Azokkal mi lesz akik örökké menekülnek a félelem elől?

"Ha van pénzük jól éldegélnek"
És egy nagy gazdasági válságnál mit csinálnak ahol kioffolják a bankszámlákat?

13, mert ez annyira hétköznapian reális hogy egy milliomost lenulláz a gazdasági válság. :D
A válaszom ugyan az, a gyengébbek kedvéért pénzzel jól eléldegélnek, pénz nélkül meg szoronganak, félnek, nem élik meg a dolgokat a félelem miatt.
*Értelemszerűen ha valami csoda folytán lenullázódnának a gazdag félős emberek, akkor azok is szrul lennének.

Gondoltam hogy egyben értetted, de én azért külön vettem.
Persze mitől is funkcionálna másként a gazdag és a csóró ember?
A gazdag embernek annyi az előnye hogy nem nem kell a pénztakaró alatt dideregni.
Persze ha elveszik a pénztakarót akkor azért más a helyzet.

Gondolkozz már logikusan.
A gazdag, de félős ember vesz magának kokaint, testőröket, Pszichológust, amit csak akar, és meg tudja élni a dolgokat, egy idő után már félni sem félne, míg egy szorongó szegény munkát se , barátokat se talál sokszor, és nincs olyan leszázalékolás sem, hogy szociális fóbiából, agorafóbiából, stb normális élhetet élhetne.

Jó, hát nem írom le 3. jára hogy miért tud egy gazdag félős ember teljesebb életet élni, mint egy szegény.
Nem hiszem hogy egy félős ember, aki korlátlan kokaint tudna venni, testőrei lennének, pszichológusai, egy idő után bármit is rejtegetne.
Olyan félős milliomost meg nem nagyon hallottam, aki egész életében "menekült volna a félelem elől".
De ha van is, nem hinném hogy az a jellemző.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!