A szellemi vilagban milyen ellenállási eszközhöz folyamodhat a lélek?
Avagy mi az éhségsztrájk nem-fizikai megfelelője?
Hogyan fejezhetem ki az ellenállásom a szellemi világ működése felé és ezen keresztül a fizikai világra kifejtett hatása felé?
Esetleg olyan, amit már testben is elkezdhetek?
"súlyos bizalmatlanságban szenvedsz."
Semmi sem véletlen.
"Ahol magasan fejlett pozitív energia van, ott nem kell tartanod átveréstől"
Az majd kiderül.
12
Pontosan. Erre leküldenek/megtévesztenek hogy gyere le ebbe a mocsokba. Én ezt az egészet egy teljesen értelmetlen és teljesíthetetlen feladatlak látom, ami az egvilágon senkinek/semmire nem jó, de legalább szenvedsz.
"Aki többet tud, helyesebben cselekszik, kevesebbet hibázik"
És adtak használati útmutatót? Ellátnak tanácsokkal? Nem. Magadra vagy hagyva. Akkor ki tudhat többet? Random valaki rá jön valaki nem, valaki előbb valaki később. Mert ez így fair ugye. Még amit eleve tudnál, azt is el kell felejtened, mert hogy esetleg miért jöttél/miért küldtek, mit akartal mashogy mit akartál javítani stb. azt is elfelejtetik veled. Bár mindegy is, mert ha tudnám, akkor se lenne meg a hogyan, mert ugye magamtól kéne valahonnan előhúzni...
Nem értem a kérdést. Mi ellen akarsz fellépni?
Szóval valahogy szellemi éhség sztrájkolnál a szellem világ felé, de mi ellen?
Egyébként bármit is akarsz, ugyanúgy, mint itt. Az éhségsztrájk is csak egy felszínes mellékeredmény, a valódi ellenkezés az elmédben rezeg szüntelen, ahogy teremted és építed. Nem fizikai dolgoknál is ugyanezt kell tenni, de ne a szellem világ felé, az csak érted van. Afelé ami ellen fellépnél. A szellemvilág ellen nem tudsz fellépni, mert te vagy az, a részed.
Bármilyen inkarnálódás ellen.
Nem hiszem, hogy a szellemi világ csak értem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!