A homosexualitás egy előző élet maradványa?
Hogy nőként férfi -e vagy és miért vonzódsz mégis a nőkhöz?
Egy belső meghasonulás, identitásválság, ha mondjuk előző életedben férfi voltál, de nem volt lehetőséged ezt rendbe tenni, de mégis átmentetted ezt az igényedet a mostani életedre, akkor lehetnek ilyen maradványok hogy nőkhöz kezdesz el vonzódni. A lélek ugyanúgy felismeri hogy igen, volt már egy ilyen helyzet, ismerős a minta testtől függetlenül is, mégis az azonos nem indította be. És akkor ezzel vagy megküzd, vagy folytatja tovább a játékot, ahogy szeretné, azt felvállalva vagy bujkálva, esetleg átdolgozva. De egy belső identitást mindig nehéz átformálni, ez sokszor az első ütközéseknél, a nemi szerepek kialakulásánál is felbukkanhat. Ezért veszélyes dolog kényszeríteni a gyereket. Neki kell ezt eldönteni, ez is egy tapasztalás. A manipuláció, rábeszélés, okosság sem segít, pontosabban nem fogja megoldani a problémát.
Gyermekvédelmis vagyok és médium is vagyok. Még a gyermekvédelmi tanfolyam is tagadta, hogy meleggé lehet tenni gyereket. Illetve a pszihológia tagadja a génhibát. Ezért is indultam el spiritualitásban, mert tudomány soha nem fogja megmagyarázni. Amit médiumként kaptam, az számomra kielégítő.
34/F
Érdekes én ennek pont az ellentétét olvasom.
Tudnál valami közelebbet adni erről a témáról?
"Gyermekvédelmis vagyok és médium is vagyok."
Lehetsz médium, de gyermekvédelemből a "médiumokat" ki kell rúgni.
Meleggé tenni valakit szerintem sem lehet, de a gének játéka egyértelmű. Aki látott már nőies férfit(?) vagy fordítva, elég ostobának kell lenni, ha nem veszi észre, hogy ezek ilyen születési eltérések, meg még hányféle variáció van "töke van a menyasszonynak" és hasonlók.
Nyilván erről senki nem tehet.
Arról már igen, amikor politikailag túltolnak dolgokat, ezáltal ingerlik a társadalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!