Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Reinkarnációs hipnózis létezik?

Reinkarnációs hipnózis létezik?

Figyelt kérdés
Vagy kamu. Tudattalan tartalmak manifesztációja.

jan. 31. 23:00
1 2 3 4
 21/31 Grimfox ***** válasza:
100%
Nem létezik egészséges paranoia. A paranoia kórkép. Az óvatosság az egészséges, és a veszélytudat.
febr. 1. 16:15
 22/31 anonim ***** válasza:

"10: nos ez nem szerepel terveim között"

Akkor miért írod ki a kérdést?

Nem jobb tudatlannak lenni?

Ha igen, attól még nem kifizetődő!

febr. 1. 16:28
 23/31 A kérdező kommentje:
22: úgy értettem, hogy én nem akarok elmenni ilyen hipnózisra, okkal, amit nem fejtenék ki. Ettől függetlenül, vagy éppen ezért megkérdezhetek másokat, hogy ők mit tapasztaltak.
febr. 1. 16:31
 24/31 Szervizmérnök úr ***** válasza:
25%

21. Akkor nevezd óvatosságnak, lényeg szempontjából mindegy, bár szerintem nem nagyon érted, hogy az állatvilágban vannak "nagyon félős" állatok is, akiknél (amiknél) szerintem jó kifejezés az egészséges paranoia.

Ők a zsákmányállatok például, nem is csoda, hogy "kissé" paranoidok szegények. Zsákmánynak lenni nem jó életcél.

febr. 1. 16:31
 25/31 A kérdező kommentje:
20: mert rengeteg idióta él köztünk. Vagy sérti a hiúságukat amit mondasz. Vagy ahogy mondod, nem tudom. Az emberek nem szeretnek szembesülni a saját ostobaságukkal.
febr. 1. 16:35
 26/31 Grimfox ***** válasza:
100%

A lényeg szempontjából mindegy, de nem mindenki fogja érteni, mire gondolsz, ha hibás kifejezést használsz.

Hogyne érteném. Tanultam is. A prédaállatokról egészen behatóan oktattak minket, nem csak a biológiájukról, hanem az ökológiájukról, és viselkedésmintáikról is. A paranoia az indokolatlan félelem. Egy egészséges állat nem fél ok nélkül. Még a préda sem. A folyamatos félelem pont azt eredményezné, hogy hamarabb, egyszerűbben válik prédává. A paranoia az állatvilágban szelekciós tényező lenne(lehet az is, csak még nem vizsgálták).

febr. 1. 16:38
 27/31 anonim ***** válasza:

23. De ő módszereket mond, saját tapasztalásról és élmények ellenőrzéséről beszél.

Ki mondta hogy ez csak hipnózis által elérhető?

"Léteznek ilyen módszerek, de ha a mibenlétükre igazi válaszokat szeretnél, akkor kockáztatnod kell saját tapasztalással, és az élmények ellenőrzésének körültekintő és fáradtságos munkájával."

febr. 1. 16:38
 28/31 anonim ***** válasza:

"akkor kockáztatnod kell saját tapasztalással"

Ez nagyon fontos!

"és az élmények ellenőrzésének körültekintő és fáradtságos munkájával."

És ez is!

febr. 1. 16:40
 29/31 A kérdező kommentje:

“Saját tapasztalással ÉS az élmények ellenőrzésének körültekintő és fáradtságos munkájával”

Mivel a hipnózissal kapcsolatos tapasztalatokra vonatkozott a beszélgetés, feltételeztem, hogy a hipnózisban szerzendő saját tapasztalásra utalt a válasz. Erre mondtam, hogy nem akarok saját tapasztalatot szerezni. Hipnózisban.

Az “és” szerintem arra utal, hogy mindkettőt kellene “kockáztatni”.

febr. 1. 16:47
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

"Az “és” szerintem arra utal, hogy mindkettőt kellene “kockáztatni”."

Az lehet egy hibás mondatszerkezet. Mindenesetre, ha neked van egy élményed, amit előző életként azonosítasz, konkrét helyekkel, személyekkel, történelmi eseményekkel, társadalmi szerveződésekkel, hangulatokkal stb., akkor nagyon sok meló utánna járni, hogy nem-e egy filmben láttad, regényben olvastad, történelem órán tanultad. Kb. fel kell kutatnod tárgyi bizonyítékokat, írásokat stb. Egy ilyen vizsgálódásnak sok logikai buktatója is lehet.

febr. 1. 17:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!