Milyen halálközeli élményetek volt, mit láttatok? Leírnátok részletesen?
Nekem csak születés előtti emlékeim vannak.
kérlek szépen csak valós élményeket írjatok le, és ne trollkodjatok!
27/F
“Nekem csak születés előtti emlékeim vannak”.
“Ne trollkodjatok”.
Most akkor mi?
“Ennyi erővel neked is fel lehet tenni a kérdés, hogy miért baj, hogy nincs vége a létezésnek a fizikai test halálával.”
Mondjuk érdemes lett volna válaszolnod a kérdésemre rendesen kifejtve, mert a válaszodban ott van az igazság.
Nekem azért lenne baj, ha lenne valami a halál után, mert magamra maradnék. Mindenki eltűnik a saját halál utáni létezésébe, én meg egyedül mit csinálnék? Nagyon magányosan hangzik.
Hova kerülnék? Mikor lenne vége ? Újra leélnék egy életet? Meddig? 1000000000 milliardszor? És ha az összes csillag kíhűl, hol léteznék? Univerzumon kívűl? Meddig? Örökre ? Örökre lebegnék valahol egyedül a sötétben ? Vagy átkerülnék egy másik univerzumba?
Azért ha mélyen belegondolsz ennek mégis mi értelme ? Soha véget nem érő létezés univerzumokat átívelve pusztán a fejemből, az agyamból? Nem hangzik kicsit nagyképűnek? Ez bizony az egó. Porszemek vagyunk és csak a túlélési ösztönök mondatják velünk az örök létezést.
Nekem a 12. milliárd élet után amit leélek szerintem elegem lenne, de szerintem mindenkinek.
És ha valaki vakon éli az életét, a halál után ő is látni fog? Vagy aki süket hallani? Ettől még érthetetlen, hogy meddig ? Örökké látom magamat és másokat kívülről? Nem túl izgalmas.
Azt mondod nulla agytevékenységet mérve számolt be dolgokról. Erről hol lehet valami forrást találni, mert érdekelne?
Nem lehet, hogy a “nulla agytevékenység” előtt után hallucinált? Honnan lehet tudni, hogy időben pontosan akkor látott valamit, amikor nem volt agytevékenysége? Linkelj egy forrást kérlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!