Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Milyen halálközeli élményetek...

Milyen halálközeli élményetek volt, mit láttatok? Leírnátok részletesen?

Figyelt kérdés

Nekem csak születés előtti emlékeim vannak.

kérlek szépen csak valós élményeket írjatok le, és ne trollkodjatok!

27/F

2023. júl. 12. 10:02
1 2 3
 21/26 Kólauborkával ***** válasza:
15%

“Nekem csak születés előtti emlékeim vannak”.

“Ne trollkodjatok”.

Most akkor mi?

2023. júl. 20. 22:27
 22/26 anonim ***** válasza:

“Ennyi erővel neked is fel lehet tenni a kérdés, hogy miért baj, hogy nincs vége a létezésnek a fizikai test halálával.”

Mondjuk érdemes lett volna válaszolnod a kérdésemre rendesen kifejtve, mert a válaszodban ott van az igazság.

Nekem azért lenne baj, ha lenne valami a halál után, mert magamra maradnék. Mindenki eltűnik a saját halál utáni létezésébe, én meg egyedül mit csinálnék? Nagyon magányosan hangzik.

Hova kerülnék? Mikor lenne vége ? Újra leélnék egy életet? Meddig? 1000000000 milliardszor? És ha az összes csillag kíhűl, hol léteznék? Univerzumon kívűl? Meddig? Örökre ? Örökre lebegnék valahol egyedül a sötétben ? Vagy átkerülnék egy másik univerzumba?

Azért ha mélyen belegondolsz ennek mégis mi értelme ? Soha véget nem érő létezés univerzumokat átívelve pusztán a fejemből, az agyamból? Nem hangzik kicsit nagyképűnek? Ez bizony az egó. Porszemek vagyunk és csak a túlélési ösztönök mondatják velünk az örök létezést.

Nekem a 12. milliárd élet után amit leélek szerintem elegem lenne, de szerintem mindenkinek.

2023. júl. 21. 00:22
 23/26 anonim ***** válasza:
15%
A gondolataid amik összeállnak, az az agyadban állnak össze. Ha nincs agyad, hol állnak össze a gondolataid?
2023. júl. 21. 00:25
 24/26 anonim ***** válasza:
91%
Nulla agytevékenységet mérve is számoltak be olyanokról emberek, hogy látták, hallották, mi történik velük a műtőben vagy akár valakivel kilométerekkel arrébb. Ez bizonyíték arra, hogy a tudat az agyon kívül is létezhet. Igazából energiából, rezgésekből vagyunk, mint minden. Hogy ez honnan mérve lesz anyag meg mennyi belőle, ami számunkra már látható, hallható... És akkor mi marad meg ugye, milyen formában és mi tartja ezeket a hullámokat mozgásban... ezeket szerintem nincs módszerünk (egyelőre) felfogni, megmagyarázni.
2023. júl. 21. 04:17
 25/26 anonim ***** válasza:
32%

És ha valaki vakon éli az életét, a halál után ő is látni fog? Vagy aki süket hallani? Ettől még érthetetlen, hogy meddig ? Örökké látom magamat és másokat kívülről? Nem túl izgalmas.

Azt mondod nulla agytevékenységet mérve számolt be dolgokról. Erről hol lehet valami forrást találni, mert érdekelne?

Nem lehet, hogy a “nulla agytevékenység” előtt után hallucinált? Honnan lehet tudni, hogy időben pontosan akkor látott valamit, amikor nem volt agytevékenysége? Linkelj egy forrást kérlek.

2023. júl. 28. 07:42
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Keress rá, biztos találsz cikkeket, interjúkat a témában, aztán ellenőrizgesd a forrásokat. Én nem mentem ennyire utána, hogy ha xy tudósra hivatkoznak, akkor az hazudik-e. Szerintem ezt egy egyszeri ember, akinek megvan a kis magyar élete, nem is tudja megtenni, rászánni. Pont ahogy mindegy, hogy politikáról, klímaváltozásról, oltásról vagy mittudomén miről legyen szó... végül te döntöd el, mi számodra hitelesnek tűnő. Legutóbb Fliegauf Benedek Csillogás című filmjét láttam a témában.
2023. júl. 28. 09:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!