A szellemi vilagban milyen ellenállási eszközhöz folyamodhat a lélek?
Avagy mi az éhségsztrájk nem-fizikai megfelelője?
Hogyan fejezhetem ki az ellenállásom a szellemi világ működése felé és ezen keresztül a fizikai világra kifejtett hatása felé?
Esetleg olyan, amit már testben is elkezdhetek?
Az a baj hogy eddig is megdolgoztam érte, és sokmindenben van változás, aminek örülök, és szeretném ezt az irányt folytatni is, de pont ettől vagyok elbarikádozva, mert amiben meg igazán számítana a változás, ott semmi változás nincs. Millió dolgot kipróbáltam már, nem tudom mi kéne, ha fejreállnék az se lenne elég.
Ha meg nem megy (mert nem jövök rá vagy nem tudom kifejlődni magamból) akkor meg miért kell tovább nyomni az embert afelé, ami nyilván nem megy neki rengeteg próbálkozas után sem? Én már ezerszer feladtam volna az adott helyzetet, belemennék, hogy akkor azon az egy területen nem fejlődök, na bumm, van más végtelen lehetőség amiben az élet során még ennek ellenére lehet és tudnék is. De nem, egyszerűen nem lehet, be kell határolni az embert, mert valakinek az éri meg (nem én vagyok az).
Kb mintha lenne 15 tárgyad a suliban, egyet kivéve mindegyikben jó vagy, vagy legalábbis megvannak az adottságaid, hogy feljavítsd magad energia meg munka befektetésével. De nem tudsz időt/energiát áldozni rá, mert nem hagyják, azzal az 1-el csesztetnek, amihez nincs tehetséged, se lehetőség benned, és akármennyi energiát beleáldozhatsz, akkor se megy jobban.
Már régen nem vagyok diák, de ez a példa tök jól mutatja, hogy miért válhat az egész élet felesleges energia-befektetéssé, es miert nem hoz fejlődést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!