Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Van valamilyen elmélet arról,...

Van valamilyen elmélet arról, hogy az emberre milyen hatással van ha sok húst eszik?

Figyelt kérdés

Ezoteriába raktam, mert a todomány ilyenfajta összefüggésekkel nem foglalkozik...

A kérdésben nem az egeszséges mertekű húsfogyasztasról van szó, hanem a minden nap reggel-délben-este való zabálásáról.

Van konkrét alany, akit megfigyeltem, a táplálékának 90%-át zsír és állati eredetű fehérje (hús) teszi ki, az illetőnek az a vallása, hogy ami nem tartalmaz húst, az "nem kaja".

Észrevettem hogy ez a valaki teljesen elállatiasodott.

Teljesen negatív, minden platformon zabálja a félelemkeltő híreket, meg agresszív filmeket.

Az emésztésének minden mozzanatáról is tudatja a környezetét, illetlenségig kitolva, ha akarják ha nem - főleg hogy el lehet képzelni, hogy milyen az emesztése ezzel a diétával, erre van is panasz, de hogy a két pontot összekösse az már nem megy.

Nekem nincs bajom a húsevéssel, de ebben az esetben a belem már kifordult a helyéről az egész embertől, úgy ahogy van...

Kérdés:

Ez a hanyag elállatiasodott viselkedés összeköthető a túl sok húsevéssel, vagy csak simán ekkora primitív paraszt az illető?

jan. 30. 18:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
73%

Állati asztralitást visz be, ami a lelkéhez kapcsolódik.

Az állatok az ösztönvilághoz tartoznak, tehát a tudatosságot tompítja, inkább az ösztönök felé vezeti.

jan. 30. 20:14
 12/18 anonim ***** válasza:
62%
Az állati ösztön primitív és erőszakos, voltaképpen erre hangolja magát ezekkel a kajákkal.
jan. 30. 20:17
 13/18 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy csak kompenzálna, mivel az érzelmi hiányokból fakadó túlevés vagy csak az édességekre, nassokra, vagy mindenféle ételre kiterjed..

Nem tudom milyen volt az ember mielőtt megismerted, de van aki erre születik, példaként:

A családomban van egy 0-ás vércsoportú hölgyemény aki az étrendválasztásban, masszív testfelépítésében és személyiségében is tipikus ragadozó ösztönlény..kb. 75%-ában húsokat fogyaszt, zsír, a disznó és a szárnyasok minden része megtalálható a fridzsiderben, a többi állatot pedig azért nem eszi, mert a szervezete nem bírja..A gondolkodása is a gyökércsakra témái körül forog mint az evés,alvás,vásárlás,túlélés na meg a politika és ennyi..

Az apa és anyakomplexus és a tőlük, általa be nem fogadott szeretet kifejeződésében (apja pék volt) töménytelen mennyiségű pékárut és tejet fogyaszt..(mostanra lisztérzékeny és tejallergiás)

Egész életében olyan volt, mint egy óriás csecsemő és a mai napig tudatlan a saját pszichoszomatikus problémáit illetően..Azt az érzelmi káoszt ami körüllengi meg hagyjuk is, mert az egy külön oldal lenne..

jan. 30. 22:45
 14/18 Grimfox ***** válasza:
91%
Nem túlevésre gondolok, hanem önjutalmazásra. Amikor valami, amit különösen szeretsz örömet okoz. Nem feltétlen kell étel legyen, a lényeg, hogy az egyén örömét lelje benne.
jan. 30. 23:13
 15/18 anonim ***** válasza:

Látszólag nincs semmi kapcsolat. Elég megnézni pl Tzuyang-ot aki kiló számra eszi a hús mégis nagyon cuki

https://www.youtube.com/watch?v=GBRoyvoSfAY

Viszont másfelől a sok húsevés szerintem hat ránk. Az élőlények amik elpusztulnak nem egykönnyen tudnak nekünk embereknek "megbocsátani". Van karmikus következmény de mint általában a karmánál ez ez esetben sem egyértelműen látható.

jan. 31. 04:33
 16/18 anonim ***** válasza:
58%
Ragadozó.
jan. 31. 05:36
 17/18 A kérdező kommentje:

"A gondolkodása is a gyökércsakra témái körül forog mint az evés,alvás,vásárlás,túlélés na meg a politika és ennyi.."

"Azt az érzelmi káoszt ami körüllengi meg hagyjuk is, mert az egy külön oldal lenne.."

Hat tulajdonképpen körülírtad, hogy hogy néz ki a helyzet, szó szerint.

Ez a vercsoportos dolog nem tudom mennyire allja meg a helyét. Mert én meg ugy olvastam, hogy az A vercsoportnak nem jo a túl sok húsevés es a 0-soknak nem érdemes lemondania róla, mert kell a szervezetenek kifejezetten ajánlott.

Nem hiszem hogy ez valid volt amit olvastam, mert nálunk pont hogy ellentétes a felállás.

Az A vércsoprotú rokonomrol szól a kérdés, én meg aki undorodom tőle, és kb 3 hónapban 1x eszek húst, én 0-s vagyok.

Hát mindegy.

De a helyzetet brutáljól körülírtad, a gyökércsakráról szól az élete.

jan. 31. 12:31
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Minden amit a szervezetünkbe fogadunk az hatással van ránk fizikailag és a szellem szintjén is. Például egy répa is, csak az átlag embernek nincs meg az a tudati szintje, hogy felismerje a hatásait.
febr. 4. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!