Ha igaz lenne a reinkarnáció akkor lenne olyan élménye valakinek, hogy látja a kisbabát amibe inkarnálódik ehelyett mindenki elhunyt szereteit látja vagy Isten vagy Jézust vagy még anagyalokat. Szerintetek nem sántít az inkarnáció?⁸
Pontosan. Apám ilyen. Halványan meg van neki a két élet közi rézsből is valami, de főleg amiket leírtál.
Én tudok beszélni is az angyalaimmal és képes vagyok megnézni jézust, hiába élt 2000 éve. Fura vagy, hogy ezek számodra sántítást okoznak. Kevesebb vallás, több isten.
Nem értem, hogy egyesek miért nem tudják elfogadni azt, hogy mások hisznek a reinkarnációban. Úgy tűnik, hogy minket állandóan támadnak a vallásosak meg a materialisták is. Egyébként a vallásoknak is közös, ezoterikus gyökere van. A mai vallások sajnos általában nem sokat őriztek meg az eredeti ezoterikus igazságokból. De ez egy külön téma lehetne.
Ami a kérdést illeti, úgy tudom, ha időben nézzük, az inkarnálódás általában sok évvel az előző élet befejeződése után történik, tehát sok esetben még a leendő szülők is csak gyerekek, vagy még esetleg meg sem születtek akkor ők sem amikor az illető távozik a fizikai életből. De még ha nem sokkal utána inkarnálódna is, rögtön a halál után még nem időszerű, nem lehet tudni a leendő kisbaba arcát, mert még nem történik meg a fogantatás. Úgy tudom tehát, hogy valamennyi idő el szokott telni a két élet között, ha nem is mindig sok év.
Én láttam magam, az elkövetkező baba testben.
tudtam a múltamról, és felsírtam mert senki nem értett. A jövendő anyukám is láttam.
Hagyd, egy direkt provokáló nem túl okos kiscsóka.
A hozzászólásaiból süt a butaság, a primitívség, engedd el, direkt nem reagál már rá senki.
"Én tudok beszélni is az angyalaimmal és képes vagyok megnézni jézust, hiába élt 2000 éve. Fura vagy, hogy ezek számodra sántítást okoznak. Kevesebb vallás, több isten."
Csak próbáld megérteni, ezt így bárhol előadod, hátad mögött szánakoznak rajtad. Szemedbe nem fogják megmondani, hogy miért nem szeded a gyógyszereid? Vagy miért nem szedsz valami jobbat, ami kikezeli ezt a problémát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!