Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » A szellemi vilagban milyen...

A szellemi vilagban milyen ellenállási eszközhöz folyamodhat a lélek?

Figyelt kérdés

Avagy mi az éhségsztrájk nem-fizikai megfelelője?

Hogyan fejezhetem ki az ellenállásom a szellemi világ működése felé és ezen keresztül a fizikai világra kifejtett hatása felé?

Esetleg olyan, amit már testben is elkezdhetek?

2023. nov. 15. 22:57
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Magadra vagy hagyva (amúgy ez sem igaz, csak nem látod hogy vannak körülötted), pontosan azért, hogy megszülj magadból valamit a fejlődésed érdekében, ez lenne a saját önismereted és a szellemi forrásod felé közelítés. A szabad akaratba nem szólnak bele, mindenki azt csinál amit akar, persze következményekkel. Nagyon sok kellemetlen hatást így is feloldanak, csak nem tudsz róluk. Ha nem vállaltad volna el ezt az életet, meg se születtél volna, de komoly tervezés előzte ezt meg. Természetesen erre az emlékre is fátyol kerül, mint ahogy az előző életekre is. A fejlődés abban is áll, hogy bölcsebb leszel, sok mindent megtudsz magadról, az életedről/életeidről, ezért azonban meg kell dolgozni, csak úgy nem fognak feltárulni a titkok.
2023. nov. 16. 11:04
 22/26 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy eddig is megdolgoztam érte, és sokmindenben van változás, aminek örülök, és szeretném ezt az irányt folytatni is, de pont ettől vagyok elbarikádozva, mert amiben meg igazán számítana a változás, ott semmi változás nincs. Millió dolgot kipróbáltam már, nem tudom mi kéne, ha fejreállnék az se lenne elég.

Ha meg nem megy (mert nem jövök rá vagy nem tudom kifejlődni magamból) akkor meg miért kell tovább nyomni az embert afelé, ami nyilván nem megy neki rengeteg próbálkozas után sem? Én már ezerszer feladtam volna az adott helyzetet, belemennék, hogy akkor azon az egy területen nem fejlődök, na bumm, van más végtelen lehetőség amiben az élet során még ennek ellenére lehet és tudnék is. De nem, egyszerűen nem lehet, be kell határolni az embert, mert valakinek az éri meg (nem én vagyok az).

2023. nov. 16. 14:25
 23/26 A kérdező kommentje:

Kb mintha lenne 15 tárgyad a suliban, egyet kivéve mindegyikben jó vagy, vagy legalábbis megvannak az adottságaid, hogy feljavítsd magad energia meg munka befektetésével. De nem tudsz időt/energiát áldozni rá, mert nem hagyják, azzal az 1-el csesztetnek, amihez nincs tehetséged, se lehetőség benned, és akármennyi energiát beleáldozhatsz, akkor se megy jobban.

Már régen nem vagyok diák, de ez a példa tök jól mutatja, hogy miért válhat az egész élet felesleges energia-befektetéssé, es miert nem hoz fejlődést.

2023. nov. 16. 14:33
 24/26 anonim ***** válasza:
48%
Ez egy nagyon jó kérdés. Jézus is ezt csinálta. A kérdésedre rengeteg választ ad, az ahogyan ő tagadta meg a szellemi világot a fizikai létben.
2023. nov. 16. 21:41
 25/26 anonim válasza:
49%
A kérdező meglátta a lényeget. Hogy merre van fejlesztve az emberiség? Hogy egy önálló gondolkodásra képtelen rabszolga legyen semmi más. Akik feljebb álnak felfedezték hogy állítsanak másokat a szolgálatukba kifinomult eszközökkel. És pontosan ez a lényeg mindenki magáért él és saját maga a világmindenség közepe. A többi élőlény erőforrás, vagy veszélyforrás. Neki az a lényeg hogy neki jó legyen, hogy neked milyen károd származik belőle nem számít. Vágóállatként egy vágóhídon a böllért ez marhára nem érdekli. Be vagy zárva a Van Allen sugárzási öv alá, ott van a napból érkező rendszeres sugárzás és horror méretű távolságok az univerzumban a világok között. Kapsz egy szép agymosást betörnek az elmédbe, telepatikusan halálod után kapcsolatba lépnek veled, kapsz egy memóriatörlést majd visszaküldenek lebutított testekbe ami által törlődik minden addigi emléked. A politikai elit meg jól elél ezen. Ez a hely egy mesterséges szemétlerakó, rabszolgává fejlesztő telep. Jézus és az összes nagy vallás ennek a kiszolgálója, terméke. A túlvilági lények és a földönkívüliek egy és ugyanaz. A vallás olyan fegyver aminek a hamis igéreteivel katonától át a rabszolgáig sokmindenre rá lehet venni az esztelen nyájat. Önálló gondolkodásra képtelen tárgyias kitenyésztett programozott nyájként tekintenek az emberekre akik csak visszamondják és ismételgetik a vezetőiktől halottakat.
2023. nov. 16. 22:22
 26/26 anonim ***** válasza:
A te hited a tiéd. A világot nem érdekli, mit hiszel, csak, hogy mit vibrálsz.
2023. nov. 18. 06:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!