Mit kezdjek az előző életeimből nyert emlékekkel?
Figyelt kérdés
Pénteken bizonyítást nyert, hogy voltak előző életeim és ezekből emlékeim is vannak. Vajon mire akar ezek által figyelmeztetni az univerzum?máj. 25. 11:19
11/23 anonim válasza:
Tévedés.A hírnév nem elpusztítja a jellemet,hanem megváltoztatja.
12/23 anonim válasza:
"Ez nem rólam szól"
. Akkor kiről?
"A hírnévnek negatív energiái vannak"
. Ezt az állításodat alá tudod támasztani?
13/23 A kérdező kommentje:
12 - Igen, természetesen alá tudom támasztani. Elég megfigyelni a hírnévvel járó energiákat, és ha kellőképpen nyitott leszel rá, te magad is látni fogod.
máj. 25. 17:07
14/23 Grimfox válasza:
Ehhez semmi energia nem kell igazából. Simán csak az ego is elszáll Alaszkába a hírnévtől. Kinek több, kinek kevesebb hírnév kell hozzá, de pszichésen nagyon nem jó. Kivált ha az egyén keresi is a hírnevet. Ha a munkája elismerése a hírnév, az egy dolog, de ha a hírnévre hírnév keresésével tesz szert valaki, akkor nagyon el tudja rúgni a pöttyöst.
15/23 NTBS válasza:
Ha tudod használd fel a mostani megjavítasára.
16/23 anonim válasza:
Hogyan nyert bizonyítást pénteken, hogy voltak előző életeid?
17/23 A kérdező kommentje:
16 - Amit elérsz egy megfelelő tudati szintre, te magad is rájössz.
máj. 25. 18:25
18/23 Grimfox válasza:
A tudati szint, amikor ráébredsz az előző életeidre ugyanaz a tudati szint, amin ezek célja, és értelme is eléd tárul. Ha nem tudod, mihez kezdhetsz ezzel az információval, akkor még nem értél el oda, hogy tényleg ráébredj az előző életeidre. Félreértés ne essék, ezt nem az ujjamból szoptam, ez a "hivatalos álláspont". A kevesek, akik elérték ezt a tudást, ezt osztották meg.
20/23 anonim válasza:
Szerintem egyértelmű, hogy a Kérdező trollkodik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!