Az állatoknál hogy működik a karma?
Figyelt kérdés
Az állatoknak nincsenek morális megfontolásaik, ezért nincsenek helyes és helytelen tettek. Akkor mit kell egy macskának elkövetnie, hogy magasabb szintű élőlényként, pl. sasként szülessen újjá, vagy hogy alacsonyabb rendű élőlényként, pl. emberként?2023. okt. 3. 13:11
21/25 Grimfox válasza:
Kérdező, a kérdést értettem, és komolyan is válaszoltam rá. Az alap kérdéseddel nincs gond, de a leírásból kitűnik, hogy ez is egy troll kérdés, mint a többi kérdésed. A troll kérdések mennyisgéből következtettem, és állítottam. Lehet hogy nem kell az internetpont, és szimplán élvezed, hogy "humoros" kérdéseket teszel ki. Ezt csak te tudod biztosra.
22/25 A kérdező kommentje:
21 - Tanulj még, akkor többet megértesz a világból!
2023. okt. 4. 16:16
23/25 anonim válasza:
mind tudományos, mint ezoterikus szempontból
Helyesen:
mind tudományos, mind ezoterikus szempontból
25/25 A kérdező kommentje:
23 - Köszönöm a korrekciót!
2023. okt. 5. 07:23
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!