Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Hol lehet most macskám lelke,...

Hol lehet most macskám lelke, merre lehet mi csinál??

Figyelt kérdés
Novemberben hunyt el, öreg volt, orvos nem tudta megmenteni. Vajon merre van mi csinál? Sehol meg ilyen baromságok nem érdekelnek.

2024. júl. 2. 14:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
61%
Mert felrenyomtam a mini telefonomon egy billentyut? :DD Empatiad sincs...
2024. júl. 2. 22:10
 12/19 anonim válasza:
40%

Látom sokan nem figyeltek bioszon :D

A halálközeli élmény és a halál között hatalmas különbség van. Asszem egyes írta, hogy 14 percig halott volt de visszahozták. Ez nem ilyen feltámadásos dolog, újraélesztésnek hívják (CPR, ha úgy jobban tetszik), nem tudom hallottatok -e róla. 30 mellkaskompresszió, két befújás, vagy defibrillátor ha van. Dereng valami?

A klinikai halál az, amikor leáll a szívműködés és a légzés, ergo az illető halott és ha nem teszünk semmit az is marad, de 5 percig károsodás nélkül visszahozható.

Na és innen jön a halálközeli élmény: "A halálközeli élmények (angolul: Near-Death Events, NDE vagy Near-Death Experience NDE) olyan emberi tapasztalatok, melyekről a klinikai halálból visszatért személyek számolnak be." - drága barátom, Wikipédia

A kettő nem ugyanaz.

Lehet, hogy van valami a halál után és lehet, hogy nincs. Lehet, hogy a cicád lelke ott van veled és az is, hogy nincs, erről nem tudhatunk biztosat, sőt, inkább semmit. Főleg mert a te cicád :D

Ha ez vigasztal néha én is érzem, hogy ott vannak mellettem és a szemem sarkából sokszor látom őket. Kiskoromban láttam olyan dolgokat amiket rajtam kívül senki más (ugye van ez a mítosz, hogy a gyerekeknek nyitva van a harmadik szemük). De lehet, hogy csak a képzeletem játszik és játszott velem.

Mindenesetre én nem abban hiszek, hogy a lélek a Földön marad, hanem hogy felkerül a mennybe ahol mindig boldog :D

2024. júl. 2. 22:46
 13/19 anonim ***** válasza:
46%
Mar a tulvilagon van, alulrol szagolja az ibolyát 🤣
2024. júl. 3. 06:31
 14/19 anonim ***** válasza:
59%
ugyanazt csinálja mint életében: irtja maga körül az állatokat.
2024. júl. 3. 15:14
 15/19 anonim ***** válasza:
62%
Most harapdalt szet egy szellemverebet. Szegeny kis madar. 😭🤧
2024. júl. 3. 15:25
 16/19 anonim ***** válasza:
70%
Kisállat mennyországban várja, hogy újra találkozhasson a gazdijával, vagy egy másik macska testébe reinkarnálódott és már úton van a szeretett gazdijához egy másik cicatestbe.
2024. júl. 4. 00:13
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Megszunt letezni, kitorolodott a merevlemezrol a teste 🤣
2024. júl. 4. 07:18
 18/19 anonim ***** válasza:
72%
Biztosat sajnos nem lehet tudni. Elvileg az állatok is a mennybe kerülnek. Vagyis ugyan oda tér a lelkük, ahová majd amiénk is. De ami biztosan tudható es kicsit megnyugtató, hogy itteni szenvedése végetért. 🥺
2024. júl. 5. 16:37
 19/19 anonim ***** válasza:

Újra született.

Remélhetőleg emberi formában ,ami lehetőséget kíván neki ahhoz ,hogy kikerüljön az életnek nevezett ,,játékból".

Ezos gondolkodás szerint ez történhetett vele remélhetőleg.

2024. júl. 13. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!