. Ez nem azt jelenti, hogy ugyanazon a fejlettségi szinten vagytok. Lehettek különbözőek, de a belső hasonlóságok egyeznek, még ha eltérő szinten is vagytok. Ha valakivel nem érted meg magad, az mindig gyanús. Egy alacsonyabb szinten rezgő lélek akkor is rokonszenvet fog érezni irántad vagy ha te vagy alacsonyabb szinten. De ne is beszéljük spiritualitásról, inkább csak lelkiségről.
2023. jan. 3. 23:56
4/7 A kérdező kommentje:
Michael Newton "Lelkünk útja c. könyvében olvastam először a lélekcsaládokról. (4 kötetes sorozat, én egyelőre még az elsőnél tartok, a neten PDF formában is letölthető). Newton könyvében páciensek számolnak hipnózis alatt megélt tapasztalataikról, melyek előző életeikről, és a halál és az újbóli leszületés közötti köztes állapotról szólnak. A páciensek általában úgy mesélik el a lélekcsaládokat, mint lelkek csoportját, akik egy meghatározott "fürtben" vannak, és mindegyik fürtnek, lélekcsaládnak saját lelki vezetője van, aki segíti a csoporton belüli tagok lelki fejlődését. Ha egy lélek magasabb szintre emelkedik a többinél, újabb csoportba helyezik át. Innen jött a gondolat, hogy mivel nekem is van olyan rokonom akivel a nárcisztikus személyisége miatt ossem találtam meg az összhangot, csak remélni tudom, hogy miután befejeződik a jelenlegi életem, nem kell majd újból összefutnom vele...
2023. jan. 4. 11:19
5/7 anonim válasza:
Fürtökben van persze de ezen felül főleg a kozmikus szülők által meghatározott denzitása,speciális tulajdonságai,feladatai vannak ..úgyhogy Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó Csillagnemzetségek Lélekcsaládok könyvét is nyugodtan elolvashatod..
2023. jan. 4. 11:54
6/7 anonim válasza:
És legközelebb úgy tedd fel a kérdést,hogy "Ugye soha többé nem kell látnom Jolikát?"...ha a többire nem vagy kíváncsi..
2023. jan. 4. 12:04
7/7 A kérdező kommentje:
Persze, hogy nem csak ennyire vagyok kíváncsi. Pláne, miután 2 éve veszítettem el azt a két embert, akik a legfontosabbak voltak az életemben (édesanyámat és nagymamámat). Eddig is érdekelt az ezotéria, de a haláluk után próbálok minél több információt szerezni a "túloldalon lévő" világról - azt remélve, hogy most már mind a ketten jó helyen vannak. Köszönöm a köny ajánlásokat, utána fogok nézni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!