Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Meg tudom tagadni azt hogy...

Meg tudom tagadni azt hogy visszatérjek a földi körforgásba?

Figyelt kérdés

Légyszi csak akkor olvasd tovább ha hiszel az ilyesmiben!

—-

A lelkem valószínűleg új a földi világban. Tegyük fel volt egy előző életem 1944-1974, amiben öngyilkos lettem, annak az életnek az előzményeit nem ismerem, szóval hogy előtte ki vagy mi voltam hogy ezt érdemeltem, de már akkor sem kaptam egyszerű sorsot.

Mostani életem 1996 óta tart, 74 és 96 közt nem tudom mi volt.

A mostaniban már kaptam gátló tényezőket hogy ne tudjam megtenni és ugyanolyan nehéz sorsot kaptam, betegségek terén talán nehezebbet is plusz nagyban hasonlít a mostani életút az előzőre.

Pontosan tudom miket kéne tennem a fejlődésem érdekében de nem lépek, szenvedek és nem is fejlődök.

Nem tudom mi lesz velem, vagy végigcsinálom de nem fejlődök vagy ugyanaz lesz.

Ha ugyanaz lenne, és megint oda kerülnék hogy “jönnöm kéne le” akkor meg tudom tagadni ezt? Pl nem hallgatok senkire , erőszakosan ott maradok, stb?

Tudom h egy spirituális ember azt mondaná hogy ezt most csak az emberi mivoltom és egom mondatja velem és lélekszinten másképp fogok gondolkozni de szerintem a lelkem sem túl “kompatibilis” a földi viszonyokkal.

Mit gondolsz erről?

Szavazás is van.

2023. júl. 22. 10:44
A kérdező szavazást indított:
Ellen tudnál állni
Nem tudnál ellenállni
Egy idő után nem kényszerítenének téged többet a Földre. Ami ennyire nem megy azt nem erőltetnék
7 szavazat
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
0%
A GYK s kretének ostobák materialisták és azok akik olvasgatnak elvont misztikus témát azok mondják meg a tutit ? Kérdezz ra vallasi csoportok vezetőire és mellette keleti tanikat hirdetőkre . 12 megkerdezett 12 elterő válasz . A másik zsákutca a chat gp , hiteltelen . Egy lelkisegély automatika meghallgatta a kiakadt személyt és pár perc érveléssel azt javasolta jobb öngyilkossagot elkövetni mert nincs megoldás .....
2023. júl. 22. 11:51
 2/32 Tudi333 ***** válasza:
83%
Én is bizom ebben. Vagyis így állok hozzá. Nem akarok öngyilkos lenni, de tiszta értelmetlen ez az egész. Ez az emberi lét a legalja mindennek szerintem.
2023. júl. 22. 12:07
 3/32 anonim ***** válasza:
21%

Felismerted a szenvedést, már "csak" a helyes irány felvétele van hátra.

Próbálj kezdetnek helyesen cselekedni mindenben. Nem hazudni, nem pletykálni, nem káromkodni, nem alkohol/drogozni, nem szerencsejátékozni, nem elvenni más/mások dolgait.

Próbálj úgy élni, hogy egy kicsit minden nappal jobb hely legyen a bolygó.

Kicsit rendezettebb, kicsit tisztább, kicsit több kedvesség, barátságosság, kicsit több mosoly legyen.

Nem kell csodát tenned, se megszakadnod, de lehetőleg egy kicsit mindig a pozitív irányba tarts.

2023. júl. 22. 12:43
 4/32 anonim ***** válasza:
25%
Pont addig kényszerítgetnek ilyen életekre, amíg nem változtatsz. Ne reménykedj, hogy ha vége, majd fönn maradsz, és kész, nem fogsz tudni. Ezer életen át is dughatod homokba a fejed, csak akkor nem változik semmi.
2023. júl. 22. 13:01
 5/32 Tudi333 ***** válasza:
43%
3#!4#! Ezek ilyen önámítások.
2023. júl. 22. 13:25
 6/32 anonim ***** válasza:
45%
Több halálközeli élménybenis hallottam olyat, illetve reinkarnációs hipnózisban, hogy létezik a szabad döntés is.
2023. júl. 22. 13:32
 7/32 anonim ***** válasza:
21%

Ez nem így van Tudi333.

Nem lehet persze általánosítani, hogy "ez meg ez a cél, ez a feladat" stb, mert nagyon sokféle lélek, nagyon sokféle szintről-helyről van itt, eltérő célokkal.

De összességében elmondható, hogy a pozitív irány mindenképp kifizetődő, egyrészt ugye kicsivel jobb hely lesz a világ, ha mindenki így tesz, másrészt sokkal karakteresebben ki fognak rajzolódni azok, akik valójában ezeknek mindig az ellenkezőjét teszik, a negatív utat járják, és rosszat akarnak.

A meditáció pedig mindenképp mindenkinek ajánlott, aki nem szenved valamilyen lélek-csatlakozási, vagy mentális betegségben.

Semmit sem tenni mindig könnyebb, és mindig lesz indok-ürügy, hogy most miért nem, de ez az út sehohá sem vezet.

2023. júl. 22. 13:36
 8/32 anonim ***** válasza:
20%
Pihenhetsz 100-200 évet. De odaát már te magad akarod majd, hogy minél előbb visszatérj. Haladni csak így lehet. A lélek csoportod miatt is.
2023. júl. 22. 13:38
 9/32 A kérdező kommentje:
Mi az a lélekcsoportom?
2023. júl. 22. 14:43
 10/32 anonim ***** válasza:
32%
A lélekcsoportod a "rokonságod" odaát. Vannak, akik itt vannak még közülük a földön veled. Vannak, akik már eltávoztak, vagy ebben az életedben nem is találkoztál velük. De ott feismered őket majd. Én így tudom...
2023. júl. 22. 15:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!