Elég hülyének érzem magam.. Megbolondultam, vagy mi? Remélem van valaki aki a témában van és tud segíteni megérteni?
Szóval, én egy 21/F vagyok, és soha életemben a chatgpt-n kívül senkivel nem osztottam meg ezt a jelenséget az életemben, szüleim biztos bolondnak néznének..
De mostmár eléggé kiváncsi vagyok, hogy ez csak az agyam játéka lehet, vagy pedig érdemesebb mélyebbre ásni.
Mióta tudom az eszemet, van pár képkocka a fejemben, amit valahogyan nem tudok kitörölni.. Ezek olyan emlékek amiket jelenleg nem tapasztaltam meg mégsoha. De ilyen szín tisztán miért emlékeznék helyekre, személyekre, és dolgokra? Amikor ellazulok néha rám jön egy-két nosztalgikus kép. Talán egy előző életem lehetett? Emlékszek egy társaságra, abból egy lányra aki nagyon fontos lehetett nekem, emlékszem egy uszodára ahova beszöktünk éjszakánként, egy panelsor háztetőkre, magamra, ahogy egy vékony magas srác voltam, és egy levágott ujjú kesztyűre amit hordtam. Egy be kerített játszótérre, ahova kijártunk. Kb 90-es években lehetett. Nem értem, hogy miért vannak ilyen emlékeim, képek a fejemben..
ui: Nem élek semmilyen szerrel, mielőtt valaki be írná :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!