Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » A homosexualitás egy előző...

A homosexualitás egy előző élet maradványa?

Figyelt kérdés
Tehát férfi voltál előző életedben,és nőként születsz le.De még mindíg a nők jönnek be.Magyarázat lehet a melegekre??

2023. aug. 7. 11:15
1 2 3
 11/27 Szervizmérnök úr ***** válasza:
13%

9.

Ne viccelj, ezotérikusok a tudományos módszerekre nem csak fittyet hánynak, hanem önmagukat annál magasabb szintűnek, okosabbnak is tartják.

A tudósok ilyen beszűkült csökevények, meg amúgy is pénzzel megvehető szolgák.

Az ezoterikusok magasabb szinten látnak és messzebbre is. Kopernikusz utódainak tekintik magukat, bátor úttörőként dacolnak az elmaradott világgal.

2023. aug. 7. 16:01
 12/27 anonim ***** válasza:
22%
Nem.
2023. aug. 7. 16:07
 13/27 anonim ***** válasza:
20%

"De még mindíg a nők jönnek be."

Miért is vagy hetero egyébként?

2023. aug. 7. 16:29
 14/27 anonim ***** válasza:
0%

Tudósok miatt van modern gyógyszer, távközlés és sorolhatnám.

"Az ezoterikusok magasabb szinten látnak és messzebbre is."

Az 'ezotériában hívők' mit tettek a világért.

Szeretném tudni.

2023. aug. 7. 19:22
 15/27 anonim ***** válasza:
35%
Ez a magyarázat megállhatja a helyét. Akarnál mélyebbre menni?
2023. aug. 7. 19:33
 16/27 anonim ***** válasza:
27%

Miért is?

2023. aug. 7. 19:45
 17/27 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem meg ennek nincs köze a valósághoz.

Ha túlságosan és agresszíven írsz, azt jelenthetik az emberek.

Miért? Mert szabályellenes és nem segíti a párbeszédet.

Mi lenne, ha normálisan vitáznál és elsősorban logikai hibákra hívnád fel a figyelmet és nem bolondoznál?

Ha ekkora támadó pozícióból indulsz, ne csodálkozz hogy mások nagyképűnek és ellenségnek fognak nézni.

Főleg hogy ezen kommented alapján így jössz le nekem is, pedig ugyan azt akarom promoltálni, a gondolkodást és a tudományt.

Lehet vissza kellene lépni párat és átgondolni az interakcióid.

Légyszi.

2023. aug. 7. 19:52
 18/27 anonim ***** válasza:
26%
Kérdésre válaszolva. Ha megfigyeled az embereket, szinte nincs határ férfi és nő között. Anatómiailag sem, hiszen van olyan testalkatú nő, hogy ffinek is elmenne, és fordítva. Személyiségben ugyanígy. Kaputány nő, akinek ellentmondani senki sem mer és bátortalan ffi, aki irányításra szorul, így a genderelmélet meg a sok nem is visszaigazolgató. A homoszexualitás egy eredmény, szellemi oka van mint mindennek, vagy ha úgy nézzük egy karmikus visszahatás. Gyerekkori trauma, bántalmazás, előző életes okok, életfeladat megélése,tehát spiri magyarázat adott.
2023. aug. 7. 21:45
 19/27 anonim ***** válasza:
0%
Na jól van most már, túl sok az okosság utolsó, a kérdező a végén még megvilágosodik!
2023. aug. 7. 21:51
 20/27 A kérdező kommentje:
Nem világosottam meg😂Még mindíg nem értem meg heteroként a homoszexuálisokat,bár nem is kell.De nem is itélem el őket.Kaptam mindkét oldalról normális válaszokat ez a lényeg.A kicsit hevesebb vita meg alap ebben a témában.
2023. aug. 7. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!