Elhunyt szeretteid lelke szerinted hol van illetve van valahol szerinted?
A lélek energia es az energia nem szűnik meg, hanem átalakul, más formában jelenik meg. Energiát megszüntetni nem lehet, csak iránya változik.
Kvantumfizika kimutatta, hogy az anyag egy, peldaul ha 1 fotont ketté választottak, es 20 km re távolítottak egymástól, es egyik félben változást hoztak létre, a változás megjelent a másik félben is. Tehat az anyagot valami összetartja. Ismeretlen erők uralkodnak amiről semmit nem tudunk.
Bennünk élnek tovabb szeretteink többek közt ez is igaz.
Apám halálakor egy pillangó repült a konyhaba, se azelőtt , se utana ilyen nem törtent. (11 ev alatt )
Ezt senki nem tudhatja..
Leglogikusabb talán a reinkarnáció,azt is nehéz elképzelni,hogy semmi sem lesz,de azt is,hogy a lélek tovább élhet..
Nálunk sokan meghaltak már,és a mai napig történnek néha furcsa dolgok..szóval nem lehet tudni,mindenki másban hisz.
A mennyország igen tágas hely lehet. Egyetértek a muszlimokkal hogy több szintje van, de nem úgy hogy ez vizuálisan elválik egymástól.
A földön megszerzett lelki szint fogja meghatarozni. A szenvedők egy nagyon boldog helyre, a haragvók egy nagyon alsó szintre.
Szerintem a Mennyben, én római katolikus keresztény vagyok, és hívő (nem szentfazék).
Már korábban is válaszoltam, de lepontoztak...a kérdés az voltm hogy SZERINTED hol. Én a hitem, meggyőződésem szerint válaszoltam és nyilván az is, aki ateista, meg aki azt írja, hogy sehol, megszűnik, újjászületik, stb.
Tartsuk már tiszteletben a másik VÉLEMÉNYÉT!
A szellemvilág fogadja be azokat, akik elhunytak. Tulajdonképpen folytatják szellemi létezésüket a testük nélkül. A szellemvilág része a Mennyország is és a pokol is és a köztük lévő számtalanul sok szint.
Az emberek a hozzájuk hasonló érdemekkel rendelkezőkkel vannak egy "régióban", vagy a hasonló bűnöket elkövetett emberekkel.
Akire sokan neheztelnek, annak rossz sora van, aki másokért élt, sok áldozatot hozott, az nagy szabadsággal bír és felszabadultabb, boldogabb életet élhet odaát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!