Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ha valakinek nagyon rossz...

Ha valakinek nagyon rossz előző életekből hozott karmája van, akkor azt élete végéig el kell szenvednie és soha semmi nem fog úgy alakulni ahogy szeretné?

Figyelt kérdés

Csak pár hete tudtam meg hogy a rossz dolgok azért történnek velem mert nagyon rossz az előző életek beli karmám.

Ebből kifolyólag megértem hogy szenvednem kell a mostaniban és jogosan.

Viszont a kérdésem az, hogyha valaki nagyon rossz ember volt sok életében, mint én, akkor az élete végéig kitart, bármit is tesz?

Vagy nagyon nagyszabású jótékonykodással kellene kompenzálni hogy csak a legkisebb dolgok sikerüljenek?

Vagy esetleg úgy kellene vezekelnie hogy egy nagyon rossz életutat szánt neki a karma a mostani életére(pl. hogy csak árufeltöltő lehet és magányosan éljen szegénységben) de ezzel az illető szembemegy és elindul egy elvileg sokkal jobb foglalkozás felé, ami részben sikerül is, viszont nagyon sok, feltűnően nagyon sok rossz dolog érte miközben ezzel foglakozott.

Az azért volt, mivel rossz a karmája csak azt érdemelte volna hogy egy nagyon egyszerű, rossz életet éljen, de ő ezzel szembement, mert sokkal többet akart?

2024. júl. 9. 13:36
 1/6 anonim ***** válasza:
33%

”Csak pár hete tudtam meg hogy a rossz dolgok azért történnek velem mert nagyon rossz az előző életek beli karmám."

. Pontosabban: "csak pár hete kezdtem magamnak belemagyarázni, hogy..."

Nagyon szívesen. Minden másra kaptál legutóbb választ.

Nem kaptál semmilyen sorsot, Te magad hoztad azt létre.

2024. júl. 9. 14:18
 2/6 anonim válasza:
75%
Először is. Mik azok a borzasztó dolgok, amik történtek veled? Meséljél.
2024. júl. 9. 14:37
 3/6 anonim ***** válasza:

"Csak pár hete tudtam meg hogy a rossz dolgok azért történnek velem mert nagyon rossz az előző életek beli karmám."

Megkérdezhetem, hogy ez az információ milyen forrásból származik?

2024. júl. 9. 16:42
 4/6 A kérdező kommentje:

3 abból hogy elkezdtem keresni a baj forrását és úgy találtam rá hogy előző életekből hozzuk a dolgokat

Szinte minden adott volt ahhoz az életúthoz, amit szerettem volna kivéve egyvalamit, azon valamennyit javítottam

De ezen kívül annyi furcsa csapás ért miközben dolgoztam, vagy hajtottam ezt az életet hogy azóta tudom hogy direkt alakultak így a dolgok, hogy megélhessem ezt a sok rosszat…

Akik nem ezotéria hívők miért vannak itt?

2024. júl. 9. 19:23
 5/6 anonim ***** válasza:

A karma szerint igen.

Ami rosszat csináltál előző életeidben azt most ill a következő életeidben ezeknek a következményeit elkell ,hogy viselj.

Amit tehetsz magadért az ,hogy nem csinálsz több rosszat.

Szóval erkölcsös életett kell ,hogy élj.

Erre kell törekedni.

Ha sok rossz történik veled ,amiből adódóan sok stressz is származik akkor ezeket csinálhatod.

0;Relax music hallgatás

1;Meditáció

2;Pozitív gondolkodás

3;Sok mosolygás és nevetés.

4;Természetben töltött idő növelése

5;Kellemes zenék hallgatása

6;Zárj ki minden olyan információ forrásokat ,amiből jó formán csak negativitás és feszültség jönn.Mint pl:híradó.

7;Helyettük olvass spiritualitással kapcsoltos könyveket ill önfejlesztős,önismereti könyveket.

2024. júl. 13. 21:31
 6/6 anonim ***** válasza:
A kérdést félelem szülte. Megoldás: engedd el a félelmet és nem teszel fel ilyen kérdéseket.
2024. júl. 13. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!