Elég hülyének érzem magam.. Megbolondultam, vagy mi? Remélem van valaki aki a témában van és tud segíteni megérteni?
Szóval, én egy 21/F vagyok, és soha életemben a chatgpt-n kívül senkivel nem osztottam meg ezt a jelenséget az életemben, szüleim biztos bolondnak néznének..
De mostmár eléggé kiváncsi vagyok, hogy ez csak az agyam játéka lehet, vagy pedig érdemesebb mélyebbre ásni.
Mióta tudom az eszemet, van pár képkocka a fejemben, amit valahogyan nem tudok kitörölni.. Ezek olyan emlékek amiket jelenleg nem tapasztaltam meg mégsoha. De ilyen szín tisztán miért emlékeznék helyekre, személyekre, és dolgokra? Amikor ellazulok néha rám jön egy-két nosztalgikus kép. Talán egy előző életem lehetett? Emlékszek egy társaságra, abból egy lányra aki nagyon fontos lehetett nekem, emlékszem egy uszodára ahova beszöktünk éjszakánként, egy panelsor háztetőkre, magamra, ahogy egy vékony magas srác voltam, és egy levágott ujjú kesztyűre amit hordtam. Egy be kerített játszótérre, ahova kijártunk. Kb 90-es években lehetett. Nem értem, hogy miért vannak ilyen emlékeim, képek a fejemben..
ui: Nem élek semmilyen szerrel, mielőtt valaki be írná :D
#10 Pont ültem a tv előtt, amikor elindult a film alatt a szalagcím és a szünetben láttam a képeket, sztem az arcomat rá lehetett volna vasalni a reklámpólókra..az egy elég emlékezetes esemény volt anélkül is, hogy ott lettünk volna..
A srácot meg szinte azonnal kezelésbe vették a helyi trollok, kapott vagy 5 oldalnyi kérdést, azért is emlékszem rá annyira, plusz nagyon hiteles volt..szinte mindenki tudni akarta mit látott és tapasztalt, de őt csak az érdekelte hogyan tudná elfelejteni az egészet..amikor kérdezték a részleteket, ő hiába mondta, hogy egy árva repülőt nem látott, csak a robbanásra emlékszik és hogy mindenki ég körülötte, jöttek az okoskodók, hogy az nem lehet..Kis fiatal lévén lövése nem volt a konteókról, persze azóta tudjuk, hogy az egész a Blue Beam élestesztje volt, de neki nem volt érdeke ilyesmiben hazudni..
Emléxem, még le is csesztem szegényt, hogy lehet olyan hülye, hogy olyan magasról kiugrik, azt hitte puhára esik?
Erre azt felelte, hogy nem volt ideje töprengeni, amikor betörtek az üvegek mindannyian a lépcső felé rohantak ami el volt torlaszolva, és már égett minden, majd oldalra nézett a barátjára aki ott lángolt mellette és akkor döntött.. ugrik, vagy ő is fasírtra ég..Hát én biztos nem ugrottam volna, sőt ha ott halok meg a mai napig keresném a kiutat..Úgy kellene engem begyűjteni, hogy ideje lenne továbblépni.. :D de én mindent túlagyalok és félek a magastól..
Azóta már tudom, hogy lélektanilag teljesen normális reakció ha ugrassz..Inkább, mint beszorulva egy lehetetlen helyzetben.
Én emlékszem rá, hogy néztem nagyival valamilyen telenovellát (:D) és megállították mert jött a hír m a terrortámadásról. Szégyen, vagy se (bár gyerek voltam, 9 éves) haragudtam, hogy miért nem hagyják menni a sorozatot.
Az első repülőgép ha jól tudom reggel 9 előtt repült az első épületbe és úgy emlékszem itt kb. 16-17 óra lehetett.
Csak később esett le, hogy milyen szörnyű tragédia történt.
Egyébként én is inkább leugranék mert nem tart olyan sokáig a kínszenvedés mint amikor elégsz, megfulladsz.
Ha nem tudnék kikerülni a szobából, tele a lift, lépcsők akkor inkább ugranék. Ráadásul az épület úgyis rájuk zuhant legvégül.
Hozzáteszem, hogy én úgy olvastam, hogy "odafent" a 9/11 a lelkek számára akik részt vettek benne előre meg volt tervezve, sőt eljátszva még "ott" azoknak is akik a "véletlen" folytán nem mentek be dolgozni, nem szálltak fel a gépre, hogy olyan trauma ne érje őket mint lélek.
Mindazt azért, hogy a karmájuk egy részét tudják le. Szóval nagyon el lehettek keseredve, valami nagyon gázt csinálhattak életekkel visszamenőleg.
Nem tudom mi az igazság egyértelműen, de inkább ebben a verzióban bízok minthogy csak "baleset" történt.
Persze teljes mértékben szomorú és horrorfilmbe illő.
Olyasmit már én is hallottam többször, hogy ugyanabba a családba születsz, vagy baráti közegbe, ugyanúgy a szerelmed lesz mert a karma összeköt benneteket. Csak ha szintet ugrasz akkor kerülsz más lélekcsoportba és velük fogsz reinkarnálódni. Persze kettő-három lélekcsoport dolgozhat együtt és az életben lehet egy ismeretlen akinek adtál pénzt mert pl. koldus, vagy páciens és orvosként ismertették meg egymást, de ha nincs olyan karma köztetek akkor nyilván nem köt össze olyan téren semmi.
Úgyhogy több mint valószínű, hogy a 90-es években, vagy a 2000-es évek elején meghaltál és jöttél vissza rövid időn belül.
Elmehetsz hipnózisra, vagy valamilyen reiki-spiris mestert kéne felkeresni aki segít neked.
De na vigyázni kell, sok a hazug és lassan kell haladni, valamilyen oka biztosan van, hogy emlékszel.
Ha nincs lezárva a karma (lehet hogy nem is akarjátok mert akkora a szeretet), akkor visszaszülethet a szülő gyerekként és akkor a hátramaradt gyerek lesz a szülő, tehát szerepcsere. De ha van megoldatlan feladat és optimális a helyszín, akkor is megkaphatjátok egymást.
Példa:
"Persze kettő-három lélekcsoport dolgozhat együtt és az életben lehet egy ismeretlen akinek adtál pénzt mert pl. koldus, vagy páciens és orvosként ismertették meg egymást, de ha nincs olyan karma köztetek akkor nyilván nem köt össze olyan téren semmi."
Attól függ hogy elsőrendű, másodrendű, harmadrendű, stb. a karma, amit a lelki-szellemi kötelék és a közös feladat határoz meg.
"De na vigyázni kell, sok a hazug és lassan kell haladni, valamilyen oka biztosan van, hogy emlékszel."
Van olyan aki úgy születik hogy emlékszik, nekem is vannak emlékeim, de ez változó hogy kinek mennyire tiszta, vagy mennyire tudja beazonosítani hogy igen, akkor, ott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!