Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Reinkarnációs hipnózis létezik?

Reinkarnációs hipnózis létezik?

Figyelt kérdés
Vagy kamu. Tudattalan tartalmak manifesztációja.

jan. 31. 23:00
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
10: nos ez nem szerepel terveim között
febr. 1. 13:07
 12/31 anonim ***** válasza:

"nos ez nem szerepel terveim között"

Akkor még mindig találkozhatsz karizmatikus tekintélyszemélyekkel, akiknek vagy hiszel vagy nem.

Ha nem vagy polihisztor tudós, akkor a tudomány is ilyen. Lehet, hogy van valami alapvető fogalmad a tudományokról (pl. van egy érettségid, aminek a tananyagát valóban érted és rálátásod is van rá), ilyenkor az ennél magasabb színvonalú tudományos eredményeket simán csak elhisszük a tekintély szervezeteknek, személyeknek (eszközeid, tudásod és időd sincs a kinyilatkoztatások ellenőrzésére).

febr. 1. 13:45
 13/31 Grimfox ***** válasza:
82%
A hipnózis, reinkarnációs utaztatás maga létezik, csak erősen kérdéses, hogy mi az, amit felszínre hoznak. Nagyon ritka az, ha valaki bármiféle emléket hozna az előző életéből. Ezt persze fel lehet idézni hipnózissal, de ha nincs elmék, nincs is mit felidézni. Ilyenkor nem egészen tudom, mi alapján gyárt az elme "emlékképeket", amikor én utaztattam még régen, akkor többnyire vágyak, vagy épp félelmek, ellenérzések öltöttek testet "emlék" formában. Nem tudom, hogy találkoztam e valódi emlékkel.
febr. 1. 15:02
 14/31 A kérdező kommentje:

12: remélem nem értem félre amit írtál, de azért messze nem ugyanaz a tudósoknak hinni, akik mértető, kézzel fogható bizonyítékokat mutatnak fel állításaik alátámasztására, plusz pl a kutatási eredmények felhasználásával megalkotott eszközöket magam is használom, mint elhinni azt, amit a vallások hirdetnek, és semmilyen módon nem tudnak bizonyítani.

Az egy dolog, hogy én személy szerint otthon a konyhában vagy a kertben nem tudom reprodukálni a kísérletet, de emiatt összemosni a tudományt a vallással már összeesküvés-elmélete hívők szintje, értelmes ember pedig nem ilyen.

febr. 1. 15:26
 15/31 anonim ***** válasza:
miért akkor milyen az értelmes ember kedves kérdező? Olyan mint te?
febr. 1. 15:28
 16/31 anonim ***** válasza:

"már összeesküvés-elmélete hívők szintje, értelmes ember pedig nem ilyen."

Jaj b..ki. Pedig nem akartam ünneprontó lenni:

https://www.youtube.com/watch?v=h29UXfxQp6o

febr. 1. 15:38
 17/31 A kérdező kommentje:

15: egyrészt ezt nem mondtam, másrész nem rólam szól a kérdés, ne személyeskedjünk

16: nem indul el a videó

febr. 1. 15:42
 18/31 anonim ***** válasza:

"16: nem indul el a videó"

Na látod. Jól dolgozik az őrangyalod :)

Tudósoknál is igaz a következő mondás: "Az üléspontom meghatározza az álláspontomat."

febr. 1. 15:48
 19/31 A kérdező kommentje:

18: akkor mégis bemondta az unalmast, mert most elindult. De nagyon hosszú, nincs időm most végignézni sajnos.

Egy-két szót mondanál róla, kérlek?

febr. 1. 15:56
 20/31 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

12. Ezt nem értik meg sokan, hogy vannak emberek, régen ezt úgy mondták, hogy "józan paraszti ésszel", akiknek van realitásérzékük, például képesek eldönteni, mi az álhír, kamu, vagy mi a valóság.

Ezzel szemben vannak olyanok, akiket én félhülyéknek tartok, ilyen-olyan mentális problémájuk is lehet, simán beszopnak álhíreket, konteós elméleteket, kórosan paranoid a gondolkodásuk.

Azért is fogalmazok így, mert az egészséges paranoia az evolúcióban a túlélést szolgálja, de némelyik embertársunk ezt "kicsit" másképp értelmezi.

Sajnálom, nekem ez a meglátásom és a gyakorlatban is van sajnos tapasztalatom elborult emberekkel, akik egyértelműen, vagy épp diagnosztizáltan is kóros esetek, vagy épp kezelés alatt is állnak.

Még olyan is akad, aki a GyK-n beteges módon tapad rám, gyűlölködik ellenem normális? Nem.

febr. 1. 16:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!