Mi értelme az előző életekből hozott karmának, ha úgysem emlékszünk semmire?
Figyelt kérdés
Tök üresen születünk, a világunkat nem tudjuk, akkor mi értelme van, hogy előző életben ezért vagy azért ebben az életben kell bűnhődni vagy elégtételt venni?2024. febr. 10. 18:39
21/23 anonim válasza:
Hát ez az… így semmi értelme ha egy romlott ember a következő életében megbűnhődik
Én teljesen leszarom a következő életem pedig tuti hogy abban is lesz sok gebasz
Csak a mostani miatt aggódom mert úgy látom egyre durvább
22/23 anonim válasza:
Nem értek hozzá, de gondolom ez pont olyan mint a hit. Nem tudod bizonyítani, de szabad akartból választhatod. Nem lehetsz biztos benne, hogy van valami, ha bizonyítható lenne, lehet, hogy félelemből választanád. Nem emlékszel az előző dolgokra, mert akkor racionálisan azt választanád, hogy ezt kikerüld, de nem biztos hogy őszinte lenne csak egy félelemből elkövetett kényszer. Ha teljesen nulláról indulsz akkor tényleg tudod bizonyítani, hogy őszinte szívvel a jobbat választod, mert te így akarod. Egyébként én folyamatosan ugyanazon ciklusokba kerülök bele, hiába menekülök, egészen addig amíg nem változtatok valamit. Az, hogy pontosan mit kellett belőle tanulni, mit kellett változtatni az csak messzi távlatból tisztul ki mikor már túlléptem rajta.
23/23 anonim válasza:
Mindennek van értelme, semmi sincs véletlen. Hülyén hangzik, de igaz. Régebben én se hittem el. Ha úgy érzed az élet rohadtul kicseszik veled sorozatosan, annak oka van. Jelez neked, hogy rossz úton vagy/nem jött még el az ideje annak amit szeretnél/ próbál megóvni valamitől/ terel az életfeladatod felé…. 1 évvel ezelőtt én se hittem volna, hogy ezt írom, de tavaly nagyon szerettem volna valamit, amitől csak egy hajszál választott el és ilyen totál hihetetlen módon nem jött össze…na ilyenkor kell elengedni. Persze akkor még én is vergődtem nem viseltem jól, most meg azt mondom, nagyon jó hogy így történt és ennek így kellett lennie, annyi minden változott azóta az életemben hogy el se hinném, ha nem velem történik. Kezd el magad beleásni a témába ha érdekel, vannak nagyon jó könyvek is. Ismerd meg magad, találj rá magadra, az életutadra, kezd el más szemszögből látni a világot, lépj ki a szürke hétköznapi mókuskerékből és csináld azt amit szeretsz. Töltődj fel a természetben, távolítsd el az életedből a mérgező embereket és felszínes kamu barátságokat…hidd el ezután nem lesznek ilyen kérdéseid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!