Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » A homosexualitás egy előző...

A homosexualitás egy előző élet maradványa?

Figyelt kérdés
Tehát férfi voltál előző életedben,és nőként születsz le.De még mindíg a nők jönnek be.Magyarázat lehet a melegekre??

2023. aug. 7. 11:15
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
80%
Mire vagy kíváncsi voltaképp?
2023. aug. 7. 22:05
 22/27 anonim ***** válasza:
33%
Valòszinű!
2023. aug. 8. 00:20
 23/27 anonim ***** válasza:
72%

Hogy nőként férfi -e vagy és miért vonzódsz mégis a nőkhöz?

Egy belső meghasonulás, identitásválság, ha mondjuk előző életedben férfi voltál, de nem volt lehetőséged ezt rendbe tenni, de mégis átmentetted ezt az igényedet a mostani életedre, akkor lehetnek ilyen maradványok hogy nőkhöz kezdesz el vonzódni. A lélek ugyanúgy felismeri hogy igen, volt már egy ilyen helyzet, ismerős a minta testtől függetlenül is, mégis az azonos nem indította be. És akkor ezzel vagy megküzd, vagy folytatja tovább a játékot, ahogy szeretné, azt felvállalva vagy bujkálva, esetleg átdolgozva. De egy belső identitást mindig nehéz átformálni, ez sokszor az első ütközéseknél, a nemi szerepek kialakulásánál is felbukkanhat. Ezért veszélyes dolog kényszeríteni a gyereket. Neki kell ezt eldönteni, ez is egy tapasztalás. A manipuláció, rábeszélés, okosság sem segít, pontosabban nem fogja megoldani a problémát.

2023. aug. 8. 03:58
 24/27 anonim ***** válasza:
27%

Gyermekvédelmis vagyok és médium is vagyok. Még a gyermekvédelmi tanfolyam is tagadta, hogy meleggé lehet tenni gyereket. Illetve a pszihológia tagadja a génhibát. Ezért is indultam el spiritualitásban, mert tudomány soha nem fogja megmagyarázni. Amit médiumként kaptam, az számomra kielégítő.

34/F

2023. aug. 8. 08:23
 25/27 anonim ***** válasza:
65%

Érdekes én ennek pont az ellentétét olvasom.

Tudnál valami közelebbet adni erről a témáról?

2023. aug. 8. 10:37
 26/27 Szervizmérnök úr ***** válasza:
38%

"Gyermekvédelmis vagyok és médium is vagyok."

Lehetsz médium, de gyermekvédelemből a "médiumokat" ki kell rúgni.

Meleggé tenni valakit szerintem sem lehet, de a gének játéka egyértelmű. Aki látott már nőies férfit(?) vagy fordítva, elég ostobának kell lenni, ha nem veszi észre, hogy ezek ilyen születési eltérések, meg még hányféle variáció van "töke van a menyasszonynak" és hasonlók.

Nyilván erről senki nem tehet.

Arról már igen, amikor politikailag túltolnak dolgokat, ezáltal ingerlik a társadalmat.

2023. aug. 8. 14:14
 27/27 hosszúhajú ***** válasza:
38%
ha erre a következtetésre adunk, akkor jön a többi kérdés is. aki lop, az azért lop, mert előző életében megszokta a luxust? aki feketébe lesz szerelmes az fekete volt előző életében? aki vidékre vágyik az vidéki volt? ...stb szóval egy ma élő fehér, de feketét szerető homoszexuális vidéki tolvaj, az előző életében egy fekete ellenkező nemű gazdag falusi nagyúr volt. ez nem matek!
2023. aug. 9. 01:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!