Nagyon gyakori dejavu érzés,napi szinten, sokszor hányásig?
Sziasztok.
Már gyerekként más lelki világgal rendelkeztem, nehéz lenne mindent leírni,de a korábbi életem,nem hétköznapi,amióta anya vagyok, feleség,azóta állt helyre az életem. Gyerekként is sokszor voltak bevillanások,vele együtt jött az érzés is,egy rövid kis videó a fejembe,egy pillanat,egy történés,olyan mint nektek, amikor egy szép pillanatot megéltek,és évekkel később eszedbe jut,és átéled újra,de én azokat az embereket,helyet,sosem tudtam hova tenni.
Jelenleg az van, hogy napközben csinálom a dolgom,és olyan mintha álmodtam volna,mert nagyon közelinek érzem,és napközben elő jön bennem, néha olyan erős érzéseket vált ki, hogy elhanyom magam,bár ez maximum az utóbb 3 hónapba,5x fordult elő.
Nem igazán tudom hova tenni a dolgot.
Ez csak az én elméletem, hogy az erős érzelem váltsa ki.
Az utóbbi idő eléggé stresszes volt,nem tudom ez közre játszhat e
Köszönöm.
Igen,valóban volt valami gond,lehet a nem alvás,és az utóbbi időben ami volt stressz.
Jó pár napja,igyekszem magamra is figyelni, amikor időm adja,olvasok,sétálok a kicsikkel, én úgy gondolom hogy depis lehettem, még tart egy kicsit néha.
Elkezdtem edzeni,és igyekszem tenni azért hogy jobban legyek ♥️🤗
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!