Hoppá! Már Sebestyén Balázs is a reinkarnáció híve! Egy újabb szkeptikus állt át hozzánk?
20.
Komolyan, az milyen stílus, hogy töröltetni a hozzászólásom, mert nem tetszik valakinek? (Ez volt a 20.)
Ami pont azért igazságtalan, mert mindketten (19 és a mostani 20) valótlanságokat vizionáltok bele az én szavaimba.
Ezt én próbálom érzékeltetni, erre el kell tüntetni?
Így nem lehet tárgyalni, semmi értelme.
21 - Nem tudom feltűnt-e, de 2-es szintű vagyok, jelenteni sem tudok másokat, úgyhogy az összeesküvéselméleteidet hagyd meg magadnak.
Amúgy meg az első mondatod értelmetlen...
Lényegében utálkozol és ez szembe meg az oldal szabályaival.
22.
Ez tényleg elképesztő, megint olyan fantazmagóriákat vetítesz az én szavaimba, amit én nem is állítottam.
Mi bajotok van nektek?
Nem is kell válaszolni, mindent értek.
Pont ez a gond sajnos, vannak bajok...
Ja, Mérnök, legközelebb ne csak gyűlölködj és akkor talán maradhat a kommented. Ha érveltél volna a válaszodban anyázás helyett, talán több eséllyel hagyták volna a modik.
Owned!
Anyázást ne tévesszük össze a fájó igazsággal!
Pontosan tisztában vagyok vele, hogy formálisan lehetett ürügyet találni a beírásom törlésére.
Csak éppen emberileg aljasság, sunyi munka volt. Ha csak azt vesszük, hogy nem egy p***mitív megszólalás volt, hanem egy találó, intelligens vélemény.
Törlések előfordulnak, nem is az a fő gond.
De ezen az oldalon van például egy sunyi alak, amelyiknek ez a módszere, eleve kipécézte a nickem és azt képzeli, neki attól lesz igaza, hogy alattomban keresztbe tesz.
Ez jellemtelen dolog, a szólásszabadság megsértése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!