Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Meg tudom tagadni azt hogy...

Meg tudom tagadni azt hogy visszatérjek a földi körforgásba?

Figyelt kérdés

Légyszi csak akkor olvasd tovább ha hiszel az ilyesmiben!

—-

A lelkem valószínűleg új a földi világban. Tegyük fel volt egy előző életem 1944-1974, amiben öngyilkos lettem, annak az életnek az előzményeit nem ismerem, szóval hogy előtte ki vagy mi voltam hogy ezt érdemeltem, de már akkor sem kaptam egyszerű sorsot.

Mostani életem 1996 óta tart, 74 és 96 közt nem tudom mi volt.

A mostaniban már kaptam gátló tényezőket hogy ne tudjam megtenni és ugyanolyan nehéz sorsot kaptam, betegségek terén talán nehezebbet is plusz nagyban hasonlít a mostani életút az előzőre.

Pontosan tudom miket kéne tennem a fejlődésem érdekében de nem lépek, szenvedek és nem is fejlődök.

Nem tudom mi lesz velem, vagy végigcsinálom de nem fejlődök vagy ugyanaz lesz.

Ha ugyanaz lenne, és megint oda kerülnék hogy “jönnöm kéne le” akkor meg tudom tagadni ezt? Pl nem hallgatok senkire , erőszakosan ott maradok, stb?

Tudom h egy spirituális ember azt mondaná hogy ezt most csak az emberi mivoltom és egom mondatja velem és lélekszinten másképp fogok gondolkozni de szerintem a lelkem sem túl “kompatibilis” a földi viszonyokkal.

Mit gondolsz erről?

Szavazás is van.

2023. júl. 22. 10:44
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
30%
Egy rendszer nem azért működik, mert te megérted. Vagy, ha te nem érted, akkor nem is működhet.
2023. júl. 22. 19:04
 22/32 anonim ***** válasza:
61%

Nem az a cél, hogy úgy játsszál pokert, hogy minden körben tudod mindenki lapját. Unalmas is lenne, és csalás is.

Kicsit tényleg vizsgázól, de a belső inspirációd, a többiekhez való hozzáálásod a lényeg. Ezt hozza le a lélek, az emlékek alapbeallításként el vannak zárva. (Persze azért elég sokféleképpen lehet csalni kicsit, és részben vagy egészben hozzájutni a korábbi emlékéhez)

2023. júl. 22. 19:19
 23/32 Tudi333 ***** válasza:
71%
Ez így tényleg nem fair. Pont ez a gond. A másik meg akik írják, hogy ez így van, stb. ők ezt csak hallották, olvasták, tanulták. Csak hiszik, hogy így van. Meg jobb hely lesz a világ, ha jobb leszel, meg ilyen önnyugtatások 7#-es válaszoló. Én nem akarom, hogy jobb helyen a világ. Azt sem, hogy rosszabb. Ez meg már a dualitás kérdése. Ha azt akarod jobb hely legyen, akkor a dualitásban élsz, amiből ugye ki kéne lépni, azt tanítják. Ez a fejlődés meg tanulás, ezt sem támasztja alá semmi, csak, hogy "ezt mondják". A templomban meg mást mondanak. A parlamentben meg megint. Ha várjátok az elmekedést, az azzal is jár, hogy többen fognak emlékezni előző életükre vagy, hogy mit keresnek itt emberként. Most meg azt mondják ez ìgy jó, hogy senki nem emlékszik semmire? Az emlekedés meg jó, akkor meg fog emlékezni? Akkor döntsétek már el melyik a jó vagy melyik nem. Nem önellentmondások ezek?
2023. júl. 22. 22:03
 24/32 anonim ***** válasza:
72%
Ha ilyen könynen emnne sokan emlékeznének az összes életükre :D
2023. júl. 23. 04:02
 25/32 SZücsöm ***** válasza:
49%

20. Nem csak annak nincs értelme. A fejlődés gondolatának sincs.

Fejlődni csak az tud ami tökéletlen. Ha a lélek létezik akkor se nem fázik,se nem éhezik, se nem képes megsérülni/meghalni,se nem fél,se nem erős se nem gyenge, se nem csúnya és a felsorolást folytathatnám.

Lényegében ha létezik lélek akkor nincs olyan dolog amin fejlesztenie kéne, vagy amin tudna, nincs olyan külső hatás ami fejlődésre sarkalhatná, + ha van transzcendens létezés akkor nincs értelme fizikai síkon "fejlődni". Hisz a víz alatt sincs értelme a repülést gyakorolni.Értsd: A fejlődés csak anyagi valóságban értelmezhető. Mert itt valóban a környezetedtől,adott helyzettől függően különböző tulajdonságokat díjaz jobban a társadalom,túlélés.

2023. júl. 23. 21:58
 26/32 anonim ***** válasza:
20%

" A fejlődés csak anyagi valóságban értelmezhető."

Dehát ez butaság.

2023. júl. 23. 22:44
 27/32 Tudi333 ***** válasza:
59%
25! Pontosan. Ez össze-visza üti magát ez a fejlődés teória. Ha van lélek, annak az akarata meg félremegy, mert az utolsó senkiházi egó bekavarja amit a nagy tökèletes lélek kitalált. Ha létezik, nincs minek fejlődnie, ez így van! Egyszer azt mondják tökéletes tudat, isteni rész, mindenttudás és fejlődik, tapasztal. Ha mindent tud, akkor nincs mit tapasztalni. Mindenféle spiritualitás nélkül is, ahogy öregszik az ember, tapasztal, azaz fejlődik, ha úgy nézzük. Aztán x éved alatt eljutsz valahova és kezded nulláról újjászületéssel és ez a nagy csoda? Ez nem csoda, hanem egy irtó gagyi valami. Én spirutuális beállitottságú vagyok és talasztaltam is dolgokat, de ezek úgy ahogy vannak marhaságok.
2023. júl. 24. 00:43
 28/32 Tudi333 ***** válasza:
81%
Az emberek azt hiszik, hogy érzékszervi tapasztalataik és érzelmeik által fejlődnek. 🤦‍♂️
2023. júl. 24. 00:45
 29/32 anonim ***** válasza:
55%

Ennél nagyobb butaságot ritkán hall az ember.

Még a kormánypropagandát is veri.

2023. júl. 24. 09:28
 30/32 SZücsöm ***** válasza:
53%

"Dehát ez butaság."

Az "érvelésed zseniális", meggyőztél.

2023. júl. 24. 11:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!