Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » A TUDOMÁNY jelenlegi állása...

A TUDOMÁNY jelenlegi állása szerint mi a legvalószínűbb a halál után?

Figyelt kérdés
Szép napot! Nagyon foglalkoztat a téma és tettem már fel itt gyk-n hasonló kérdést, ahol arra voltam kíváncsi, hogy ki miben hisz és mit gondol a halál utáni állapotról?Van-e élet a halál után, reinkarnáció stb...És az jött le az akkori válaszokból, hogy ahány ember annyi vélemény és hit, és persze ezzel nincs is semmi baj.Most viszont konkrétan arra lennék kíváncsi, hogy a tudósok mit mondanak?Melyik "forgatókönyvet" tartják a legvalószínűbbnek.Sokat olvasok a témában és azt szűrtem le, hogy még a tudósok sem értenek mindig egyet egymással.De mégis mire van a legnagyobb esély a tudomány szerint.A lélekvándorlásra, vagy arra, hogy a mennybe kerülünk.Esteleg arra hogy nincs is semmi a halál után?
2024. júl. 7. 18:16
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
75%

A tudomány nem foglalkozik nem bizonyítható dolgokkal.

Tehát a témában az egyetlen dolog, amit a tudósok mondanak az, hogy a külső lélek létezését tiltja az energiamegmaradás.

Tehát nagy valószínűséggel NINCSEN lélek, ami a tested pusztulása után tovább élhetne.

2024. júl. 7. 18:20
 2/50 anonim ***** válasza:
53%
Az energia nem sűríthető, így aztán anyag nélkül az energia szanaszét szalad, nem marad semmi belőle.
2024. júl. 7. 18:52
 3/50 anonim ***** válasza:
42%

Nincs semmi a halál után, azután meg hogy kerülne már mindenki a mennybe? Akkor miért félnél egész életedben a pokoltól? Durva lenne, ha mindenkire jutalom várna:)

A reinkarnáció a lustáknak való. Még Buddha sem hitt benne.

2024. júl. 7. 18:54
 4/50 A kérdező kommentje:
Tehát akkor ezek szerint nincs semmi odaát.
2024. júl. 7. 19:00
 5/50 anonim ***** válasza:
61%
Ez hit kategória, bizonyíték semmi. Én úgy gondolom, hogy az lesz azután, ami előtte volt.
2024. júl. 7. 19:07
 6/50 anonim ***** válasza:
70%

Erre szokták mondani, hogy az lesz, ami a fogantatásod előtt.

Ugye, hogy az is kibírható volt?

2024. júl. 7. 19:23
 7/50 A kérdező kommentje:
Igen én is ezt tartom a legvalószínűbbne, hogy olyan lesz halál után, mint amilyen volt születésünk előtt.Nem véletlen, hogy senki sem emlékszik rá mi volt előtte.
2024. júl. 7. 19:58
 8/50 A nagy Levin ***** válasza:
17%

"...mi a legvalószínűbb a halál után?"

Lebomlik a szervezet. Ennyi.

2024. júl. 7. 20:08
 9/50 anonim ***** válasza:
17%

"Nem véletlen, hogy senki sem emlékszik rá mi volt előtte."

Ja. Például azért sem, mert nem volt semmiféle szerved, amivel emlékezni lehetne.

2024. júl. 7. 20:09
 10/50 A kérdező kommentje:
Vannak olyanok, akik visszajöttek a KLINIKAI halálból és mindegyikük beszámolt valamiféle kellemes érzésről meg világosságról, meg hogy felülről látták a testüket, akkor ez minek tudható be?
2024. júl. 7. 20:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!